Şimdi Ara

$$$ GIGABYTE GTX 7xx WindForce 3x Klübü (Bilgi,Paylaşım,Yardımlaşma Konusu) $$$ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.265
Cevap
8
Favori
39.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Novadan siparişi verdim.Havaleyi yaptım.Sitede hazırlanıyor yazıyor,en geç çarşamba elinizde olur dediler.Zotac gtx 670 garantiden iade ücreti üstüne 415tl koyup gigabyte gtx 770 WindForce 3x OC, 4GB almış oldum.
    Artık çarşamba kısmetse GPU-Z fotosunu paylaşırım.
  • arkadaşlar mönitörüm 1080p olcak. sizce 2 gb olan modelinimi yoksa gidip 4 gb olan modelinimi almam gerekiyor. ne dersiniz.
  • 4gb al bence..ilerisi için herzaman iyi olur ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

arkadaşlar mönitörüm 1080p olcak. sizce 2 gb olan modelinimi yoksa gidip 4 gb olan modelinimi almam gerekiyor. ne dersiniz.

Sli düşünmüyorsan 2gb al. Param çok fazladan 200tl veririm dersen 4gb al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar

gtx 770 6970cf den iyi midir?
  • http://www.youtube.com/watch?v=cB9uK-Tnc7I

Arkadaşlar, şu videonun 28. saniyesinde başlayan tık, tık, tık, tık, ..... dönerken birşeye sürtermiş hissiyatı veren ses bende fan %17 deyken 840 rpm' de iken sürekli var, hatta ben yüksek devirde olmuyor zannediyordum, aksine bazen fan yüksek devirde iken olduğu bile oluyor.Arada da bi gidiyor, bi geliyor.Birşeye değiyormu falan diye onuda iyice kontrol ettim, hiçbir şeye değdiğide yok.

Ne yapsam en iyisi direk gerimi iade etsem kartı ? Ya inanın, acayip moralim bozuldu, tam formatımı atar, oyunları kurup başlarım diyordum.Bu saat oldu yatmadım halen.

Arkadaşlar sizden ricam bu videodaki sesin sizdede var olup olmadığını kontrol etmeniz, fan auto modda, %17 - %18 yükte, 840 RPM civarı iken, yani bir nevi masaüstünde ekran kartı boştayken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 30 Temmuz 2013; 7:42:04 >

• Dostum gıgabyte windforce 3 değil mi senin ekran kartı.o sesin stok fan dan geldiği videodan da anlaşılıyor.ama wındforce 3 de de bubsesi alıyosan kesin sorun var kartın sogutucularında.servıse götür bence.bende sıkıntı yok ilk kez duyuyorum boyle sesi.hdd nin sesınden başka bişi duymuyorum kasamda maşallah nazar degmesın

• hocam benim kullandıgım en sessiz ikinci karttı bu ötekide dcu2 idi ama gigabyte gercekten bu sefer fan sesini baya düşürmüş bence sen servisle bir konus yada daha iyi kontrol et bende kullanırken böyle bir ses yoktu hatta ses yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

arkadaşlar

gtx 770 6970cf den iyi midir?

6970cf bıraz daha ıyıdır..

@kmlhyt

1080p ıcın 2 gb rahat yeter.

@R£DSTON£

garantıye verın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

http://www.youtube.com/watch?v=cB9uK-Tnc7I

Arkadaşlar, şu videonun 28. saniyesinde başlayan tık, tık, tık, tık, ..... dönerken birşeye sürtermiş hissiyatı veren ses bende fan %17 deyken 840 rpm' de iken sürekli var, hatta ben yüksek devirde olmuyor zannediyordum, aksine bazen fan yüksek devirde iken olduğu bile oluyor.Arada da bi gidiyor, bi geliyor.Birşeye değiyormu falan diye onuda iyice kontrol ettim, hiçbir şeye değdiğide yok.

Ne yapsam en iyisi direk gerimi iade etsem kartı ? Ya inanın, acayip moralim bozuldu, tam formatımı atar, oyunları kurup başlarım diyordum.Bu saat oldu yatmadım halen.

Arkadaşlar sizden ricam bu videodaki sesin sizdede var olup olmadığını kontrol etmeniz, fan auto modda, %17 - %18 yükte, 840 RPM civarı iken, yani bir nevi masaüstünde ekran kartı boştayken.

