Şimdi Ara

GAZİANTEP DOLU FACİASI ARABALAR PERT (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
4
Favori
33.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim başımada anadoluda daha önce geldi, buraya gelirken ist'e dolu yağdı ama inanırmısınız roket gibi geliyor dolular. Yaklaşık 3-4 dakka tahminen, Artık yapacak bişey bulamadım yani girecek bir yer, mecburen park ettim, neyse aracı inceledim zerre eğilme yoktu hemen yıkattım aracı sağını solunu kontrol ettim en ufak bir eğilme yok saçta, herkesin passat, transporter reno, haşat opel kullanıorum ben, bilmiyorum belki araçla hareket halinde olduğu için olabilir. ama 0 hasar ile atlattım,neyse istanbulda maslakta fotoğrafları görülen araçların hepsi 0 km gibi olur. Dolu yağmasında sonuç mükemmele yakın olur gözlerimle jetta gördüm yarısını bitirmişler gerçekten müthiş görünüyordu, Yani yeterki araç saçı uzamasın ve boya dökülmesin, Arabanızı ehil olmayan adamlara verirseniz, daha beter yaparlar. mümkün olduğunca ustasına verin
  • Benimde aracın camı çatlamıştı bugün bikaç yerle görüştüm. Araç Mitsubishi Lancer. orjinaline 700TL muadiline 350TL dedi servis. Carglass 180tlye muadil olur dedi. Fatih Cam muadil 240TL dedi. Kararsız kaldım. Bu orjaniliyle muadil ne kadar farkeder arkadaşlar? Bilgisi olan yazarsa memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_m_y

Benimde aracın camı çatlamıştı bugün bikaç yerle görüştüm. Araç Mitsubishi Lancer. orjinaline 700TL muadiline 350TL dedi servis. Carglass 180tlye muadil olur dedi. Fatih Cam muadil 240TL dedi. Kararsız kaldım. Bu orjaniliyle muadil ne kadar farkeder arkadaşlar? Bilgisi olan yazarsa memnun olurum.

Muadilin markası nedir?

"Doraglass ise taktırın" diyorlar. Hiçbirimiz orjinal taktırmadık. bana takılan cam da muadil, fatih oto camda takıldı.. üzerinde "honda" vb yazı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tween25

benim başımada anadoluda daha önce geldi, buraya gelirken ist'e dolu yağdı ama inanırmısınız roket gibi geliyor dolular. Yaklaşık 3-4 dakka tahminen, Artık yapacak bişey bulamadım yani girecek bir yer, mecburen park ettim, neyse aracı inceledim zerre eğilme yoktu hemen yıkattım aracı sağını solunu kontrol ettim en ufak bir eğilme yok saçta, herkesin passat, transporter reno, haşat opel kullanıorum ben, bilmiyorum belki araçla hareket halinde olduğu için olabilir. ama 0 hasar ile atlattım,neyse istanbulda maslakta fotoğrafları görülen araçların hepsi 0 km gibi olur. Dolu yağmasında sonuç mükemmele yakın olur gözlerimle jetta gördüm yarısını bitirmişler gerçekten müthiş görünüyordu, Yani yeterki araç saçı uzamasın ve boya dökülmesin, Arabanızı ehil olmayan adamlara verirseniz, daha beter yaparlar. mümkün olduğunca ustasına verin

Bütün mesele o ustayı bulmak işte.. Bu da zamanla ortaya çıkacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_suphiba

quote:

Orijinalden alıntı: f_m_y

Benimde aracın camı çatlamıştı bugün bikaç yerle görüştüm. Araç Mitsubishi Lancer. orjinaline 700TL muadiline 350TL dedi servis. Carglass 180tlye muadil olur dedi. Fatih Cam muadil 240TL dedi. Kararsız kaldım. Bu orjaniliyle muadil ne kadar farkeder arkadaşlar? Bilgisi olan yazarsa memnun olurum.

Muadilin markası nedir?

"Doraglass ise taktırın" diyorlar. Hiçbirimiz orjinal taktırmadık. bana takılan cam da muadil, fatih oto camda takıldı.. üzerinde "honda" vb yazı yok.

Valla hepsi değişik sanki. Marka almadım. Carglasstakini görüdüm doraglass yazmıyordu galiba. İşte orjinal ile diğerleri arasında ne gibi fark oluyor onu merak ediyorum.

