



Fetö başarılı mı oldu ?
Fetö o yada bu şekilde Türkiye'nin bölgesel güç olup Lübnan gibi iç sorunları çok olan ve bu gücü emperyalist ülkelerin talebi doğrutulsunda kullanılabilecek kontrol altında zayıf toplum ülkesi amacıyla öyle yada böyle hareket ediyordu.
Toplumdaki ayrışma hiç olmadığı kadar derinleşti.
İslamcılık adı altında Araplaşma eğilimi en yüksek noktaya çıktı. Hatırlarsınız fetö nun NT mağazalarında sürekli Arapça kitapları propaganda edilirdi, İslam anca Arapça ile öğrenilir gibiside hareket ederlerdi.
Cemaatler, hem şirketleşmeyi hem de “takva yapmayı” öğrenerek farklı yollarla güçlenmeye devam ediyor. Ve belki de hiç olmadığı kadar zenginler.
Atatürk ve Türk karşıtlığı gözle görülür şekilde arttı.
Eğitimde geri bırakılan kesimler, zamanla anti-ulusalcı, anti-Türk, anti-Atatürkçü bir noktaya taşındı ve hatta Türk ordusuna karşı mesafeli hale geldi.
Demokrasinin ortadan kaldırılması için ülke tek adam rejimine itildi.
Ülkedeki adalet sistemi fetöcülerin bozması ile küflenmeye başlamıştı bugun tamamen çürümüş hale geldi toplumun hiç bir kesimi adalet'e güvenmiyor.
Kamu kurumları cemaatler kendi adamlarını kritik noktalara yerleştirmek için mücadeledeler.
Ülkenin iyi eğitimli gençleri yurtdışına çıkarken, eğitimsiz olanları yada maddi olarak güç olanlar bu tarikatların kucağına düşüp birer 'militan' oluyorlar.
Ülke tüm batı Dünyasının nimetlerinden yavaş yavaş diskalifiye edildi. Paypal, booking, vizesiz gelişmiş ülkelere gitme, eğitim programlarında büyük bütçeler vs hepsi uçtu gitti.
vs
vs
vs
uzar gider, fetö yok olmuş olsa bile 'Amerika' güdümündeki projeleri ile Türkiye bugun sosyolojik olarak hiç olmadığı kadar zayıf, komşu komşuya düşman, insanlar birbirinden hiç olmadığı kadar iğreniyor. Ekonomi zaten göçeli çok oldu.
E-Devletin Acil Kapatilmasi Gerekliligi
Herkese Merhaba,
Ciddi anlamda güvenlik aciklari bulunan ve piyasada artik satilir hale gelen e devlet veri sikandali sonrasinda artik bu yazilimin toplumu tehdit ettigini, kisisel bilgilerimizin ortaliga sacildigi ve satildigi sebebiyle, daha 5G alt yapisi bile olmayan ülkemizde edevletin ivedilikle kapatilip 5 milyon memurun fiziki olarak ihtiyaclarimiza cevap vermesi gerektigini dusunuyorum. Bu cagda bu olur mu demeyin Dünyanin gelismis ülkelerin cogunda halen bu durum bu sekilde ilerliyor. Eger kapatilmasin durumu var ise de, benim gibi talebi olan yurttaslarin kisisel basvuruyla e devletinin kapatilmasini ve online sistem üzerinden veri girisinin cikisinin yapilmasini engelleyen bir politika gelistirilmesini istiyorum. Saniyorum bununla ilgili bir gündem olusturmak gerekli olacaktir.
En iyi ofis sandalyesi hangisi ? Gittigidiyor ve İkea hariç
Herkese sağlıklı günler, (Covid sonrası okuduğunuzda bu mesaj yazıldığı günlerde Dünya'da salgın var ve insanlar ölüyor maskesiz sokağa çıkamıyoruz)
Uzun süreli olarak masa başında çalışıyorum hem iş hemde özel hayatımda(oyun vs) kullanabileceğim kaliteli ve sağlıklı bir ofis sandalyesi arıyorum. Yabancı youtuberlarda vs. gördüğüm sandalyeler Türkiye'de 5000 TL'den başlıyor.
Önce ucuzdan başladım,
Gittigidiyordan : https://www.gittigidiyor.com/ev-bahce/berlin-fileli-mudur-koltugu-ofis-koltugu-bilgisayar-koltuk-calisma-koltuk-fileli-koltuk-makam-koltuk_pdp_504495497
Bu ürünü satın aldım, rahatlık açısından iyiydi ama ürün defoluydu yamuktu sol'a doğru, amortisörü patlamış broadway'e biniyorsunuz gibiydi, iade ettim.
Biraz daha bahsi arttırdım ve İkea Renberget sandalye aldım: https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler.aspx?rdf=product
Dünya'nın en kullanışsız sandalyesi bence. Oturma alanı uzunluğu çok kısa ve uzun süre çalıştığınız zaman (8 saat ve üzeri) arka mahallede isyan çıkıyor. Ve bel ağrısına sebebiyet verdiği için iade ettim.
Şimdi anladığım kadarıyla ucuz etin yahnisi bu piyasada da geçerli bir durum. 2000 TL'ye kadar bütçe ayırdım alt üstü bir tane sandalye alacağım. Hayatımda en çok kullandığım eşya şuanda ve sağlığım açısından da önerilerinize açığım, teşekkürler.
Piyango'dan porno yıldızı haberi yalanı ve cs reklamı
|
Cevap: Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu
|
Su ısıtıcıya su mu kaçtı ?
|
Toronto'dayım Soruları Alayım
|
Türkiye'nin En iyi Üniversiteleri 2014 Sıralaması
|
|
|
Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Mesaj Sayısı: 70
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 254
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 27.320 (Bu ay: 425)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 129 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

