Bildirim
Gece indirdikleriniz akn'ye yansıyor mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
AKN yokki yansısın,
Bizde netspeed
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ beni donanımforumda mağdur ettiler corona olasınız, hesabıma kötülük yapanlar arabanızı çizsinler kamyonlar ezsin -
O zaman soru seni ilgilendirmiyor neden cevap yazma gereği duydun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
akn doluyorsa aknesiz aynı fiyata var haberin olsun dedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ beni donanımforumda mağdur ettiler corona olasınız, hesabıma kötülük yapanlar arabanızı çizsinler kamyonlar ezsin -
bende çalışıyor toplam 600gb indirmişim (gece dahil) 2-8 dışında yaklaşık 360gb
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 25 Nisan 2018; 21:40:58 >_____________________________ -
Anladım da diğerleri türk telekomun altyapısını kullanıyor ve onlarda da çok sorun çıkıyormuş misal türknet hakkında açılan başlıklar
-
Hattın durumuna göre değişir bazen benim yüksek çıkıp bazen düşük çıkabiliyor. Kablo kaliteside etkili. Ama yinede bu sorun olduğunda suyunun suyu olan firmanın bu sorunu gidermesi zor olur. Yine Telekom bakacak çözecek yada sabote edip çözmeyecek.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- dsl bağlantısı yok ne demek
- ttnet şikayet etme en etkili 2 yol
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- türk telekom son ay taahhüt bozma
- ttnet ücretsiz modem değiştirme
- modem kurulumu
- ping nasıl düşürülür
- türk telekom internet fiyatları 2025
- statik ıp sorgulama
- hat takılı ama şebeke yok
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı