Şimdi Ara

Geely Emgrand EC7 (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.254
Cevap
18
Favori
695.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator

@ UYAKSOY

güzel bir paylasim , sanki moderatör biraz araci fazla göklere cikartti gibime geldi

Geely Ingiltere de fiyati ayni Türkiye pazarinda oldugu gibi 10000 pound, yani 28500 TL.

http://www.geelyauto.co.uk/

Evet, bencede biraz övülmüş araç. Ancak, 8.etap adlı programın testinde de fazla yerin dibine sokulmustu. Objektif bir yaklaşım edinmek için iki testi ardı ardına izlemek lazım sanırım.

• hani birisi "özgün tasarımı olmayan araç" diyordu ec7 ye, hadi bakalım yeni avensisin ön ızgarayı düz yapın nooluyor , kimden esinleniyor anlayın bakalım.

• egerki cinliler TR pazarina bu tip ve kalitede ( sanirim digerlerine göre biraz olsun üstün) araclar ile girseydi simdi
    cinli arabalar hakkinda olumlu görüslerimiz olabilirdi. Öncelikle cinliler yeni reklam ve kampanyalar
    ile yeniden ilgiyi üzerlerine cekebilmeli..üzerlerinde son senelerden kalma agir bir yük , önyargilar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akustik

hani birisi "özgün tasarımı olmayan araç" diyordu ec7 ye, hadi bakalım yeni avensisin ön ızgarayı düz yapın nooluyor , kimden esinleniyor anlayın bakalım.

/>

/>

gerçekten bu dediğine inandın mı?

• quote:

@Emgrand dizel motorlu olsaydi, en ideal motor ne olurdu sizce?

reno dci veya fiat multijet, bu araca monte et, Türkiyede güzel satar. aksine gel yüzüme tükür
    haklısın abi birşey demedik zaten :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

quote:

hani birisi "özgün tasarımı olmayan araç" diyordu ec7 ye, hadi bakalım yeni avensisin ön ızgarayı düz yapın nooluyor , kimden esinleniyor anlayın bakalım.

/>

/>

bak bakalım 2 aracın far yapısı biribirine benzemiyormu? bu arada inandım. 2002 corollaya 22 bin tl , veya 150.000 KM deki 2000 model VW Bora ya 21000 TL veren millet tabikide çin arabasını ona buna benzetir çünkü ona 12-13 yaşındaki araçları aldıkları fiyatın 10 misline satmışlardır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

quote:

/>

/>

bak bakalım 2 aracın far yapısı biribirine benzemiyormu? bu arada inandım. 2002 corollaya 22 bin tl , veya 150.000 KM deki 2000 model VW Bora ya 21000 TL veren millet tabikide çin arabasını ona buna benzetir çünkü ona 12-13 yaşındaki araçları aldıkları fiyatın 10 misline satmışlardır.

benzerlik konusunda eeeeeeennn soooonn konuşması gerekenler çincilerdir herhalde. koskoca toyota çıkıp da geelyi kopyalacak değil. böyle düşünmek abesle iştigaldir.

aşağıdaki mesajım başka bir konudan;

geely'nin ck modelinin ön tarafı taa 2000 yılında üretilen mercedes c kasadan,

familia'nın önü 2006 üretilen vectra c2 den,

echo'nun arkası taa 1996'da üretimine başlanan vectra B den

ec7 nin arka stopları 2006 da üretilmiş merso s kasadan,

bu ec8 in arkası 2005 audi'den "esinlenilmiş" diyelim.

evet, hepsi gayet güncel ve halen "moda" olan çizgilere sahipler.

ck ve merso;

familia ve vectra c2;

eco ve vectra b;

ec7 nin arkasını ve merso s klas'ı koymama gerek yok herhalde.

buda çok övündükleri en iyi arabaları ec8 ve arkası söbe evet o bir audi çakması;

önüde insignia zaten.

