Şimdi Ara

GECECİLER DERS ÇALIŞIRKEN KAHVENİN YARARI OLUYORMU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bende içmeye başlamalımıyım.ve kaç saat aralıklarla içmeliyim etkisi ne kadar?

• kanka hani sevdiğimden içiyorum ben

hani içince şu kadar yararlı oluyor falan söyleyemem

ama çalışırken iyi gidiyor
  • Tarhana Çorbası kullanıcısına yanıt
    kaç saat arada bir içiyon kanka.
  • Tam emin olmamakla birlikte bana göre insanın bir cafein direnci var eskiden redbull içtigimde fişek gibi olurken şimdi normal bir sudan farksız. Yani bunun bir ölçeği yok kendisini hissettirene kadar iç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nescafe goldu çak 3 gün uyumazsın 2 bardakla 4 saat uykuyla duruyorum her gün gayet dincim

• Kabız olacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: odtulumezun

Nescafe goldu çak 3 gün uyumazsın 2 bardakla 4 saat uykuyla duruyorum her gün gayet dincim

nescafe goldu severim

bugün aldım hatta

kokusunda davet var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tarhana Çorbası kullanıcısına yanıt
    Zift gibi sek içince geliyo kafası :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odtulumezun -- 14 Aralık 2016; 23:14:52 >
  • Bir süre sonra etki etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PüsküllüBela

kaç saat arada bir içiyon kanka.

2-3 falan günde 2-3 defa içerim
    çayda içerim akşam

ama pek etkisini göremiyorum ders çalışırken iyi gidiyor mu gidiyor o var
  • Kahve içince uyumayan bünyesi olana erkek adam demem

• Beyler nescafe falan sakın ola içmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayzace

Kahve içince uyumayan bünyesi olana erkek adam demem

Banada hiç etki yapmıyor

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    niyeki nescafe gold almayı planlıyordum ?
  • Filtre kahveden 3 tane icince 6-7 nescafe icsemde direk uyuyabilen ben, yatakta cin givi donuyorum. Hem cok dinc oluyorsun hemde uyumuyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: PüsküllüBela

niyeki nescafe gold almayı planlıyordum ?

Kardeşim yazık etme kendine.
    Aç bak nescafe içindekileri oku anlayamadığın onlarca kimyasal katkı...
    Anlık olarak iyi hissetirebilir çünkü sinir sistemini ve hormonları etkiliyor katkı maddeleri fakat uzun vadede insanı yıpratır yorar uykusuzluk. En basitinden al eline bi 3 ü bir arada içindekileri bir oku yazık ya bedenimize eziyetten başka bir şey değil. Sonra al eline bir kurukahveci nin Türk kahvesini. İçindekileri oku. Ne yazıyor biliyor musun ? Çiğ öğütülmüş kahve. Sadece 3 kelime. Ne anlayamadığın kimyasallar ne bok bok şeyler var. Mis gibi kahve. Al abi göm mis gibi türk kahvesini. (Makinen varsa tabi öbür türlü uğraştırabilir ama değer)
    Yazık etme nescaferle vücuduna.

Bir yerde bi yazı okumuştum. Avrupa da, amerikada nescafenin bu türkiyedeki ucuz kahvelerini yalnızca fakir insanlar, gece işçileri, kamyon şöforleri falan fakirler ve anlık uyku açmaya ihtiyacı olanlar içiyor anlayacağın. Kendine dikkat eden kaliteli yaşayan insanlar içmiyor bu ucuz kahvelerden. (Pardon kahve dedim). Neden içsinler ki. Adam ahmak mı ? Adam akıllı bi kahve içecem içinde okuyamadığım kimyasallar var. Ne halt abi bu ?
    YazIk ya... Bir de gençlerimize böyle kupada nescafe içmeyi cool bir şeymiş gibi yansıtmışlar içerken kendimi havalı zannediyor ders çalışırken içmesi gerekiypr zannediyor falan...
    Gerek yok kardeşim oyuna gelme hiç. Yapabiliyorsan türk kahvesi iç olmuyorsa kaynar çay iç uyku falan bırakmaz. Paran yetiyorsa tabi nescafenin falan gerçek kahveleri vardı bir ara. Çözünmeyen gerçek kahvelerden. Ama para yetiştiremezsin
    Yazık etme kendine o çakma kahvelerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 15 Aralık 2016; 0:20:17 >

• O tarz kahveleri içmeyin beyler sizce o tozun gerçek kahve olduğu size inandırıcı geliyor mu çekilmiş filtre kahve alın frenchpressle yapın evde.
  • bende tam tersi uykumu getiriyor bu meret.
  • Nescafe eski seri vardı evde bitti sonra Nescafe Gold aldık oda bitti.JACOBS almışlar onuda bitircem az kaldı resmen kafein bağımlısı oldum. Valla böyle giderse hiç uğraşamam gider filtre kahve alırım bide frenç pires alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lAegloSl

bende tam tersi uykumu getiriyor bu meret.

+1 yazın evde yorgun dolaşırkenki hallerimi hatırlarım.
    Her gün kesin içiyordum. 1 hafta yorgunluktan kendime gelememiştim, bıraktım. Şimdi arada bir içiyorum, O da sırf çalıştığım yerde bedava kahve makinesi var diye. Çaya devam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.