< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Gazi tıp soru-cevap

-
-
Kaçıncı sınıfsınız hocam türkçede miydiniz ingilizcede mi
-
Türkçe 2 hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 01234
Türkçe 2 hocam.Ben de türkçedeyim 4'e geçtim hocam sevindim tanıştığıma
-
Hayırlı olsun hocam, ben de sevindim.
marmara mı gazi mi
-
Marmara hakkında fikrim yok.
Up
Gazi derim Marmara zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Marmaranın geçme notu 45 miş. Final de yokmuş öyle gördüm
Hocam gazi de kek değil, yani marmarayi bilmiyoeum ama bizde 1/4-5 kalma oranı var yaklasik
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01234 -- 21 Temmuz 2025; 22:32:49 >
Hocam sınavları aşırı zor olduğu için o kadar düşük ayrıca her sene proje yapma zorunluluğu falan var bi de İngilizce
Hocam gaziye kolay demedim ama türkiyedeki sistem için gazi daha uygun bence üstte de yazdım marmaranın geçme notu sınavlar çok zor olduğu için 45 ama gazide 55le geçme var galiba sınavlar yapılabilir düzeydeyse çok zor değildir bence
Sınav sorularını bilmiyorum ama proje yapılması bizde de bulunuyor. Ama 45 çok düşük geldi yine de.
-
bu tarz tanıtımlarda bence olayın toz pembe tarafları sunuluyor öğrencilere. haksız mıyım?
çok idealist biri değilsek yani ileride ülkenin en iddialı beyin cerrahı ben olmalıyım gibi, evimize en yakın tıp bı seçmek daha iyi olmaz mı.
-
Açık konuşmak gerekirse, katılıyorum hocam. Ama insan sıralamama yazık olur mu diye de düşünmüyo değil, sonuçta bunlar isim yapmış okullar. Tercih size kalmış. Dediğiniz gibi eve yakın olması, aynı şehirde olması hem büyük avantaj hem de en azından öğrenci anne-babasın gözetimi altında oluyo biraz biraz.
hocam aynı şehirde yaşamayacaksanız, yakın olup olmaması fark eder mi? sonuçta yurtta kalacak iki türlü de. puan ziyan olur bence. zaten ankara'ya yakınsınız diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codewake -- 23 Temmuz 2025; 10:19:26 > -
Up
-
Up
Benzer içerikler
- ayt fizik formülleri
- yeditepe ybs
- görkem şahin hangi üniversite mezunu
- itü yatay geçiş sonuçları
- orijinal ayt matematik deneme cevap anahtarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X