O sese benzer bir ses benim kartta da oluyor. Çok hafif sanki sürtüyor gibi. Bir sorun yaratmıyor. Zaten hep gelmiyor. Gelsede kulağı dayayıp duyabiliyorum. Ama anladığım kadarıyla sizde biraz daha fazla o ses problem oluşturuysa yollayın garantiye. Ama giga nın garantisinden tırsıyorum açıkcası :D

• quote:

Dostum o ses benim kartta da var. Pek çok kişinin Gigabyte Gtx 770'inde var. Hatta hepsinde olması muhtemel. Bazıları kasa türü nedeniyle sesi farketmiyor bile ama bu sesin olmadığı anlamına gelmiyor. Merak etme, fanlar bir yere sürtmüyor ya da az sürtüyor diyelim. Bu olay, daha iyi bir soğutma için fanların açılı yerleştirilmesinden kaynaklanıyor diye okudum ingilizce sitelerde. Yani kartında bir sorun yok. Benim kartta genelde yüksek devirlerde çıkıyor gerçi oyun oynamadığım zaman genelde o ses çıkmıyor. Ama bazen çıktığı da oluyor yani. Fan devir hızı 1000'in altına düştüğünde genelde duymuyorum hiçbir ses ama. Beni rahatsız etmiyor açıkçası. Ben garantiye yollamanı önermem çünkü yeni gelecek kartta da bu cızırdama sesi olacak. Ha belki düşük devirlerde hiç olmaz ama fan hızı yükselince illa ki çoğunlukla duyacaksın. Belki bir ihtimal biraz daha az duyarsın yeni gelen kartında ama illa ki o sesi duyulacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 30 Temmuz 2013; 13:57:59 >

• quote:

hocam bendede o ses oluyor ama fanı %90 yapınca bi sürtme cızırtı sesi geliyor fan %17 iken duyamıyorum kasa fanlarından. yarın büyük ihtimalle pc yi acıcam fanların enerjilerini sökerim o cız sesi varmı diye bakarım

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgn123

quote:

hocam bendede o ses oluyor ama fanı %90 yapınca bi sürtme cızırtı sesi geliyor fan %17 iken duyamıyorum kasa fanlarından. yarın büyük ihtimalle pc yi acıcam fanların enerjilerini sökerim o cız sesi varmı diye bakarım

@ R£DSTON£
    bana sabah attığın pm mı cevapladım.
    sizin gıbı aynı fanı yüzde 17 ye alıp , ses varmı dıye dınledım.
    hatta h100i yı corsairlingden min fan sevıyesıne aldım.
    benden ses gelmekete.
    zaten ben corsair ling ile h100i fanlarını sürekli performance ayarında yanı 1800-2100 rpm de dondurdugumden.
    o ses cıksa bıle duymuyacaktım ki, zaten hiç çıkmadı.
    bence pm de dedıgım gıbı vede bugun arkadaşların size yazdığı mesajlar dogrultusunda bence kartı garantiye vermeyın.
    bence sorun degıl ama sızce sorunsa verın.
    fakat yenı gelıcek karttada size sorun gözüken bu olay olabilir.
    boşuna 20-30 gun beklmemiş olursunuz.
    hemde gpu bosst hızınızda 1241. daha ne istiyorsunuz :P
    benım gıbi 1228 değil.
    istersen kartları takaslıyalım.
    şaka değil gerçek.
    dediğim gibi boşa hüsnü kuruntu yapıyorsunuz.
    başka bır mısal vereyim.
    coil wihine sesi olan sapphire hd 7870xt kartların yüzde 95 şinde var.
    ama kartlar satılıyor.
    hatta 2 ci eli piyasaya zor düşüyor.
    anlıyorum sızıde bu kadar zman bekledınız kart almak ıcın fakat, böyle ufak bir pürüz le karşılaştınız.
    bence hiç aldırmayın.
    ama genede siz bilirsiniz.

• Arkadaşlar ilgi ve alakanız için gerçekten teşekkür ediyorum. Ses beni rahatsız etmese zaten konusunu bile etmezdim, ya da yüksek fan devrinde çıksa bu ses.Ancak; dediğim gibi fan en düşük devrindeyken, ben masaüstünde, internette gezerken bu ses oluyor ve sürekli, bu yüzden yarın gönderiyorum kartı, bakalım nasıl bir sonuç çıkacak, ama daha alalı 1 - 2 gün olduğu için 8 güne kadar iade etme hakkım var, onu değerlendirmeye çalışacağım.

@SaLVaToRe

Gerçekten kulüp yöneticiliğinin hakkını veren bir arkadaşsın.Yani; şu forumda yüz yüze görmediğin bir insana elinde kullandığın bir ürünü değiştirme teklifini yapabilecek kadar açık yüreklisin.Gerçekten hem kartı almadan önce hemde bu sorunda birçok arkadaş gibi yanımda olduğun için teşekkürler.

