Şimdi Ara

GeForce GTX 780Ti - 780Ti SLI Detaylı İnceleme (GameGpu.ru) (FULL HD - 2K - 4K)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  GeForce GTX 780Ti - 780Ti SLI Detaylı İnceleme (GameGpu.ru) (FULL HD - 2K - 4K)

GeForce GTX 780Ti - 780Ti SLI Detaylı İnceleme (GameGpu.ru) (FULL HD - 2K - 4K)  GeForce GTX 780Ti - 780Ti SLI Detaylı İnceleme (GameGpu.ru) (FULL HD - 2K - 4K)  GeForce GTX 780Ti - 780Ti SLI Detaylı İnceleme (GameGpu.ru) (FULL HD - 2K - 4K)  GeForce GTX 780Ti - 780Ti SLI Detaylı İnceleme (GameGpu.ru) (FULL HD - 2K - 4K)

- CRYSIS 3 -

GeForce GTX 780Ti - 780Ti SLI Detaylı İnceleme (GameGpu.ru) (FULL HD - 2K - 4K)  GeForce GTX 780Ti - 780Ti SLI Detaylı İnceleme (GameGpu.ru) (FULL HD - 2K - 4K)  GeForce GTX 780Ti - 780Ti SLI Detaylı İnceleme (GameGpu.ru) (FULL HD - 2K - 4K)

- Total War ROME II -

GeForce GTX 780Ti - 780Ti SLI Detaylı İnceleme (GameGpu.ru) (FULL HD - 2K - 4K)  GeForce GTX 780Ti - 780Ti SLI Detaylı İnceleme (GameGpu.ru) (FULL HD - 2K - 4K)  GeForce GTX 780Ti - 780Ti SLI Detaylı İnceleme (GameGpu.ru) (FULL HD - 2K - 4K)

- Call of Duty Ghosts -

- Batman: Arkham Origins -

- Battlefield 4 -

Kaynak:http://gamegpu.ru/test-video-cards/geforce-gtx-780-ti-test-gpu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 22 Eylül 2014; 21:27:50 >

• Bu karta fazla ilgi olmayacak herhalde.

Gerçi normal bir durum.Aşırı fiyatı ile sunduğu performansın hiç alakası yok.
  • Bf4 testleri bana inandırıcı gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle sürücü desteği bu kartın problemi , NVIDIA mantle çıkışına saklıyor gibi çünkü aylardır performans sürücüsü bekleniyor Ayrıca SLI profilleri de güncellenip gerçek performans seviyelerine gelecektir 680 SLI ın ilk hali ile şimdiki hali arasında çok fark var
  • Şu tablo her şeyi özetler sanırım Fermi deki artış ise % 30'a yakındır ilk çıkışından bu yana

• turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum.

Valla bende SLI vs. falan derken ne durumlara geldim (anlatırım).Şu an ASUS GTX 780 DC II alabilirim ama; sırf şu mantle olayını ve R9 290' ların özel soğutmalı modellerini beklediğim için biraz daha sabredeceğim.İnşallah bu sefer fos çıkmayacaktır.Bu ardı ardına gelen indirimler belkide bunu gösteriyordur.Daha da indirim gelecek gibi...

Tablo için teşekkürler, gerçekten gelişim (bir başka değişle firmaların oyunu) gözlenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 15 Kasım 2013; 0:37:57 >
  • bu GPU nun scaling pek fazla gitmeyecek gibi 780 SLI nin 690 dan pek bir farkı yok oyunlarda OC basınça biraz fark olmuş

@R£DSTON£

sen 770 SLI yapacaktın sanırım o düzenek 780 den daha per. olacak kesinlikle bu saatten sonra tek kart diyorsan 780 ti beklemen daha mantıklı olur , özel modelleri OC ile çok iyi conuçlar alıyor şuan görünen o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 15 Kasım 2013; 0:49:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ki şu anda o tablonun % 125 lerde seyrediyor olması lazım , ben Mantle ile ciddi bir sıçrama beklemiyordum ama NVIDIA nın GK 110 gpularına hiç performans sürücüsü çıkarmaması ise kafayı karıştırıyor Yabancı kaynaktan aldığım bilgiye göre NVIDIA yazılım takımı bir çok şeyle meşgüldü (Shadow play, Gameworks , G Sync ) bu yüzden gecikiyor dendi. Ayrıca Mantle hamlesini de görmek istiyormuş burası ilginç Kaldı ki zaten ha dese hiç yoktan GK 110 lara % 7-8 arası performans artırımı olabilecek seviyede o bakımdan bekleyip görmek en güzeli ama sizde abarttınız be hocam

