Şimdi Ara

bağırsak kurdu düşüren var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
15.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler aranızda bağırsak kurdu düşüren var mı? düşürmek için ne yaptınız ve o oradan nasıl düştü

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bağırsak Kurdu Düşüren Reçetesiz Satılan İlaçlar

Bağırsak kurdu enfeksiyonları, dünya çapında yaygın görülen ve çeşitli sağlık sorunlarına yol açabilen hastalıklardır. Bu enfeksiyonların tedavisinde kullanılan reçetesiz satılan ilaçlar mevcuttur.

Albendazol (Andazol)

Albendazol, geniş spektrumlu bir antihelmintik ilaçtır ve bağırsak kurtlarının yanı sıra diğer parazitleri de öldürmek için kullanılır. Reçetesiz olarak Andazol marka adıyla satılmaktadır.

Mebendazol (Yomesan)

Mebendazol, albendazol gibi bağırsak kurtlarını öldürmek için kullanılan bir antihelmintik ilaçtır. Reçetesiz olarak Yomesan marka adıyla satılmaktadır.

Vermazol

Vermazol, albendazol ve mebendazol ile aynı sınıfa ait bir antihelmintik ilaçtır. Bağırsak kurtlarının yanı sıra karaciğer kelebeği ve diğer parazitleri öldürmek için kullanılır. Reçetesiz olarak satılmaz.

Albenza

Albenza, albendazolün jenerik adıdır. Reçetesiz olarak satılmaz.

Reçetesiz Satılan İlaçların Etkinliği

Reçetesiz satılan bağırsak kurdu ilaçları, hafif enfeksiyonların tedavisinde genellikle etkilidir. Ancak ağır enfeksiyonlarda veya belirtiler devam ediyorsa tıbbi yardım almak önemlidir.

Önemli Uyarılar

• Reçetesiz satılan ilaçları kullanmadan önce her zaman bir sağlık uzmanına danışmalısın.
    • Bu ilaçlar bazı yan etkilere neden olabilir, bu nedenle kullanım talimatlarını dikkatlice okumalısın.
    • Hamileysen veya emziriyorsan bu ilaçları kullanmamalısın.
    • Bu ilaçların uzun süreli kullanımı karaciğer hasarına neden olabilir.

Bağırsak kurdu enfeksiyonlarından korunmak için iyi hijyen uygulamalarına uymak önemlidir. Bunlar şunları içerir:

• Ellerini sık sık yıkamak
    • Yiyecekleri iyice pişirmek
    • Kirli su içmekten kaçınmak
    • Tuvaleti kullandıktan sonra ellerini yıkamak
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bağırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yazarsan cevap vericem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omq

Türkçe yazarsan cevap vericem

Hangi dilde yazdık biz?
  • "Kabak çekirdeği ye" der büyüklerimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorgun Domates

Kontil
    Andazol
    Yomesan
    vermazol vb ilaçlarla. Kurtulabilirsin
    Ben andazol kullanmıştım

Reçeteyle mi alınıyor o ilaçlar. Birde o kurt nasıl düştü hocam bizim laboratuarlarda varda 60 cm filan kendiliğinden mi düşüyor dışkıyla mı düşüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oys14

beyler aranızda bağırsak kurdu düşüren var mı? düşürmek için ne yaptınız ve o oradan nasıl düştü

MERHABA KARDEŞ ANKARADA Bİ ARKADAŞTA VARDI BENZİN İÇTİ VE SONRA KURDU ÇIKARMIŞTI TUVALETTE

NOT:GERÇEK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFLORD
    MERHABA KARDEŞ ANKARADA Bİ ARKADAŞTA VARDI BENZİN İÇTİ VE SONRA KURDU ÇIKARMIŞTI TUVALETTE

NOT:GERÇEK

kendimi sakata getirmek istemiyorum hocam :)

quote:

Orijinalden alıntı: Yorgun Domates

hocam o testler nasıl yapılıyor bir bilseniz doktora gitmezsiniz emin olun
  • Öncelikle şık giyin, iyi bir araba e tabi parasızda olmaz. Sonra kaliteli gece kluplerinde ava çık elbet bir kaç gün içinde düşürürsün.
  • andazol diye bir ilaç içtim bir gün sonra tuvallette dışkımla beraber çıktı. tabi tamamen çıkmıyor ucu gözüküyor onuda peçeteyle çekecen
  • Andazol diye bir ilaç var, bunun etkisi nasıl acaba bilen var mı? Kurt muhabbeti için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.