Şimdi Ara

Gaziantep meselesi ve izmir hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçenlerde İzmir deki olayda, izmirliler izmir dışındaki her yeri kötülemişlerdi. şimdi onlara sesleniyorum Antepliler de sizin gibi kan vermeye gittiler, toplanıp bdp binasını yaktılar, bununla kalmadılar sokaklar da durmadan protesto yapıyorlar. Ama forumda hiç diğer illeri kötüleyenini görmedim. Sizden başka insani özellik taşıyanın olmadığını, İzmir in halkının farklı olduğunu söylüyordunuz. Şunu bilinki Türkiye birdir, antepinden izmirinden sivasına kadar hiç bir ilindeki insanı diğerinden üstün değildir. İzmirlilerin tek farkı kendilerinin farklı olduklarına inanmaları, yaptıklarıyla gösterişi sevmeleri, egoları..

• Bunun icinde kizlari haric sevilmezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun Gaziantep halkına kurtuluş savaşında da burdada gösterdi kendini İzmir halkına da helal olsun ama çok abartılar yaptıklarını

• quote:

Orijinalden alıntı: kangalf

geçenlerde İzmir deki olayda, izmirliler izmir dışındaki her yeri kötülemişlerdi. şimdi onlara sesleniyorum Antepliler de sizin gibi kan vermeye gittiler, toplanıp bdp binasını yaktılar, bununla kalmadılar sokaklar da durmadan protesto yapıyorlar. Ama forumda hiç diğer illeri kötüleyenini görmedim. Sizden başka insani özellik taşıyanın olmadığını, İzmir in halkının farklı olduğunu söylüyordunuz. Şunu bilinki Türkiye birdir, antepinden izmirinden sivasına kadar hiç bir ilindeki insanı diğerinden üstün değildir. İzmirlilerin tek farkı kendilerinin farklı olduklarına inanmaları, yaptıklarıyla gösterişi sevmeleri, egoları..

eğer izmir halkına sürekli GAVUR diye hitap eden başbakan varsa, izmir halkı da buna cevap verir. gazianteplilere ESED'İN ÇOCUKLARI deselerdi aynı şeyi gaziantep halkı da yapardı biraz ar namus

• sanki askerler kan yok diye ölüyor hey allahım ya ,o kadar kişi kan vermeye gitmiş kan stoğu olsun diyede hastaneler hepsinin kan verme isteğini kabul etmiş altıüstü . yaptıkları güzel birşeyde bazı şeyler basın tarafından bu kadar abartılınca mide bulandırıyor. chp oyları çok çıktı diyede izmiri her fırsatta öven insanlarda çok zaten.(herhangi bir partili olarak yazmıyorum görünen o .) + türkiyenin her ili değerlidir ve her ilde de vatanını milletini seven insanlar yeterince vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Camera -- 21 Ağustos 2012; 0:25:00 >
  • İzmir insanın burnu havada olur nedense... Doğu halkı her anlamda daha kaliteli bunlardan. Misafirperverlik, delikanlılık, yardımseverlik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

İzmir insanın burnu havada olur nedense... Doğu halkı her anlamda daha kaliteli bunlardan. Misafirperverlik, delikanlılık, yardımseverlik...

Böyle bi günde bu tarz mesajlar atıyorsunuz ya ! söyleyecek söz bulamıyorum sizlere. İzmirin yardıma koşmasına bi takım yobazlar oruç tutmadığı için dediler, izmirlilerde orucumuzu bozarız yine kan veririz size ne diye cevap verdiler. Tıpkı şimdi sizin burda yaptığınız gibi sataşanlara cevabını veriyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

İzmir insanın burnu havada olur nedense... Doğu halkı her anlamda daha kaliteli bunlardan. Misafirperverlik, delikanlılık, yardımseverlik...

quote:

Orijinalden alıntı: turank

Bunun icinde kizlari haric sevilmezler

+ konuyu açan arkadaşa

sataşçak başka zaman bulamadınız herhalde artık ne derdiyse bu

sen koca şehri hedef tahtasına çevir her yerden saldırmaya çalış sonra yok şöyle demişler yok böyle demişler

onu geçtim illene birşey olması, birilerinin şehit düşmesi gerekiyor demi protesto edilmesi için olmadığı zaman herşey güllük gülüstan ne gerek ne lüzum

aynı kafa yapısıyla devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Zloty

quote:

geçenlerde İzmir deki olayda, izmirliler izmir dışındaki her yeri kötülemişlerdi. şimdi onlara sesleniyorum Antepliler de sizin gibi kan vermeye gittiler, toplanıp bdp binasını yaktılar, bununla kalmadılar sokaklar da durmadan protesto yapıyorlar. Ama forumda hiç diğer illeri kötüleyenini görmedim. Sizden başka insani özellik taşıyanın olmadığını, İzmir in halkının farklı olduğunu söylüyordunuz. Şunu bilinki Türkiye birdir, antepinden izmirinden sivasına kadar hiç bir ilindeki insanı diğerinden üstün değildir. İzmirlilerin tek farkı kendilerinin farklı olduklarına inanmaları, yaptıklarıyla gösterişi sevmeleri, egoları..

eğer izmir halkına sürekli GAVUR diye hitap eden başbakan varsa, izmir halkı da buna cevap verir. gazianteplilere ESED'İN ÇOCUKLARI deselerdi aynı şeyi gaziantep halkı da yapardı biraz ar namus

Başbakan ın izmir halkına gavur dediğini kanıtla, çekip gideceğim buralardan.

• Zevk diyemi gitdi.
    İzmirden önce toplandılarmı ?
    İyi birşeyi binlerce kişi yapabilir ama önemli olan ilk yapmaktır.
    Başbakanı destekleyen arkadaş desteklemeye devam et yakında getirecekleri yasalarla bir daha yüzüklerin efendisini izlersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahocan -- 21 Ağustos 2012; 5:26:32 >
  • quote:

doğma büyüme izmirliyim , 2 senedir de Gaziantep Ünide okuyorum. 2 şehri de görmüş bi insan olarak sana şunu söleyeblrm gaziantepin zihniyeti seninkiyle tamamen aynı. Öle tip insanlar ki haberlerde izliyoruz izmirde bombalı saldırı falan aynen tepkileri şu ' vay vay gavur izmire bak sen vatansever de olurlarmış ' ben de böle diince duramadım tabi çıkıştım ne biçim konuşuyosn dikkat et ağzından çıkana die orda 2-3dk duruldu ortalık sonra söyledikleri de ' tabi adamlar oruç tutmuyor usta verirler kanı '. Bu nasıl bi seviyesizlik nasıl saçma bi düşünce ya patlama olduğu gün izmirde diil gaziantepteydm ama izmirde olsam koşar kan verirdim oruçlu da olsam bozardım emin ol. Olay izmir ya da gaziantep değil bu ülkenin heryanı vatan toprağı bizim için ama izmire yapılan çirkin yakıştırmalardan sonra tabiki izmir sessiz kalamaz kalmaz da. Bi de diyosun ya hani gaziantepliler de kan verdi gaziantepliler de yürüyüş yaptı vs. die , sen onları bi de kömür kuyruğunda gör..

• İzmir vb. gibi şehrin milletleri ayrımcılık yaptığı sürece bu ülke bu durumdan bu karışıklıktan çıkamayacak ve bunu yapanlar gün geldiğinde bunun bedelini herkesten fazla ödeyecekler.

İzmir'in vatandaşları böyle düşünmeye devam ettikçe ve doğu illeri bi kenara atıldıkça doğudaki insanlarda inat edip kötülüğe kötülükle karşılık verip yine AKP ye oy vermeye devam edecek. Diğer taraftan güneydoğu ve doğudaki bazı illerde PKK baş kaldırıyor ...İzmirliler ve bunlar gibiler bunu yapmaya devam ettikçe kürt kardeşlerimizde inat edip belkide gururuna yediremeyip PKK yı destekleyecekler.

Kim ne derse desin terör örgütünün istediği de bu ayrımcılıktır ve yine söylüyorum bu ayrımcılığı yapanlar gün gelicek bu devleti bölünmeye sürükleyecek ve en büyük tokatı bu kişiler yiyecek.

Yapmayın etmeyin bu ülkede doğuda yaşayan insanları tanımadan yorum yapmayın kimseyi çıkmaza sürüklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White1nk -- 21 Ağustos 2012; 6:15:37 >

• Sanki izmirlilerin çok umrundaydı.Ne yapıyorsanız yapın bu şehrin insanlarına bulaşmayın.Kendinize benzetemediğinizden saldırıp duruyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indigo -- 21 Ağustos 2012; 9:36:55 >
  • quote:

bu işin şehirle alakası olmadıgı göstermiş Gaziantep halkı..