• Arabam clio. Daha oncede yazdigim gibi arabam delik desik. On kaput boyaliydi zaten orasi tekrar boyanir. tavanada taksicilerin yaptigi gibi gri renkte kaplatsam mi acaba. daha ucuza mal olur. acikcasi cok fazla para vermek istemiyorum. sadece goruntu bozuklugu sonucta. araba hala goturup getiriyor. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Sıvı karbondioksit sıkarak yapılan bir yöntem vardı onu bulmaya çalışıyorum. Gerçi bu tür eziklerde işe yararmı bilmiyorum ama denemeye değer. Bu arada o videoyu ararken şöyle bişey buldum biraz moral olur belki.

• Geçmiş olsun, Allah yardım etsin, cana geleceğine mala gelsin..
  • Arkadaşımın fiestası için servise gittik daha şuan için yapabilecekleri hiçbirşeyin olmadığını söylediler,sadece isim alıyorlar. 2000 kişi başvurmuş Autokingde 10 bin lira masraf çıkarmış
  • Sıvı karbondioksit yöntemi;

Manuel yöntem;

• çok çok geçmiş olsun yaşayan arkadaşlara.
    bugünde manisa taraflarında sağanak yağmura yakalandım. daha önce baktığım için aklıma direk bu konu geldi.
    gerçekten çok üzücü bir durum. Kaskosu olmayan arkadaşlar ne yapsın. açık havada araç bekleten otomobil bayileri, fabrika araçları falan. çok yazık olmuş gerçekten.
    tekrar dan geçmiş olsun.
  • büyük geçmiş olsun
  • yapılmaya başlanan araçlardan foto var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_suphiba

yapılmaya başlanan araçlardan foto var mı ?

Araçlarını yaptırmaya başlayan arkadaşlar buradan boyalı boyasız hangi yöntemle nerede ne kadara yaptırdığını ve kaskonun karşılayıp karşılamadığını paylaşırlarsa birde yapılmış halinin fotolarını paylaşırlarsa arkadaslara yardımcı olabilir.benim kendi aracım da 10 15 tane var benim araba satlıktı zaten.ben yaptırmayı düşünmüyorum ama tabiki alacak kişiye durumu anlatacağım.

• deeyen yapan kimler var
  • arkadaslar hepinize buyuk gecmis olsun.biraz alakasiz olacak ama gaziantepte bulunan arkadaslar kiralik ev ve cocuk bakicisi lazim. antep merkeze tasinicam ve daha once gelmedim bilmiyorum aklima forum geldi.hatta konu da actim.bir de bu konuya yazayim dedim.yardimci olabilecek arkadaslar varsa bi destek olsalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safirsafir -- 14 Mayıs 2013; 12:41:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: betushm

arkadaslar hepinize buyuk gecmis olsun.biraz alakasiz olacak ama gaziantepte bulunan arkadaslar kiralik ev ve cocuk bakicisi lazim. antep merkeze tasinicam ve daha once gelmedim bilmiyorum aklima forum geldi.hatta konu da actim.bir de bu konuya yazayim dedim.yardimci olabilecek arkadaslar varsa bi destek olsalar

Taşınma hocam Gaziantep'e huzurun kaçar..

bu memleketin dedikodusu adamın yuvasını yıkar..

uzak dur Gaziantep'ten benden söylemesi..
  • yazmiym yazmiym dedim duramadim yerimde.

Herşey Allahın takdiri. yapacak birşey yok. benim arabamda da var. ve kaskom yok. abimin arabasında da var göçük ama onun kaskosu var.

dün bir kaç yer dolaştık abimin arabası için. herkes şehir dışından birilerini getirtmiş. ilk baktığımız yerde canlı canlı gördük düzeltme işlemini. Gerçekten yapılabiliyor. işi yapan gerçekten bu konuda ustaydı ve uğraştığı araba jaguardı. işyeri sahibi yerine sizinle onlar muhatap oluyor. artık ne kadar samimi olabilirseniz.

yalnız olayın birde şu yönü varki insanlar mal bulmuş mağribi gibi ne çarparsak kar hesabı yapmaktalar. devasa paralar isteniyor emin olun. müşteri esnaf ilişkisi, sürekli müşterilik, yada işte ayağı alışsın gibi durumlar rafa kalkmış durumda.

normalde yüzüne bakmayacağınız kötü kaporta kalfası bi dükkan açmış, boyanacak arabaların aynasını tamponunu sökmek için 1000 lira ister olmuş.

göçük düzelten usta getiren esnaf, sanki bir daha o müşterinin yüzüne bakmayacakmış gibi. tanesi 10 lira tanesi 10 deyip ayrılıyor yanınızdan...

diğeri en fazla 12 bin lira degeri olan arabaya göçük düzeltme için 3000 lira istiyor.

