Şimdi Ara

GECE İŞİ (CİDDİ KONU) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cok zorlanırsın vücudun dayanmaz. Mevcut aldığınız maaş yetmiyorsa başka işlere bakın yada baska çareler düşünün tasarruf gibi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet üzerinden insanlar nasıl para kazanıyor onları araştırın. Burada e-ticaretten bahsetmiyorum, o zor bir alan. Benim bahsettiğim dijital hizmetler. Freelance çalışanlar yapıyor daha çok. Kendinize bir alan belirleyip, geceleri çalışmak yerine bir kaç hafta geceleri bu konuları öğrenmeye verin kendinizi. Daha sonra düşük fiyattan da olsa giriş yapın, portföyünüz genişledikçe zaten kolaylaşır. Böylece geceleri çalışarak değil, akşamları ya da işteyken boş vakitlerinizde bilgisayarda çalışarak para kazanabilirsiniz. İlle çok büyük şeyler olmasına gerek yok, çok büyük paralar da kazanamayabilirsiniz ama inanın gündüz ve gece fiziksel emek vereceğiniz bir işte çalışmak hiç de gerçekçi değil. Sürdürülebilir değil.
  • Hocam kafayımı yedin bu düzene alışamazsın zor gece çalışmak kolay değil bide gündüz işe gittiğinizde düşünürsek hiç bulaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 27 Eylül 2019; 12:13:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnşallah istediğiniz gibi bir iş bulursunuz,aile geçindirmek bu devirde zor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bubbleboxwaffle

İnşallah istediğiniz gibi bir iş bulursunuz,aile geçindirmek bu devirde zor...
    bütün cevaplar için teşekkürler
    şuanda r10 da bir üyelik buldum
    sürekli girip ufak tefe işler kovalıyorum
    ürün girme dizin girme gibi
    bakalım bişeyler çıkarsa burdan paylaşırım
    herkese teş.
  • kamuda ki işçilerin maaşı iyidir aslında nasıl yetmiyor sizin maaşınız pek anlıyamadım ???
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.