paranla rezil olmak tam da bu olsa gerek. bende tablet var ama telefon Samsung. samsung Windowslar güzel entegre oluyor. ama huawei olmuyor. bir de sinir krizi geçirdim. tablet klavye görmüyor. 40dk sonra bağlantı kopuyordu 1kere format atayım dedim 3 gün düzgün çalıştı 4 . yok aynı. o esnada gspace falan 0 geri yükledim. cihazdaki netfilix fhd desteği hdr desteği gitti varken 1 . formanta gitti. şimdi de ne yapsam olmadı. 720p mahkum olduk. bazı oyunlar youtube vs takılmalar oluyor. güncelleme yüklerken aynı. cihaz keyif vermiyor. parasıyla rezillik çekmek. ekosistem kurulacaksa başka bir marka olmalı. birde klavye garantisi var her yerde huewai türkiye yazıyor. aradım cihazı kabul etmiyorlar. fatura atayım diyorum cihaz bizim değil dediler. kaşe sizin numara sizin her sey sizin dedim yine de sorun çözülmedi samsung telofon kulaklık vs bozuksa 1günde tamir ediyor. bunlar kendisine ait cihazı kabul bile etmedi. gbox yeni bir uygulama ama gspace bile şu anda dünyanın sorunu var. sanal makine ile android deneyimi orta seviye bir cihaz kullanıyor etkisi yaratıyor. |