BEN ARABAMI GÖSTERMEDİM BİLE. ve karar verdim çekiçle düzelttirip komple boyattıracağım arabamı. hiç değilse göçükcülerin istediği paranın çok daha azına pırıl pırıl boyatır gıcır gıcır binerim arabama.
    yok boyaymış yok değeri düşermiş. Sattığımda alan alsın benim arabamı, önemli olan benim keyifle binmem arabama

zaten 22 bin liralık arabanın boyandığında değer en fazla 2.000 lira düşer. e onuda bunlar istemiyor mu zaten
    o düzeltilen yerlerinde boya sarsıldığından ileride çatlamayacağı garantisi de yok.

kısacası Allah bir daha böyle bir sıkıntı vermesin bize. diye dua ederken Allah bizi bu fırsatçıların eline de düşürmesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disasterus -- 14 Mayıs 2013; 13:39:40 >

• noldu sayfa ilerlemiyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: disasterus

yazmiym yazmiym dedim duramadim yerimde.

Herşey Allahın takdiri. yapacak birşey yok. benim arabamda da var. ve kaskom yok. abimin arabasında da var göçük ama onun kaskosu var.

dün bir kaç yer dolaştık abimin arabası için. herkes şehir dışından birilerini getirtmiş. ilk baktığımız yerde canlı canlı gördük düzeltme işlemini. Gerçekten yapılabiliyor. işi yapan gerçekten bu konuda ustaydı ve uğraştığı araba jaguardı. işyeri sahibi yerine sizinle onlar muhatap oluyor. artık ne kadar samimi olabilirseniz.

yalnız olayın birde şu yönü varki insanlar mal bulmuş mağribi gibi ne çarparsak kar hesabı yapmaktalar. devasa paralar isteniyor emin olun. müşteri esnaf ilişkisi, sürekli müşterilik, yada işte ayağı alışsın gibi durumlar rafa kalkmış durumda.

normalde yüzüne bakmayacağınız kötü kaporta kalfası bi dükkan açmış, boyanacak arabaların aynasını tamponunu sökmek için 1000 lira ister olmuş.

göçük düzelten usta getiren esnaf, sanki bir daha o müşterinin yüzüne bakmayacakmış gibi. tanesi 10 lira tanesi 10 deyip ayrılıyor yanınızdan...

diğeri en fazla 12 bin lira degeri olan arabaya göçük düzeltme için 3000 lira istiyor.

BEN ARABAMI GÖSTERMEDİM BİLE. ve karar verdim çekiçle düzelttirip komple boyattıracağım arabamı. hiç değilse göçükcülerin istediği paranın çok daha azına pırıl pırıl boyatır gıcır gıcır binerim arabama.
    yok boyaymış yok değeri düşermiş. Sattığımda alan alsın benim arabamı, önemli olan benim keyifle binmem arabama

zaten 22 bin liralık arabanın boyandığında değer en fazla 2.000 lira düşer. e onuda bunlar istemiyor mu zaten
    o düzeltilen yerlerinde boya sarsıldığından ileride çatlamayacağı garantisi de yok.

kısacası Allah bir daha böyle bir sıkıntı vermesin bize. diye dua ederken Allah bizi bu fırsatçıların eline de düşürmesin...

Kesinlikle Sana Katılıyorum Sanayiden Akrabalarım Çalışıyor Yapptırabilirim Ustanın Biri 100 Göçüğe 1000 TL Dedi Diğer Bi Aracım Değeri 11-12 Bin Arası Onu Sormadım Sorsam 3 Bin Fln İsterler Galiba Ve Göçüklerin Hepsi Birbirine Çok Yakın Kesin Belli Olacak Eminim Bende Tavana Parlak Cam Tavan Görüntüsü Vermek İçin Hemde Göçükleri Kapatırmı Bilmiyorum Ama Çektireceğim Umarım Faydalı Olur :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.