Tekrar, dediğim gibi; beni rahatsız etmese bu kadar mesele etmezdim.Ben; evga precision veya msi afterburnerdan fan profilini açıp sesten kurtulabilirim bir nebze, ama arada gidip geldiğide oluyordu bu sabah gün ışımadan kontrol ettiğimde.Bende şu an kartı paketledim, iade nedenimi belirten dilekçemi yazdım, artık gerisi Allah kerim.Bakalım neler olacak, iade süresinin sonucu 3 - 7 gün arası demiş sitede, zaten endeks bilişimden bir arkadaşlada görüştüm sabah, onun normal bir ses olup olmadığı hakkında GIGABYTE Türkiye servisine sormam için telefonunu verdi, ordanda açan olmadı.Ama endeksteki arkadaş, siz GOLD aracılığı ile bize gönderin kartı dedi.Artık bakalım ne olacak.

• quote:

Arkadaşlar ilgi ve alakanız için gerçekten teşekkür ediyorum. Ses beni rahatsız etmese zaten konusunu bile etmezdim, ya da yüksek fan devrinde çıksa bu ses.Ancak; dediğim gibi fan en düşük devrindeyken, ben masaüstünde, internette gezerken bu ses oluyor ve sürekli, bu yüzden yarın gönderiyorum kartı, bakalım nasıl bir sonuç çıkacak, ama daha alalı 1 - 2 gün olduğu için 8 güne kadar iade etme hakkım var, onu değerlendirmeye çalışacağım.

@SaLVaToRe

Gerçekten kulüp yöneticiliğinin hakkını veren bir arkadaşsın.Yani; şu forumda yüz yüze görmediğin bir insana elinde kullandığın bir ürünü değiştirme teklifini yapabilecek kadar açık yüreklisin.Gerçekten hem kartı almadan önce hemde bu sorunda birçok arkadaş gibi yanımda olduğun için teşekkürler.

Tekrar, dediğim gibi; beni rahatsız etmese bu kadar mesele etmezdim.Ben; evga precision veya msi afterburnerdan fan profilini açıp sesten kurtulabilirim bir nebze, ama arada gidip geldiğide oluyordu bu sabah gün ışımadan kontrol ettiğimde.Bende şu an kartı paketledim, iade nedenimi belirten dilekçemi yazdım, artık gerisi Allah kerim.Bakalım neler olacak, iade süresinin sonucu 3 - 7 gün arası demiş sitede, zaten endeks bilişimden bir arkadaşlada görüştüm sabah, onun normal bir ses olup olmadığı hakkında GIGABYTE Türkiye servisine sormam için telefonunu verdi, ordanda açan olmadı.Ama endeksteki arkadaş, siz GOLD aracılığı ile bize gönderin kartı dedi.Artık bakalım ne olacak.

hayırlısı olsun, herşey gönlünüzce olur İşallah.

• Kartın sistemimdeki, aşağı yukarı 1 saatlik takılı şekildeki macerası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 30 Temmuz 2013; 23:25:49 >
  • quote:

Arkadaşlar ilgi ve alakanız için gerçekten teşekkür ediyorum. Ses beni rahatsız etmese zaten konusunu bile etmezdim, ya da yüksek fan devrinde çıksa bu ses.Ancak; dediğim gibi fan en düşük devrindeyken, ben masaüstünde, internette gezerken bu ses oluyor ve sürekli, bu yüzden yarın gönderiyorum kartı, bakalım nasıl bir sonuç çıkacak, ama daha alalı 1 - 2 gün olduğu için 8 güne kadar iade etme hakkım var, onu değerlendirmeye çalışacağım.

@SaLVaToRe

Açmamalarının sebebi servisin değişim aşamasında olmasından kaynaklanıyor muhtemelen, benim kart da 40 günü geçti teknik serviste o yüzden arayayım dedim ve geçtiğimiz cuma salı ya da çarşamba arayın şu an sistem kapalı dediler bugün aradığımda da açmadılar, inşallah iyi bir servis gelmiştir de hemen değişim yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Kartın sistemimdeki, aşağı yukarı 1 saatlik takılı şekildeki macerası.

mavi mavi güzel olmuş be
    yakıyor vallahi
    ramlerde low profil mavi olsaydı daha süper olurdu

• quote:

@SaLVaToRe

Hayırlısı olsun hocam inşallah durum çözülür Bendede xperia z var 20 gün kullandım 2 aydır servisten muzdaribim 2 kere gönderdim yarın işallah gelicek

• şimdi okudum hacı sorununu tühbe üzüldüm valla. gönderdin mi naptın? umarım hayırlısı olur senin için..
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.