Şimdi Ara

Gece gece ölüyordum(ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler az önce uyumaya çalıştım bi an uykuya dalmış gibi oldum ama tam o sırada nefesim kesildi ve beyaz bi ışık görerek uyandım size yemin ederim beyaz bi parıltı gördüm şuan dalga geçmiyorum az önce nefesim açıldı iyiyim sizce nolmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenagar -- 7 Ağustos 2014; 4:15:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yat geçer

• 7 Ayetel kürsi 1 er felak nas ihlas oku sağına dön yat olur öyle

• Isik gordun mu isik

• quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

7 Ayetel kürsi 1 er felak nas ihlas oku sağına dön yat olur öyle

Cidden soluma dönüktüm etkisi var mıdır?

• erenagar kullanıcısına yanıt
    Kalbinle ilgili bir sıkıntı yaşadınmı hayatında?
  • erenagar kullanıcısına yanıt
    Bilemiyorum da bazen böyle insanlara takılmayı seviyorlar dediklerimden bildiklerini oku rahatlarsın inşallah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Uyku apnesi hastalığı başlangıcı olabilir, en kısa zamanda kulak burun boğaz yada dahiliye bölümüne görünmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenagar

quote:

Orijinalden alıntı: TherafluForte

7 Ayetel kürsi 1 er felak nas ihlas oku sağına dön yat olur öyle

Cidden soluma dönüktüm etkisi var mıdır?

Peygamber efendimiz sagina donuk uyurmus. Yani saga donuk uyumak iyidir. Hem kalbide sıkıstırmamıs olursun boylece.

• Azrail karıştırmış olur arada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarı uyanık rüya görmüşün işte. O değilde bende geçen uyumaya çalışıyordum gözlerim açık etrafımı falan görüyordum. Sonra biraz doğruldum o sırada bir anda ezanı yarısından duymaya başladım. Ezan zaten okuyordu ama benden önce işitsel korteks uyumuş herhalde doğrulunca bir anda ortasından ses duyunca ne korktuydum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

Yarı uyanık rüya görmüşün işte. O değilde bende geçen uyumaya çalışıyordum gözlerim açık etrafımı falan görüyordum. Sonra biraz doğruldum o sırada bir anda ezanı yarısından duymaya başladım. Ezan zaten okuyordu ama benden önce işitsel korteks uyumuş herhalde doğrulunca bir anda ortasından ses duyunca ne korktuydum.

işitsel korteks falan bilince insan daha az korkar tabi ben direk parapsikolojiye bağladım korku dolu bi geceydi
  • Buna bilinmezlik deniyor.Tıpta ise herhangi bir tanımı yok uyku felci veya panik atak olarak geçer.Adı lazım değil yaklaşık 5 sene önce bir arkadaşım hergün aynı belirtileri göstermekteydi tabi o zaman ne yapalım ne edelim düşündük ettik birşey bulamadık.Çocuk her yolu denedi ama bu beyaz ışık görme olayları bir türlü kesilmedi.Artık uyku uyumak istemiyordu.
    Birgün bize enerjiden oluşan varlıklarların kendisiyle iletişime geçmeye çalıştığını söyledi.O beyaz ışığın süresi gittikçe artıyor arttıkça ben kendimi onlara daha yakın hissediyorum diyordu.Bunun kafasına bir tane vurdum psikologdan randevu aldım götürdüm 1 saat seans sonucunda doktorla konuştuğumda arkadaşınız bunalıma girmiş yanında olun felan dedi.Aha dedim s.ç.tık zaten tırsıyordum hallerinden bide yalnız bırakmayacaktım.Neyse ben bunun yanından ayrılmayayım diye çağırdım bizim eve bi kaç günlüğüne salona döşşek attım sen yat zıbar takıl dedim.O tamam ama ben garip sesler çıkarırsam yanıma yaklaşma ve beni uyandırma varlıklarla konuşmamı bölme dedi.Ha s.k tir ordan artistik yapma bana dedim sesiz ol dalarım dedim gittim yattım.

Gece oldu içerden saçma salak sesler gelmeye başladı.Aterus materus efendimiz toritus gibi saçma laflar söylüyordu.Gittim koltuğun üstündeki minderi fırlattım bunun kafasına sus len dedim yarın işe gidecem.Bu uyandı gözler kanlanmış bana bakıyor ne yaptın lan ne yaptığının farkıda mısın dedi.Değilim olum ne yapmışım dedim ?Efendimizle konuşurken araya girdin saygısızlık yaptın bunun acısı benden ya da senden çıkacak dedi.Bende defol git evimden s.k rim efendini dedim benim evimde bana posta mı koyuyosun len düdük makarnası dedim kovdum.

Ondan sonra bu arkadaşımla bir daha görüşmedim.Ne olduğunu bilmiyorum.İşte bu yüzden bu olayın adı bilinmezliktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 7 Ağustos 2014; 12:29:09 >

• Fıstıklı istiyorum kardeşim
  • sübhanekeyi tersten oku...
  • Supernatural ağzıyla konuşmam gerekirse, Oda da ani ışı düşmesi yaşandı mı? Senden intikam almaya gelmiş birinin hayaleti olabilir. Mezarını bul ve kemiklerini yak.

Gerçek dünya ya dönecek olursak eğer, Git bir hastaneye gece nefesim durdu neredeyse ölüyordum falan de. Tahlil yapsınlar. Bayılan insana bile tahlil yapıp nedenini araştıran günümüz hastaneleri böyle birşeyin neden olduğunu da bulacaktır elbet.
  • Karabasan veya tıptaki ismiyle uyku felci ziyarete gelmişler korkmaya gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra baktın donda bi ıslaklık

• quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Supernatural ağzıyla konuşmam gerekirse, Oda da ani ışı düşmesi yaşandı mı? Senden intikam almaya gelmiş birinin hayaleti olabilir. Mezarını bul ve kemiklerini yak.

Gerçek dünya ya dönecek olursak eğer, Git bir hastaneye gece nefesim durdu neredeyse ölüyordum falan de. Tahlil yapsınlar. Bayılan insana bile tahlil yapıp nedenini araştıran günümüz hastaneleri böyle birşeyin neden olduğunu da bulacaktır elbet.

Hastaneyi filan boşver şimdi benzin aldım mezarı arıyorum o herifi bulacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.