Şimdi Ara

GeForce GTX Titan, İLK TESTLER GELDİ. . (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
3
Favori
17.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Orijinalden alıntı: rezes

quote:

GeForce GTX Titan, İLK TESTLER GELDİ. .

Bf3 skorunu beğenmedim. Bakalim tek kartta durum ne olacak..

Evet bfde daha fazla fark olmalıydı bakalım tam cıksın yenı oidrıverlar optımızasyonlar cıkar fark acılır bence.Tek kartı bende merak edıyorum.

BF'de 690 Quad verimli veya 3x Titan verimsizdir belki? O tabloların hiçbir anlamı yok.

Son testte 680-Titan arası 65-100 gibi bir fark olmuş. Çok iyi.

Muhtemelen kartın etkin boost'u hayli yüksek.

Zaten kartın normal degerlerde beklenılenın bıraz fıyatına gore altında kaldıgından bende dahıl cogu kısı ıyı bır tepkı beklyor zaten karttan.690 dısında ozel modellerede ıs ortaklarından ılgı olması bunun gostergesı ve fark baya kapanır.Dedigim gibi tam detsylı testler cıksın goruruz dedıgonız gıbıde olabılır olmayabılırde ıksıde olabıkır yanı ya tam oturunca farkı goruruz yara oyunda gerıdır barız kart.Ben zaten fark hep az vs demedım farkın farkındayım obur testlerdende bellı bız bf3 uzrierıne konusıyoruz kartın perormansının farkındayım.Testler detaylanınca goruruz bfdekı halını ama bu testşer fıkır acısondan ıyı oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fleshstorm666

quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

quote:

Bf3 skorunu beğenmedim. Bakalim tek kartta durum ne olacak..

Evet bfde daha fazla fark olmalıydı bakalım tam cıksın yenı oidrıverlar optımızasyonlar cıkar fark acılır bence.Tek kartı bende merak edıyorum.

BF'de 690 Quad verimli veya 3x Titan verimsizdir belki? O tabloların hiçbir anlamı yok.

Son testte 680-Titan arası 65-100 gibi bir fark olmuş. Çok iyi.

Muhtemelen kartın etkin boost'u hayli yüksek.

Yok be dostum. 670/680 2x SLI dan sonra 3. ve 4. kart BF3 e katkısı SIFIR dı. Bizzat kendim test ettim. Aynı olayı burada da gördükten sonra BF3 için optimizasyon özürlü demekten başka cevap bulamıyorum. Neyse testler biraz daha çoğalsın da net kanaate o zaman varırız

• Yalnız kart GTX 690 gibi süper bir tasarım olmuş yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

DH'den de hiç haber gelmiyor. Yabancı sitelerde kart hakkında konuşmayan siteye "kart elinde, test ediyor" diye bakılıyor. Acaba biz de DH'ye böyle mi baksak?

Dh miHıc sanmıyorum ıvy brıdge olayından sonra.Ozellıkle boyle sınırlı ve bellı baslı sıtelerde olan bir kart.Umarım yanılırım.

DH'den de hiç haber gelmiyor. Yabancı sitelerde kart hakkında konuşmayan siteye "kart elinde, test ediyor" diye bakılıyor. Acaba biz de DH'ye böyle mi baksak?

Maalesef geçen senede aynı tavrı gösterdiydi DH. Hatırlayanlar bilir baya tepki olduydu. Şimdide pek farklı değil gibi.

Hocam saat hızları beklediğimiz gibi düşük geldi ortalama performans farkı GTX 680 üzerinde % 40 , zaten arpların tablosunda da durum böyle Şu TDP yi düşük tutma derdinden downclock ola ola bir hal olmuş kart OC tepkisi ve seviyesi artık merak konusu , benim size soracağım ASUS un kendi modelindeki saat hızları 1019 boost olması kesin mi bilginiz var mı ? , eğer öyle olursa fark % 67 lere çıkıyor değilse hele ki GTX 780 nin 1920 core ile gelecek olması ki bu da beni çok şaşırttı NVIDIA nın elinde 384 bitlik küçük GPU mu vardı 3.54 milyar transistörlü (bu söylediklerimin hepsi aşağıdaki tabloya bakılarak yapılmıştır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 18 Şubat 2013; 19:50:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BoRaXiN

benimki 60 hz ama hdmi kablo takınca 75 hz yaptım nvidia kontrol panelden, mis gibi çalışıyor 1920/1080 olarak

hakikaten benim monitörde de çalıştı 75hz ama sakata gelmeyelim diye geri aldım
  • - Asus'un kendi modeli diye bir şey olmayacak bildiğim kadarıyla. Kart tamamen Nvidia'nın belirlediği özelliklerle satılacak diye biliyorum. Yani saat hızına falan da müdehale edilemeyecek firmalar tarafından.

- Performans az çok Arapların gösterdiği gibi olur, ama siteye göre değişecektir. Arapların her dediğine inanmayalım derim, ne yaptıkları nasıl yaptıkları belli değil. Ama şu haliyle GTX Titan, genel olarak GTX680'den %45 düzeyinde hızlı olur sanıyorum. Tabi o da sorun olmayan oyunlarda. Ayrıca bellek bant genişliğine bakan oyunlarda fark %50 ve üzeri olabilir. Ancak %30-40 gibi farklar da görmemiz muhtemel. Saat hızı düşüşü ciddi etkilemiş kartı. OC durumu işimize gelebilir.