Böyle bir zamanda bunu konuşmamız da çok hoş degil ama boyle bir zaman da bize bunu konuşturtan da söz konusu 35 plakalı muhteremler..

Not: Memleket => Aydın/NaZilli

• quote:

yuh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conjuror

doğma büyüme izmirliyim , 2 senedir de Gaziantep Ünide okuyorum. 2 şehri de görmüş bi insan olarak sana şunu söleyeblrm gaziantepin zihniyeti seninkiyle tamamen aynı. Öle tip insanlar ki haberlerde izliyoruz izmirde bombalı saldırı falan aynen tepkileri şu ' vay vay gavur izmire bak sen vatansever de olurlarmış ' ben de böle diince duramadım tabi çıkıştım ne biçim konuşuyosn dikkat et ağzından çıkana die orda 2-3dk duruldu ortalık sonra söyledikleri de ' tabi adamlar oruç tutmuyor usta verirler kanı '. Bu nasıl bi seviyesizlik nasıl saçma bi düşünce ya patlama olduğu gün izmirde diil gaziantepteydm ama izmirde olsam koşar kan verirdim oruçlu da olsam bozardım emin ol. Olay izmir ya da gaziantep değil bu ülkenin heryanı vatan toprağı bizim için ama izmire yapılan çirkin yakıştırmalardan sonra tabiki izmir sessiz kalamaz kalmaz da. Bi de diyosun ya hani gaziantepliler de kan verdi gaziantepliler de yürüyüş yaptı vs. die , sen onları bi de kömür kuyruğunda gör..

AKP destekçisi değilim, Gaziantep i öne çıkarmaya çalışmadım. İzmirliler kan verdikleri zaman bizzat kendi gözlerimle bir çok kişinin İzmir dışındaki illeri hiçe saydıklarını, doğu illerine söylemediklerini bırakmadılar. Ben hiçbirimizin birbirimizden farklı olmadığını söylemek istiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Zevk diyemi gitdi.
    İzmirden önce toplandılarmı ?
    İyi birşeyi binlerce kişi yapabilir ama önemli olan ilk yapmaktır.
    Başbakanı destekleyen arkadaş desteklemeye devam et yakında getirecekleri yasalarla bir daha yüzüklerin efendisini izlersin.

İlki sonu mu olur, bu vatana yardımcı olmaktır. Benim dert yandığım da bu kimse kimsenin önünde değil ikisi de vatanı için uğraşıyor, hepimiz eşitiz.

quote:

İzmir insanının yaptığının aynısını şu an sende yapıyorsun, kendini İzmirlilerden üstün görüyorsun ama hepimiz Türk üz hepimiz bu vatanın evladıyız.

• Sıradan akepeli zihniyeti işte... Kendi düşüncesinde olmayanlar ya dinsiz olur, ya gavur olur, ya vatan haini olur, ya ergenekoncu olur... Bu liste uzar. Ne farkı var ha İzmir ha Gaziantep? Ama yok, oylar CHP'ye gitti ya, kaldıramaz bizim beyefendiler. Boş insanların çıkardığı şeyler bunlar. İzmir neyse Gaziantep de odur arkadaş. Biri birinden farklı diyenin de ben...
  • quote:

''İzmirlilerin tek farkı kendilerinin farklı olduklarına inanmaları, yaptıklarıyla gösterişi sevmeleri, egoları '' bunun gibi bölücülük yaparsanız böle tepki alırsınız tıpkı hakkari şemdinli çukurca gibi.. şu gaziantepdeki olay aygünün arkadaşları olmasın sakın...şu chpyi anlamak zor ne oldukları belli değil kimse atanın partisi demesin çünkü değiller...

• İzmirliler'in tam olarak ne dediğini bilmiyorum ama iktidar ve yandaşlarının sürekli İzmirliler'i yanlış tanımladığından dolayı öyle tepkiler vermiş olabilirler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zloty

quote:

Başbakan ın izmir halkına gavur dediğini kanıtla, çekip gideceğim buralardan.

Google yaz dostum ve cikan sonuclara bak ve erkek gibi terket burayi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.