2022 de 39632 ile 2023 te 31325 ile kapatmış arkadaşım 26k yaptı ona gelir mi sizce < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 16 Temmuz 2024; 9:48:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gazi EE Türkçe sizce kaçla kapatır
-
-
Gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelme ihtimali yüksek bence hocam. İlla aşırı ileri çekecek diye bir kaide yok geçen sene zaten çok ileri çekmiş.
-
Up
-
Türkçe değil en az %30 İngilizce bu seviye %80e kadar çıkıyor ve evet gelme ihtimali var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
son yıllarda neden yükseliş göstermiş gazi ee bilen varmı. mesela 7-8 sene önce hangi düzeyde imiş taban puanı(yeni kurulmuş değilse eğer)
-
Ceng gelmeyen buraya gidiyor
tıp düstügü icin
-
Hocam gazi ceng Türkçe sanirim 26k ile kapatmis 22.7k gelme olasiligi sizce nedir
Hocam bölüm Türkçe değil :) bölüm en az %30 İngilizce ve bir yıl hazırlık var. Eğer hazırlığı atlayamazsan 5 yıl boyunca okuyorsun. Bu arada 22.7 ile kesin gelecektir.
hocam sanırım 26k değilmiş yanlış bakmışım. Yine de sormuş olayım bu %30 ingilizce gibi detayları nereden öğrenebiliriz.. Sıralamalarda sadece ingilizce ve düz bilgisayar mühendisliği olarak geçiyor.
-
Ben gazideyim. Varsa sorun sor bana cevaplayayım.
hocam en büyük sorum aslında istanbuldan geleceğim marmara ile gazi arasındayım. Sizce kendi şehrimde kalıp marmara mı yazmak yoksa gazi için ankaraya mı gelmek? Yazarsam sanırım ingilizce endüstri veya türkçe elektrik eloktronik yazmayı düşünüyorum.. Bilgisayarı kaçırdım gibi duruyor. İş imkanları staj imkanları vs nasıldır.. Malum bu sene baya bir mühendislik staj dahi bulamadı. Birde en büyük sorum ingilizce Türkçe arasında cidden 10 bin sıralamayı hak edecek kadar bir kalite düşüşü var mı?
-
Öncelikle sonucun şimdiden hayırlı olsun. %30 ile %100 arasındaki en büyük fark görüneceği üzere İngilizce olması. Gazi müh fakültesinde hiçbir bölüm tamamen Türkçe eğitim vermez. Müh fakültesi öğrencilerinin hepsi hazırlık eğitimden geçer. %30 okuyan da hazırlık eğitimi alır %100 İngilizce okuyan da alır ve sınıflar %30 %100 karışıktır. %30 un derslerine giren hocalar ile %100 ün derslerinr giren hocalar aynı olabilir. Hoca bir sınıfta İngilizce ders anlatırken diğer derslikte Türkçe ders anlatır. Şöyle de bir durum söz konusu %30 İngilizce en az %70 İngilizce'ye sahiptir. Yani birçok derste %100 ing okuyan kişiler ile derslerin ortak olacaktır. 1. Sınıf havuz dersleri ile dolu zaten. Kısaca eksiklik hissetmezsin. Tek fark bazı kurumlar staj ve iş başvurusunda %100 ing okuyanlara öncelik tanıyabiliyor. En büyük fark bu olur o da fark mı bilemedim. Gelelim okulun staj imkanlarına ve mezun olduktan sonra seni bekleyen olaylara. Öncelikle gazinin müh fakültesi özellikle makine eem mezunları piyasada hemen hemen her yerde bilinir. Eğer eli yüzü düzgün 2.5 üst bir ortalaman varsa ve İngilizce'ye hakimsen kapısından döneceğin çok az firma vardır. Az dediğim firmalar da genellikle referans vs istiyor. İlk yıl hiçbir şey bekleme okuldan havuz dersleri olduğu için her şey sana bakıyor. Hoca kalitesi falan önemsiz. Alan derslerinde ise eem de okuyan birçok arkadaşım var hepsi de alan hocalarından memnun. Bana Marmara eem mi Gazi eem %30 dersen Gazi eem gözümde her türlü daha iyidir ama ankaraya gelmeye değer mi buna senin karan vermen gerek. Maddi manevi sorunlarım olacak dersen Marmara yazman çok daha uygun öncelikle onu söyleyeyim. Şehir değişikliği istiyorum dersen yazmanı muhakkak öneririm. Aklında işsiz kalır mıyım gibi düşünceler varsa bir kenara bırak daha ne makinadan ne eemden hatta endüstriden bile işsiz kalan tek insan görmedim. Tekrardan söyleyeyim mezun çalışma oranlarını vs görmek istersen az öncegazi müh fakültesi adlı bir konu başlığı açtım. Oradan mesajını iletebilirsin diğer insanlar da faydalanır. Atladığım bir şey varsa kusura bakma şimdiden aklında takılan şeyleri tekrar tekrar sorabilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Mesajınız çok değerli okudum hocam üşenmeyip yazdığınız için cidden teşekkür ederim. En kısa süre içinde tüm bölümleri değerlendirip bir tahmini listemi oluşturacağım. O süreçte bölümüme karar verdikten sonra eğer müsait olursanız tekrar danışmak isterim cevaplar için tekrardan teşekkürlerr
-
Up
Son kez up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X