Şimdi Ara

Gece gece west e geçtim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 saat kadar önce artık TR server da küfürlere dayanamayıp parayı bayıp geçtim. Herkes benim gibi olmayabilir ama devamlı küfür, sırf keyif için küfür edilen bi chat bölümü dayanamadım artık. TR ye geçişler ücretsizken geçmiştim belki ortam iyidir diye ama değil maalesef.
    TR de gümüş 3 teydim. pek ranked oynamıyorum(küfür olayları yüzünden). belki 300 küsür bot oyunu atmışlığım vardır(daha fazla olaiblir) 4 kişiye chat blok yapıp öyle oyun atıyordum. Az önce Westteki ranked ımı attım ve kazandım silver 4 e attı. Tek tesellim TR de ucuzluktan aldığım skinler olacak sanırım :)
    iyi forumlar buda benden bir anı olsun ^^

• Hayırlısı neyse o olsun
  • Hayırlı olsun ne diyelim...
  • hadi bakalım, yazarsın oynadığım maçlara göre durumları.
  • Oyun kalitesini bilemem ama westte harbiden küfür yok
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    Yemin ediyorum tamda buna bakıyordum şimdi.. TR'de Gümüş 2'de 0 puandayım weste geçersem bronzamı atar acaba 4. sezondamı geçsem diye düşünüyordum senin konunu gördüm.. Napsam ne etsem bilemedim bende sıkıldım küfürlerden oyuna giresim gelmiyor artık.. Geçersem eğer weste benide Silver 3'emi atar acaba
  • weste küfür okarak sadece fck diyorlar oda onlar için normal nirşey tr de 7sülalene kadar sövüyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim anlamadigim TR'de diamon 3 arkadasimi weste gecince neden bronz1e atti?

• Westte cidden 0 küfür. En fazla fck falan derler onu da sana demezler bizdeki h*stir gibi birşey yani Küfür anlamı kalmamış o sözcüğün artık. Troll cart curt heryerde var ama west mi tr mi deseler westi tercih ederim.
  • Westte flame yok ama feederi felan ordada var yani.
  • Westte kufur hic yok hatta konusma olmuyor bazen

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Westte flame yok ama feederi felan ordada var yani.

Türkiyedede bu olsa adam feedlese ben ona gerceği doğruyu veya ne yapmasını anlatsam falan veya herhangi biri anlatsa , sövmeden, annesini bacısını havada uçurmadan keşke. Önemli olan da bu zaten, gümüşte , bronzda herkes çılgın oynayacak diye birşey yok, feedleyebilir ama küfür olmasın ya bundan nefret ediyorum .
  • Westte oyunu bilmeselerde , noobta olsalar oyunu öğremeye çalışan , oyunu kavramaya çalışan adamlar var .

Yani adam bronze liginde ama rune leri doğru , support ve jungler için ayrı rune page dizmiş . Bizim bronze oyuncuları gibi tek rune page ile 5 rolü de oynamıyor adamalar. Ya da ne bileyim adam silver-bronze da olsa support nidadlee almıyor mesela supportun ne işe yaradığını biliyor . Yine aynı adam noob , yine 1-15 oynuyor ama en azından oyun bilgileri türklere göre daha fazla.

West Gold tan sonra düzeliyor . TR plat 'tan sonra.
  • Aslında bende bu yorumlardan gaza gelip geçtim weste ama değişen çok bir şey yok afk flamer küfür hepsi var ama bi nebze daha az ve tr serverı yaş ortalaması acayip düşük bu yüzden pişman değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

Westte oyunu bilmeselerde , noobta olsalar oyunu öğremeye çalışan , oyunu kavramaya çalışan adamlar var .

Yani adam bronze liginde ama rune leri doğru , support ve jungler için ayrı rune page dizmiş . Bizim bronze oyuncuları gibi tek rune page ile 5 rolü de oynamıyor adamalar. Ya da ne bileyim adam silver-bronze da olsa support nidadlee almıyor mesela supportun ne işe yaradığını biliyor . Yine aynı adam noob , yine 1-15 oynuyor ama en azından oyun bilgileri türklere göre daha fazla.

West Gold tan sonra düzeliyor . TR plat 'tan sonra.

West'in platında supp nidalee oynayan var Ama hakkıyla oynuyor. Supp deyip rabadon çıkmıyor.

• hayırlı olsun

• Westte oynadığın eloya göre değişiyor yada zamana göre, bazen adamlar hiç konuşmuyor bazen herkes birbirini suçluyor filan. Flame her eloda var fakat.
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    kaç liraya geçtin
  • Afk , feeder west dede var ama kufur yok cidden.Ben hesabida gecirmedim direk 0 dan hesap actim mutluyum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.