Şimdi Ara

Gece ders çalışılabilecek bir kütüphane falan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 gün sonra önemli bir sınavım var,iyi bir kampa girmem lazım,evde ders çalışamıyorum,tek başıma gidip,gece boyunca rahat rahat,sıcaklardan arınmış bir şekilde ders çalışabileceğim bir yer var mı? Istanbul !!!

Atatürk Kütüphanesini buldum sadece araştırmalarım sonucu,yarın gece oraya gitmeyi planlıyorum ne dersiniz?

Ne dersiymiş bu diye çok meraklanan,meraktan çatlayan varsa özele gelsin,ama Almanca ile alakalı..

Yardım edin arkadaşlar lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 2 Ağustos 2015; 2:41:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• seni orda yaşatmazlar
  • Yurt, dergah gibi yerlerin çalışma odalarında çalışabilirsin. Kütüphane bilmiyorum gece açık.
  • hiç yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Yurt, dergah gibi yerlerin çalışma odalarında çalışabilirsin. Kütüphane bilmiyorum gece açık.

Medrese olsa olur mu hocam ?

• Gece kutuphane acik ben hic duymadim duyanlar yardim etsin low

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holiganx61 -- 2 Ağustos 2015; 3:15:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bosnia

quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

Yurt, dergah gibi yerlerin çalışma odalarında çalışabilirsin. Kütüphane bilmiyorum gece açık.

Medrese olsa olur mu hocam ?

Medrese bulursanız gidin vakit geçirin. Sorular sorun. Diyanet, diyanetin müftüleri yetersiz kalır mollaların yanında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizim okulun kütüphanesi 7 gün 24 saat açık
    iü merkez kütüphane
    atatürk kütüphanesi de açık ama ders çalışmak için istanbul üni iyidir içerisi çok geniş ve sessizce köşeye geçip çalışırsınız

yalnız içeri girmek için paso veya üniversite kimliği istiyorlar illa iü öğrencisi olmanıza gerek yok başka okulda öğrenci olsanız da girebiliyorsunuz
  • Nasıl olmaz ya,gece kapalı kütüphane mi olur,şu işe bak,emin misiniz beyler .s

• quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

bizim okulun kütüphanesi 7 gün 24 saat açık
    iü merkez kütüphane
    atatürk kütüphanesi de açık ama ders çalışmak için istanbul üni iyidir içerisi çok geniş ve sessizce köşeye geçip çalışırsınız

yalnız içeri girmek için paso veya üniversite kimliği istiyorlar illa iü öğrencisi olmanıza gerek yok başka okulda öğrenci olsanız da girebiliyorsunuz

Çok teşekkür ederim cevap için,üniversite öğrencisiyim zaten öğrenci kartım da var,illa iü öğrencisi olmak gerekmiyorsa orası da olabilir,oraya da bir bakayım o zaman,tekrar teşekkür ederim.

• Bize gel bizzat calistiriyim seni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacettepenin acik sanirim

• Halk kütüphanesine kapanmadan önce gir ve saklan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.