- Tabloya bakınca tekrar belirtme gereği duydum; Arapların her dediğine inanmayalım. Tablo buram buram fake kokuyor. GK114 aynı boyutta 1920 CC'lu olacakmış 384 bit olacakmış vs... Saçmalık. Öyle bir gpu söylentisi hep vardı. Adının da GK112 gibi bir şey olabileceğinden bahsediliyordu. Ama Arapların bu tablosu bariz yalan.

• quote:

- Asus'un kendi modeli diye bir şey olmayacak bildiğim kadarıyla. Kart tamamen Nvidia'nın belirlediği özelliklerle satılacak diye biliyorum. Yani saat hızına falan da müdehale edilemeyecek firmalar tarafından.

- Performans az çok Arapların gösterdiği gibi olur, ama siteye göre değişecektir. Arapların her dediğine inanmayalım derim, ne yaptıkları nasıl yaptıkları belli değil. Ama şu haliyle GTX Titan, genel olarak GTX680'den %45 düzeyinde hızlı olur sanıyorum. Tabi o da sorun olmayan oyunlarda. Ayrıca bellek bant genişliğine bakan oyunlarda fark %50 ve üzeri olabilir. Ancak %30-40 gibi farklar da görmemiz muhtemel. Saat hızı düşüşü ciddi etkilemiş kartı. OC durumu işimize gelebilir.

- Tabloya bakınca tekrar belirtme gereği duydum; Arapların her dediğine inanmayalım. Tablo buram buram fake kokuyor. GK114 aynı boyutta 1920 CC'lu olacakmış 384 bit olacakmış vs... Saçmalık. Öyle bir gpu söylentisi hep vardı. Adının da GK112 gibi bir şey olabileceğinden bahsediliyordu. Ama Arapların bu tablosu bariz yalan.

Genelde TITAN hakkında söyledikleri doğru çıktı , zamanla göreceğiz 1920 core 384 bit GPU çıkacak mı eğer çıkarsa TITAN öldü demektir

• Ben bu tablolara ınanmadım acıkcası.Tahmınıme gore gtx tıtan 670sli gucunde olacaktır.Fıyatı hıc soylemeyeyım

Orijinalden alıntı: Just In Time

quote:

Orijinalden alıntı: BoRaXiN

benimki 60 hz ama hdmi kablo takınca 75 hz yaptım nvidia kontrol panelden, mis gibi çalışıyor 1920/1080 olarak

hakikaten benim monitörde de çalıştı 75hz ama sakata gelmeyelim diye geri aldım

yok yav niye sakata gelceksin, bişi olmaz, 75e devam ;)

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Genelde TITAN hakkında söyledikleri doğru çıktı

Çünkü Titan ve Titan'la ilgili bilgiler komple ellerindeydi.

quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Genelde TITAN hakkında söyledikleri doğru çıktı

Çünkü Titan ve Titan'la ilgili bilgiler komple ellerindeydi.

İstanbul Teknik Üniversitesi
    Civil Engineering &amp; Economics
  • İlerde "benim ekran kartım tam 1/4 titan gücünde offf manyak bişi" diye yorumlar yapılır.

Eskiden voodo-5 5500 baz alınarak "şu ekran kartı 5 vp(voodoo power) gücündedir" denirdi. Belki sonra tp(titan-power) gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 18 Şubat 2013; 20:33:07 >
  • evet nvidianın bir şişirmesi daha patladı keşke fark 7970e gore şoyle bi %70 leri gorseydi denildiği idda edildiği gibi ama maalesef %20 lerde sınırlı kaldı muhtemelen amdnin yeni seri ile gelmemesinin tek nedeni bu ki 8970de bu kartı geçecek performans olacaktır
    intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

evet nvidianın bir şişirmesi daha patladı keşke fark 7970e gore şoyle bi %70 leri gorseydi denildiği idda edildiği gibi ama maalesef %20 lerde sınırlı kaldı muhtemelen amdnin yeni seri ile gelmemesinin tek nedeni bu ki 8970de bu kartı geçecek performans olacaktır

Kartı Nvidia mı şişirdi?? Patladı dediğin kart en yakın rakibine %30 fark atıyor. Ayrıca AMD nin planlarına bakılırsa " sene rakibi olmayacak. Gerçekten çok şişirmişler patladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

evet nvidianın bir şişirmesi daha patladı keşke fark 7970e gore şoyle bi %70 leri gorseydi denildiği idda edildiği gibi ama maalesef %20 lerde sınırlı kaldı muhtemelen amdnin yeni seri ile gelmemesinin tek nedeni bu ki 8970de bu kartı geçecek performans olacaktır

Kartı Nvidia mı şişirdi?? Patladı dediğin kart en yakın rakibine %30 fark atıyor. Ayrıca AMD nin planlarına bakılırsa " sene rakibi olmayacak. Gerçekten çok şişirmişler patladı.

kartı nvidia isterse gizli tutar gelen her bilgiyi yalanlardı ayrıca en yakın rakibi kim 7970 mi dediğin kartlardan biri 900 dolar diğeri 500 dolar evet cidden aynı kulvardalar al gorduk gk110u 7.1 milyar transitor falan filan 4.5 tflops sp 7970 ghz zaten 4.35 tflops ki çok daha kuçuk bir gpu ile oyunlarda fark ne kadar %25 benchmarklarda aynı ayrıca dediğim gibi biri 500 dolar biri 900 ayrıca ben keşke farkın denildiği kadar olmasını isterdim gonulden isterdim hemde ama olmadı napalım
    intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w

• quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Boş ver dostum. Konuşmak için çok erken. Son gülen iyi güler

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.