Şimdi Ara

GECE İŞİ (CİDDİ KONU)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir kamu kurumunda sürekli işçi olarak çalışıyorum arşiv biriminde lisans mezunuyum
    evli ve de bir kız babasıyım.
    Malumunuz yetişemiyoruz yetemiyoruz.
    Geceleri çalışabileceğim işler bakıyorum.Mesela gece sabit güvenlik işi olur ne bilim bir özel hastanede raportörlük olur
    bir depoda bekçilik olur.Mobil sitelerde sürekli takip ediyorum.Sarı sayfalara da bakmaya başladım.Sizinde bildiğiniz duyduğunuz bana yardım olacak fikirleriniz veya tanıdklarınız varsa destekleriniz bekliyorum.
    NOT:iki işte çalışamazsın gibi konulara lütfen girmeyelim öğretmenlerin gece taksicilik yaptığı bir ülkede yaşıyoruz.Ama ben araba kullanmayı bilmiyorum :(

• Aynı durumdayız. Bende gece çalışacak iş arıyorum. Ancak hiç uyumadan nasıl 2-3 gün üst üste çalışırım bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alphabetagama

Aynı durumdayız. Bende gece çalışacak iş arıyorum. Ancak hiç uyumadan nasıl 2-3 gün üst üste çalışırım bilemedim.
    hocam
    bence alışırız biraz zorluk çekip
    aslında güvenlikçilik bekçilik gibi birşey bulabilsek gece 1 2 saatte uyursak bu çark döner gibi
    sen ne iş yapıyosun
  • Az çalışın da işsizler de ekmek yesin bence yok beğenmiyorsanız yerinize çalışırım şahsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: porsche911gt2

Az çalışın da işsizler de ekmek yesin bence yok beğenmiyorsanız yerinize çalışırım şahsen.
    az konuşun da
    onun yerine arayıp iş bulun çalışın arkadaşım
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Kafaya gel ortalık iş dolu zaten sizin ülkede işsizlik yok demek sevindim adınıza her isteyen çalışabiliyorsa sende bi kaç saate iş bulursun konu açmana gerek yokmuş.

• quote:

Kafaya gel ortalık iş dolu zaten sizin ülkede işsizlik yok demek sevindim adınıza her isteyen çalışabiliyorsa sende bi kaç saate iş bulursun konu açmana gerek yokmuş.
    herkez istediği işi yapamıyor evet
    ama istanbuldaysan ve de iş beğenmemezilk yaparsan derdin geçinmek aileni geçindirmekse illa bir iş bulursun
    yani illa her konuyu bulandıracaksınız
    bu çabayı iş bulmaya versen çoktan bulmuştun
    ne mezunusun bilmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yerel oyun kulübü kullanıcısına yanıt
    Konu uzun ve çetrefilli tartışmaya devam etmek istesem de konunu baltalamak istemiyorum. Kolay gelsin.

• quote:

Konu uzun ve çetrefilli tartışmaya devam etmek istesem de konunu baltalamak istemiyorum. Kolay gelsin.
    teşekkür ederim
    sana da kolay gelsin
  • Hastane personeli olabilirsin. Yanlış değilsem 2 gece 1 gündüz gidiyorsun bir hafta içinde. Çok yorucu değil sedyeyle hastaları sürmekten ibaret 'çoğunlukla'. İntörn doktorum ben, acilde 10dan fazla personel abi tanıyorum, hepsiyle de çok güzel sohbetlerimiz oluyor, hepsi de işinden memnun bana sorarsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenBilgini

Hastane personeli olabilirsin. Yanlış değilsem 2 gece 1 gündüz gidiyorsun bir hafta içinde. Çok yorucu değil sedyeyle hastaları sürmekten ibaret 'çoğunlukla'. İntörn doktorum ben, acilde 10dan fazla personel abi tanıyorum, hepsiyle de çok güzel sohbetlerimiz oluyor, hepsi de işinden memnun bana sorarsan.
    doğrudur hastane
    ama transporter yada temizlik personeli değilim
    veri giriş diye geçiyor
    sürekli 8-5 çalışyorum haftasonu yok o yüzden hafta içi veya hafta sonu sürekli gece çalışabileceğim bir iş arıyorum
    lisans mezunuyum
    cv gibi oldu
  • zor olur gece calismak bir muddet sonra vucut coker gece calisip gunduz de calismak cok zor olur

• quote:

Orijinalden alıntı: cem1907

zor olur gece calismak bir muddet sonra vucut coker gece calisip gunduz de calismak cok zor olur
    tahmin edebiliyorum ama denemek istiyorum.Aslında internetten iş yapmak da istiyorum Ama atı alan üsküdarı geçti onun için
  • Hocam size nacizane bir tavsiye, kendim vardiyalı olarak gece işinde çalışmaktayım. Bu işe bulaşmadıysanız kesinlikle hiç bulaşmayın. Vücudu mahfeden bir düzeni var , kaldiki gündüzde çalışacaksınız. Onun yerine saat 5 ten sonra yapabileceğiniz işlere bakın derim. İşin özü gece yatağında uyu gece uykunu al.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih3417

Hocam size nacizane bir tavsiye, kendim vardiyalı olarak gece işinde çalışmaktayım. Bu işe bulaşmadıysanız kesinlikle hiç bulaşmayın. Vücudu mahfeden bir düzeni var , kaldiki gündüzde çalışacaksınız. Onun yerine saat 5 ten sonra yapabileceğiniz işlere bakın derim. İşin özü gece yatağında uyu gece uykunu al.
    haklısın kardeşim aslında
    bi ara işsiz kaldığımda güvenlikçilik yapmıştım 4 ay üst üste gece çalışınca (tabi o zamanlar gündüz yatıyordum şimdi yatamıcam) bazen uyandığımda gece mi gündüz mü işe gitçem mi gitmicem mi karıştırır olmuştum.E-ticaret yapasım var küçük çaplı pc üzerinden
    ama artık herşey her yerde satılıyor yeni bişeyler bulmak lazım

• Gece işi yerine hafta sonu pazarlarda giyim üzerine bir şeyler satabilirsiniz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesile

Gece işi yerine hafta sonu pazarlarda giyim üzerine bir şeyler satabilirsiniz bence.
    VALLA hocam
    yüz yüze ticarette kendime çok güvenemiyorum :)
    ayrıca pazarda tezgah açmak için
    tahta parası diye bir yer kirası istiyorlar ayrıca herkesin yeri var
    kolay kolay adam sokmuyorlar oraların bile mafyası var
  • evde tütün sar, tütüncülere sat
    evde yapılacak işlerden bak
    gece organizasyonlar oluyor, oralarda komilik bak
    korsan taksicilik , sadece gece
    özel güvenlik kurslarından birine yazılıp gece bekçiliği
    yemeksepeti gibi firmaların çağrı merkezleri var, gece de aktif, onlara başvur, evden laptoptan bile çalışırsın
    arabanın arkasına pilav koy sat , çay da olur sahil kenarında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garsonluk yapın

• E ticarete başla ufaktan piyasadaki ürünleri öğren yavaştan gir tanıdıgım 2012 de girdi şuan audi A 5 i var
    Unutma daha TC nin %35 i internetten alışveriş yapıyor 5-6 yıla burak %70 lere cıkar sende pastadan payını al

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.