• dostum bizde demiyoruzki çinliler taklit etmiyor veya tamamıyla özgün tasarımlı araç üretiyor diye. ancak şöyle önemli bir nokta var bu işler önce taklitle sonra kendi tasarımını ve motorunu koyarak olur. hyundai nin, kia nın bundan 10-15 yıl önceki modellerine bak alayı alman arabalarına benziyordu ama bugun nerdeler anlatmaya gerek yok. benim aracım malezya yapımı ve birebir mitsubishi kopyası ancak bana göre 10 numara araç. Geely de esinlenilmiş bir araç ama 30 bin tl yi kalkıp lineaya, clio ya falan verene kadar bu EC7 yi alır paşalar gibi binerim.
  • klavyesi olan yazıyor. (tabi ki yazacak.)
  • Arada sırada görüyordum logonun hangi marka oldugunu çözememiştim iyi oldu şimdi
  • Herkese merhaba: ya arkadaşlar bu gelly denen aracı audı merc.bmw gibi piyasa deyeri 100 bin tl den baslayan fiyatlarla satışa sunulan araclarla kıyaslamayalım el insaf ya 30 bin tl gibi bir rakamdan bahsediyoruz bu fiyatlara bu konforu nerden bulabilirsiniz merak ediyorum.fiyatına göre 10 numara bir araç bence.ben bir gelly kullanıcısıyım ve çokda memnunum verdiyim para analarının sütü gibi helal olsun ayrıca gelly ec7 ye girmiş olduğu bu sektörde başarılar diliyor ve devamını getirmesini bekliyorum emgrand ec 8 türkiye piyasasına girsin ilk tercihim olacak herkesede bu aracı almasını tavsiye ediyorum
  • quote:

dostum bizde demiyoruzki çinliler taklit etmiyor veya tamamıyla özgün tasarımlı araç üretiyor diye. ancak şöyle önemli bir nokta var bu işler önce taklitle sonra kendi tasarımını ve motorunu koyarak olur. hyundai nin, kia nın bundan 10-15 yıl önceki modellerine bak alayı alman arabalarına benziyordu ama bugun nerdeler anlatmaya gerek yok. benim aracım malezya yapımı ve birebir mitsubishi kopyası ancak bana göre 10 numara araç. Geely de esinlenilmiş bir araç ama 30 bin tl yi kalkıp lineaya, clio ya falan verene kadar bu EC7 yi alır paşalar gibi binerim.

İşte burada dur. 30 bin liraya burun kıvırıp almadığın Linea ve Clio III senin bu Çinli arabalardan kat kat iyidir. Bir arkadaşım 2012 model Clio Grand Tour aldı 1.2 motor ve Night Day donanımlı ve 3000 km. de ikinci el olarak aldı ve arabada ne ararsan var.

Ancak şu bir gerçek ki Çinli araba sahibi arkadaşlar fazlasıyla FANATİK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 16 Nisan 2012; 8:38:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

dostum bizde demiyoruzki çinliler taklit etmiyor veya tamamıyla özgün tasarımlı araç üretiyor diye. ancak şöyle önemli bir nokta var bu işler önce taklitle sonra kendi tasarımını ve motorunu koyarak olur. hyundai nin, kia nın bundan 10-15 yıl önceki modellerine bak alayı alman arabalarına benziyordu ama bugun nerdeler anlatmaya gerek yok. benim aracım malezya yapımı ve birebir mitsubishi kopyası ancak bana göre 10 numara araç. Geely de esinlenilmiş bir araç ama 30 bin tl yi kalkıp lineaya, clio ya falan verene kadar bu EC7 yi alır paşalar gibi binerim.

İşte burada dur. 30 bin liraya burun kıvırıp almadığın Linea ve Clio III senin bu Çinli arabalardan kat kat iyidir. Bir arkadaşım 2012 model Clio Grand Tour aldı 1.2 motor ve Night Day donanımlı ve 3000 km. de ikinci el olarak aldı ve arabada ne ararsan var.

Kompleks böyle birşey olsa gerek...

• quote:

Orijinalden alıntı: emgrand

quote:

quote:

Kompleks böyle birşey olsa gerek...

Ne alaka?

• Maksadım fanatiklik değil... Ancak Clio veya Lineanın donanım tablolarını alın Emgrand ile yanyana koyun.. Emgrandın donanımlarını Clio'ya veya Linea'ya koymaya çalışın.. Tamamını koyamayacağınız haliyle bile Emgrand'ın yaklaşık 10.000 TL daha ucuz olduğunu göreceksiniz.