• Ha ayrıca 770 4GB SLI yı uygun fiyata bulursanız hemen yapın , B.M.W nin getirdiği Colorful a hasta oldum resmen
  • Bu tabloya da bir bakın GTX 780 Ghz Edition incelenmiş , karttaki yeni BIOS 3 aynı fan devrinde 3 derece daha serin çalışmasını sağlamış

Ayrıca genel performans tablosu hakkında da fikir verebilir

• @evohan

Evet OC' li hali ile sağlam bir kart, ama fiyatıda o biçim.

Ben GTX 760 4GB SLI yapacaktım, alışverişte bazı sorunlar oldu (2 aylık bir dönem), ondan öncede GTX 770 2GB iade etmiştim.Yani; anlayacağın bana refah yüzü yok şu an için. Artık bekle babam bekle durumundayım.

İmzamdaki GTX 660 olmasa hepten sıyırırdım. (Eski oyunlar çok olduğu için idare ediyor kerata)

@turbo-powwer

Hamle sıralamaları çok önemli, benimde kafamı bunlar karıştırıyor tabiki.Dediklerinde çok haklısın, bana göre de (yukarıda da yazdım); daha kimse ortaya tam performansını sunmadı.İki firma açısındanda beklenen olay mantle gibi.AMD sonucu biliyor tabiki ama; NVIDIA sinsi bir bekleyiş içerisinde.

Valla sorma ya...

Abarttım ama suç bende değil. GTX 770 denedim olmadı, GTX 760 denedim olmadı...

Şimdi imzamdaki GTX 660' la kısa süreliğine gül gibi geçinip gidiyoruz.O olmasa zaten, şu an GTX 780' i alırdım.Hayırlısı olsun bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

Şu tablo her şeyi özetler sanırım Fermi deki artış ise % 30'a yakındır ilk çıkışından bu yana

Tablonun altında neden WATT yazıyor?

• GTX 660 ı görmemiştim , e ikinci elden bir 660 daha al SLI yap keyfine bak yılbaşına kadar. Ben zamanında çok memnun kalmıştım ki şu anki SLI desteği çok çok daha iyidir düşün ben GTX 480 SLI(kartın default hali 700/1400/3650 - OC'lu 890/1780/4100) ile 780 e kafa tutuyordum gerisini sen düşün

Sahi neden iade etmiştiniz 770 i ?
    Onu bende düşündüm de, sonradan uğraşmayayım dedim.Hem zaten kartların fazla potansiyeli yok (hani 192 bit vs.) hem de şu anki kart benim değil, bir süre için bende. (Belkide kalır )

Ancak teki bile yetiyor (oynamadığım eski oyunları oynadığım için).Şu an yeni oyunlara pek bakmıyorum.

GTX 770' i de, kulüp konusunda anlatmıştım.Linkini vereyim, sayfanın içerisinde mevcut.

http://forum.donanimhaber.com/m_76330022/mpage_13/tm.htm

• sadtneverdie kullanıcısına yanıt
    W - P seviyesini göstermek için denmiş yani tablo bir x/y eğrisi değil , bu da AMD için olanı ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 15 Kasım 2013; 1:24:47 >
  • Tamam hatırladım konunuzu , 660 a bios atılınca % 20 civarı gideri olabiliyor neyse onu bunu boş verinde ASUS MARS 760 ı çıkarıyor

• Ayrıca NVIDIA nın da şöyle bir tablosu var

Evet, gördüm o haberi.Bakalım nasıl bir kart olacak.
  • 760 SLI ın biraz daha iyi scale olan bir hali olacaktır PLX sebebiyle o yüzden az çok belli her şey GTX 780 ve R9 290 dan hızlı olur saat hızları yüksek olursa TITAN hedef olur en önemli kısmı fiyatı 500 dolardan fazla olursa olmaz hatta 450 dolar olursa kapış kapış gider peki şu ana kadar MARS'lar hiç ucuz olmuş mudur tabiki de hayır
  • Full Hd deki sli verimi çok kötü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.