Şimdi Ara

şimdi bira içicem evde koku olurmu tecrübeliler bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
19.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben evde pc başında her zaman kola içerim ama bugün farklı olucak
    çünkü dün akşam arkadaşlarla takıldık 1 tane bira arttı onuda kendileri evde saklayamadı yani ev boşken takılmıştık şimdi evleri dolu
    neyse birayı bana verdiler bende bagajda sakladım ve bu gece eve soktum ama açsam ev koku yaparmı
    onu denemeden anlayamam ama açıncada işten geçmesin
    açıp koku olurmu denesem kapıa annem dayanır babam dayanır sonrada konu üstüne konu açarım yok annem kafama terlik attı yok babam tekme attı yok evden çıktım nereye gitsem diye konular açana kadar önlem alıp bir konu açıp sorayım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 11 Ekim 2010; 23:58:01 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bira İçtikten Sonra Evde Koku Olur Mu?

Bira içtikten sonra evin kokup kokmayacağı, içilen bira miktarı, iç mekanın büyüklüğü ve havalandırma durumu gibi faktörlere bağlıdır.

Genel olarak, az miktarda bira içmek evin kokmasına neden olmaz. Ancak, büyük miktarlarda bira içerseniz veya iç mekan küçük ve havalandırması yetersizse, bira kokusu evde kalıcı olabilir.

Bira kokusu genellikle içtikten sonraki birkaç saat içinde geçer. Ancak, içilen miktar ve kişinin metabolizması gibi faktörlere bağlı olarak daha uzun sürebilir.

Bira kokusunu evden uzaklaştırmak için yapabileceğiniz birkaç şey vardır:

• Havalandırın: İçtikten sonra pencereleri açın ve kapıları aralayın. Bu, bira kokusunun dışarı çıkmasına yardımcı olacaktır.
    • Mum veya tütsü yakın: Mumlar veya tütsü, bira kokusunu maskelemeye yardımcı olabilir.
    • Kahve çekirdekleri yerleştirin: Kahve çekirdekleri, bira kokusunu emmeye yardımcı olabilir.
    • Sirke kullanın: Bir kase sirkeyi odanın ortasına yerleştirmek, bira kokusunu nötralize etmeye yardımcı olabilir.

Bira kokusu evinizde kalıcı hale gelirse, profesyonel bir temizlik şirketine başvurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bira evde değil senin ağzında koku yapar.
    Tabii yerlere dökmezsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bira evde değil senin ağzında koku yapar.
    Tabii yerlere dökmezsen.

ii o zaman açıyorum kapağı
    aslında başımda biraz ağrıyo sıkıntımda var hani iyi gelsin diye yoksa evde hiç bira içmedim daha siftah olucak
  • Hey sen liseli bırak o birayi elinden
  • elindeki birayı yavaşça yere bırak ve dizlerinin üzerine çök.
  • yarasın tosunuma
  • sıcaksa sakın içme bagajdan aldım dedin ama...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuan İçiyorum Odamda.. Sabah Kalktığımda Nefesimden Dolayı Odamda Alkol Kokusu Oluyor
  • bilmem ne korkusu ile içersen gıdım keyif alamazsın.
  • Vodka + Bira
    Tavsiye edilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ae_

sıcaksa sakın içme bagajdan aldım dedin ama...

2 saat önce bagajdan aldım eve gizlice sokup dolapta soğuttum şimdi içicem ama saba tümerde ufo varmış ona biraz bakıcam
    içince ufo gördüm diy ekonumu açsam
  • Tamda absolut+portakal suyu açmıştım haa şerefe gençlik

Ağzın kokar bitek zaten uyursun içtikten sonrada sorun yok yani..
  • 27 yaşında adamsın koku olursa olsun korkmaman gerek .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.