Şimdi Ara

Gece uykuda konuşmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geceleri uyurken konuşuyorum ve annem gelip ne sorarsa yalansız söylüyorum bu durumdan nasıl kurtulabilirim hiç gizlim kalmadı

• Gece annen sana sorsun bakalım fake konu açıyomusun diye
    Hatta bu konunun da linkini verirsin annene.
  • Bende öyle birşey olsa sabah kalktığımda bankta olurdum heralde... Annemin bilmemesi gereken çok şey var... Senin durumuna gelince, ""
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.
    Bende öyle birşey olsa sabah kalktığımda bankta olurdum heralde... Annemin bilmemesi gereken çok şey var... Senin durumuna gelince, ""

Daha o tür sorulara gelmedik ama sabah tansiyonu yüksekti
  • odanın kapısını kilitle...
  • Tam şey rüyalar görüyosun annen geliyo napıyosun oğlum şey yapıyorum anne
  • benimde rüyada konuştuğumu söylüyorlar ama ağzımdan çıkan kelimeleri anlamıyorlarmış...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gizlice okulda kalmak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de konuşuyomuşum yav gelip bi de yüzüme vuruyolar
  • Bana kuzenimle yaşadığım olayı hatırlattın.Yazın köyde uyurken,kuzenim sürekli tekme atıp duruyordu .'' Vursana lan ! Vursana Lan '' diye konuşuyordu.5-6 dk sürdü.Sanırım sabrım taştı,zaten yarı uykuluyum.Kalktım '' Yeter lan.'' dedim ve suratına tokadı geçirdim.Geçirmemle kafamı tekrar yastığa koymam bir oldu.'' Ne oluyor lan '' dedi kalktı ayağa birden.Beni kaldırdı.''Olum kalk lan kalk.Karabasan geldi lan,tokatladı beni '' diyordu.Ben ise pis pis güldüm Yaşasın kötülük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YamYamPokemon -- 18 Mart 2010; 20:40:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: YamYamPokemon

Bana kuzenimle yaşadığım olayı hatırlattın.Yazın köyde uyurken,kuzenim sürekli tekme atıp duruyordu .'' Vursana lan ! Vursana Lan '' diye konuşuyordu.5-6 dk sürdü.Sanırım sabrım taştı,zaten yarı uykuluyum.Kalktım '' Yeter lan.'' dedim ve suratına tokadı geçirdim.Geçirmemle kafamı tekrar yastığa koymam bir oldu.'' Ne oluyor lan '' dedi kalktı ayağa birden.Beni kaldırdı.''Olum kalk lan kalk.Karabasan geldi lan,tokatladı beni '' diyordu.Ben ise pis pis güldüm Yaşasın kötülük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWall -- 18 Mart 2010; 20:41:46 >

• quote:

Bana kuzenimle yaşadığım olayı hatırlattın.Yazın köyde uyurken,kuzenim sürekli tekme atıp duruyordu .'' Vursana lan ! Vursana Lan '' diye konuşuyordu.5-6 dk sürdü.Sanırım sabrım taştı,zaten yarı uykuluyum.Kalktım '' Yeter lan.'' dedim ve suratına tokadı geçirdim.Geçirmemle kafamı tekrar yastığa koymam bir oldu.'' Ne oluyor lan '' dedi kalktı ayağa birden.Beni kaldırdı.''Olum kalk lan kalk.Karabasan geldi lan,tokatladı beni '' diyordu.Ben ise pis pis güldüm Yaşasın kötülük

İyi güldüm ama bakalın bu gece ne yumurtlıcaz

• quote:

• Geçen yıl kyk yurdunda gece 'Çalışın layynnn köpeklerr'diye bağırmışım.Bizimkiler tırsmış ışığı açmışlar beni izliyolar.Bende ışıktan uyandım bi baktım 3ü de yusuf modunda
  • Yardım edin dh çare yok mu bu gece de uykuda basmışım küfürü yeter bezdim bu durumdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek suçu kopya çekmek -- 20 Mart 2010; 7:32:53 >
  • Kalk lan karabasan geldi
  • Günümüzde bu ciddi bir hastalık çünkü bir çok insan rüyasında konusuyor ve kötü sonuçlarda doğurabiliyor..
  • Odanın kapısını kilitle..
  • Makul bir cozum, gercekleri yansitabilmek. Hayati boyutlara boluyorsunuz yalanlarla.
  • sizinkiler iyiymiş benim babam gece çırağına bağırıyordu önceden oğlum 17-18 getir kumpası getir çay getir lan cok kafaya birşeyi takınca oluyor bende dayımlarda kaldığım bi gün camı açıp dayımı çağırmışım kalk dayı kalk diye kapıları kitlemişler evden cıkarım diye amcam manyak o üstünü giyinip caddede dolanmaya cıkıyo yalan yoktur hepsi doğrudur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

sizinkiler iyiymiş benim babam gece çırağına bağırıyordu önceden oğlum 17-18 getir kumpası getir çay getir lan cok kafaya birşeyi takınca oluyor bende dayımlarda kaldığım bi gün camı açıp dayımı çağırmışım kalk dayı kalk diye kapıları kitlemişler evden cıkarım diye amcam manyak o üstünü giyinip caddede dolanmaya cıkıyo yalan yoktur hepsi doğrudur..

Bu uyurgezerliğe giriyor :). .. çok kötü birşey ya..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.