mansur yavaş ve eko yerine kılışdar aday olacakmış şuan da öyle küfürler ederdim ki... ama hemen ban atıyorlar o yüzden siz ettim sayın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 7 Temmuz 2021; 17:9:2 > |
GEÇMİŞ OLSUN AKEPE EN AZ 20 YIL DAHA ÜLKENİN BAŞINDA KALIR !

-
-
olay aynen bu dur yıllardır
-
Erken seçim için yemliyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NuTeRX
Erken seçim için yemliyorlar.Umarım öyledir yoksa yüzyılın hatası olur
Gerçi hata da denmez ona artık o saatten sonra da neyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lazer__Umarım öyledir yoksa yüzyılın hatası olur
Gerçi hata da denmez ona artık o saatten sonra da neyse
Alıntıları GösterGılışdar şu an paratoner görevi görüyor muhtemelen
-
Son anda "ulan şaka yaptım mal mısınız olm" deyip adaylıktan çekilecektir. Fake atarakquote:
Orijinalden alıntı: MugetsugaGılışdar şu an paratoner görevi görüyor muhtemelen
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kimi aday gösterseler karalayacaklardır. Zaten gılışdarı sürekli karalıyorlar e madem öyle aday benim diye resmi adaylığa kadar ortalarda gezmesinde bir problem yok hatta çok da iyi olur
-
Şimdikiler bilmez 2014 CB seçimleri seçimden önce adayın belli olacağı son güne kadar RTE'nin aday olacağı kimse tarafından dillendirilmemişti RTE adaylığını açıkladığı güne kadar herkes Gül mü? Arınç mı? RTE mi? diye dolaşıyordu. Herkes RTE'nin aday olacağından emindi ama yine de bir acaba vardı herkeste. Şimdi bakıyoruz 202x aynı taktiği muhalefet uyguluyor. Akıllıca.
Şimdi iki seçenek var ya Yavaş ya İmamoğlu hangisi için karalama yapacaklarını da bilemezler Kılıödaroğlu'na sallar dururlar. Akıllıca
-
Ekmeleddinden beri sürekli kazanabilecek, karşı taraftan oy alabilecek adayları çıkarıyor.Akp'yi kesin yenebilecekleri pozisyona getirdikten sonra kendinin aday olup riske gireceğini sanmıyorum.Olur da aday olup bir de üstüne kaybederse adının ailesinin nasıl karalanacağını kendi de biliyordur.
Bence de yemleme pozisyonuna aldı Akp'yi.
-
İnşallah ciddi değillerdir.quote:
Orijinalden alıntı: Graphic ViolenceŞimdikiler bilmez 2014 CB seçimleri seçimden önce adayın belli olacağı son güne kadar RTE'nin aday olacağı kimse tarafından dillendirilmemişti RTE adaylığını açıkladığı güne kadar herkes Gül mü? Arınç mı? RTE mi? diye dolaşıyordu. Herkes RTE'nin aday olacağından emindi ama yine de bir acaba vardı herkeste. Şimdi bakıyoruz 202x aynı taktiği muhalefet uyguluyor. Akıllıca.
Şimdi iki seçenek var ya Yavaş ya İmamoğlu hangisi için karalama yapacaklarını da bilemezler Kılıödaroğlu'na sallar dururlar. Akıllıca
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olum sen her gün geçmiş olsun temalı konu açmaktan sıkılmıyor musun? La tamam bende chp ye oy vercem yeter ki kazansın sende rahatla :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 7 Temmuz 2021; 19:11:54 > -
Seçimin son anına kadar Kılıçdaroğlu adaymış gibi yapmak 10 numara hareket olur. Kötüler dururlar. Sonra tak diye mansur yavaş aday olsa %60. Ama ters köşenin ters köşesi yapıp harbiden kemal olursa %30u geçerse öpsün başına koysun :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adayına erkenden saldırtarak yıpratmak istemiyor, şimdi vuracaksa bana vursun, seçim anında adayımı açıklayıp golü ben takayım diye düşünüyor olmalı, aksi halde sonucunu o da biliyordur...
-
ekonomide düzelme olmadan akp rte asla seçime gitmez.
ben 2023 dede seçim beklemiyorum küresel corona çöküşünün büyük buhranın başlangıcı olucak gibi zaten hatta rte akp chp k.k pek umrunuzda bile omuycak kendinizi ve canınızı işinizi düşünmekten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 8 Temmuz 2021; 19:35:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: kerimcemekonomide düzelme olmadan akp rte asla seçime gitmez.
ben 2023 dede seçim beklemiyorum küresel corona çöküşünün büyük buhranın başlangıcı olucak gibi zaten hatta rte akp chp k.k pek umrunuzda bile omuycak kendinizi ve canınızı işinizi düşünmekten
cumhuriyet tarihinin en refah, en başarılı hükumeti dediğin hükumet cumhuriyet tarihinin en kötü dönemini mi yaşatacak diyorsun yani?
-
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiyecumhuriyet tarihinin en refah, en başarılı hükumeti dediğin hükumet cumhuriyet tarihinin en kötü dönemini mi yaşatacak diyorsun yani?
Alıntıları Gösterdünya batıcak ne akp nede chp kelinize care olucak küresel kaos survivor olucak hayatımız 2022 sonu 2023 gibi başlar 2025 gibi doruk noktası tahiminim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 7 Temmuz 2021; 21:8:48 >
-
senin zihniyet 2. dünya savaşı sırasında yaşananlar için dönemin iktidarını ve oradan yola çıkarak bugünkü chpyi suçlarken bunları unutuyorsunuz nedense.
-
mitinglerde yok ki adamın lafını sağlı sollu kesip göstersinler.
Kimi aday gösterseler karalayacaklardır. Zaten gılışdarı sürekli karalıyorlar e madem öyle aday benim diye resmi adaylığa kadar ortalarda gezmesinde bir problem yok hatta çok da iyi olur |
Erken seçim için yemliyorlar.
|
Umarım öyledir yoksa yüzyılın hatası olur Gerçi hata da denmez ona artık o saatten sonra da neyse |
Bunlar hep masal. Hepimize yıllardır anlatılan masal. Aynı wowturkey trollerinin İstanbul havalimanı açılınca ABD yıkılacak masalı gibi. Türkiye batmış zaten, 10 milyon işsiz, %40 enflasyon. |
Benzer içerikler
- elektrikli traktör ne oldu
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- togg boykot mu
- memur maaşlarının ödenmediği dönem
- fulbright bursu alan türkler
- türkiye"de kaç tane operatör var
- redmi note 14 pro türkiye"ye ne zaman gelecek
- insansı robot
- yapay zeka tahlil sonuçları
- paramount plus türkiye
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X