Şahsen kalite konusunda yorum yapmıyorum. Kalite göreceli ve tespiti uzun yıllara bağlı bir kavram.. Ama en azından donanım açısından Emgrand'ın bahsettiğiniz araçlardan çok daha makul olduğunu kabul edelim. En basitiniden Albea'nın bile baz donanımının 26.000 TL olduğunu ABS, EBD ve sadece iki yastığı eklenmiş haliyle Emgrand ile yaklaşık olarak aynı fiyata sahip olduğunu görelim.

Bu cümleyi yazmakta usandım ancak Emgrandın üst düzey bir kalitede olduğunu savunmuyorum. Emgrandın konfor açısından şu anda piyasadaki fiyat açısından en makul araç olduğunu savunuyorum. Kullanan kimse şikayetçi değil, kimsenin kronik bir problemi yok, o zaman neden bu kadar tartışıyoruz. Almak isteyen kişi internette taşıt incelemelerini araştırır, youtube'dan videolarını izler, gider kendisi test eder, kullananlara sorar, uzun vadeli hesap yapar, alır veya almaz... Maksadınız Emgrand satın almaya karar vermek ise Amenna!.. Ama Emgrand satın almayı hiç düşünmem diyorsanız, neden bu kadar tartışıyoruz ki...

Marka fanatikliğinden bahsetmişken, hangi Geely kullanıcısı bir Fiat / Renault vs. başlığı altında "Geely, sizin araçlarınızdan daha iyidir." veya "araçlarınızın motorlarını Geely ile kıyaslamayın bu bir hakarettir" veya "Renault Symbole para verilir mi? paranızı çöpe atıyorsunuz" dedi ki, şimdi siz Geely başlığı altında aracını öven kişileri marka fanatikliği ile itham ediyorsunuz. Herkes kendi çapında aracını övüyor veya eleştiriyor. Bunun size ne gibi bir zararı var ki ....

• quote:

Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-

quote:

reno dci veya fiat multijet, bu araca monte et, Türkiyede güzel satar. aksine gel yüzüme tükür

Audi a6 dan güzel görünümü aracın tek berbat yeri stoplar zaten :D
  • quote:

quote:

Merhaba,

Şirket aracı olarak Clio'nun dediğiniz modelini kullanıyoruz, donanım dışında aracın gidişi kesinlikle güvenli değil. Emgrand için bir şey diyemeyeceğim ama Clio'nun mevcut kasası hiç güvenli değil, araba yolda geziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: emgrand

quote:

Orijinalden alıntı: -ahmetgakgo23-

quote:

Audi a6 dan güzel görünümü aracın tek berbat yeri stoplar zaten :D

ama bence 30-35 bin liraya bu özellikleriyle alınabilecek en iyi arabalardan biri. Albea Premio'dan daha donanımlı. Symbol Expression ile hemen hemen aynı donanım hatta daha fazlası, daha güçlü bir motor. Daha ne olsun :)

• kardeşim bana fanatik diyorsun ama clio symbolün yani en fulünde bile kampana frenli manuel arka camlı aracı emgrand dan üstün tutuyorsun ya başka diyecek kelime bulamıyorum
  • Ben bir emgrand kullanıcısı olarak UYAKSOY arkadaşıma katılıyorum. Neyi anlamıyorum biliyormusunuz bu forumun emgrandla alakalı bütün mesajlarını okudum kullanıcıların hiç bir şikayeti yokken daha arabayı bile görmemiş kişilerin yorumları beni hayrete düşürüyor. Siz ne zannediyorsunuz bu emgrand kullanıcıların ilk arabasımı sizce mesela son 3 yılda bindiğim arabalar sırasıyla polo, megane 2, elentra ve sonra emgrand o kadar çok memnunumki anlatamam daha siz neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum. Yok sembolmüş yok albea mış yok falanca bunları yazan arkadaşaların akıllarıyla sorunları olduğunu düşünüyorum. Hani bir söz varya; BİLİYORSAN KONUŞ ALİM SANSINLAR, BİLMİYORSAN SUS ADAM SANSINLAR bu cevap yeter sanırım.
    Bütün forum arkadaşlarına kazasız kullanımlar dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.