Şimdi Ara

sabancı tam burslu ea kaçla kapatır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sabancı yönetim kontenjan 14-15-24-30 sıralama 769-776-562

sabancı sanat ve sosyal kontenjan 16-16-23-30 sıralama 963-933-737

• Hocam sizin gerçekten sorunlarınız var. Sabancı ve koçu bu kadar eziklemek normal bir şey değil. Hayattaki tek başarınız yks de aldığınız puan galiba o yüzden sıralamaya bu kadar bakıyorsunuz. Sabancıya yüzde 50 veya bursuz gelen insan senden çok ülke gezmiş olcak senden çok kültürel faaliyete katılmış olacak, aile yapısı muhtemelen daha rahat olduğu için kendini ifade ederken özgüvenli olacak. Müzik aleti öğrenmiş olacak. En azından hobileri olucak. Bugün kaçımızın hobisi var peki?

Herkes pc seçerse çok kalabalık olur argümanınız kısmen doğru. Brn de çok kalabalık sınıfı sevmem. Ama sabancıya yılda 800 kişi giriyo pc seçen 400 kişi falan anca olur. Çünkü burssuz insanların bi kısmı daha rahat takılmak ister gider ie seçer ekonomi seçer. Hadi 500 olsun diyelim okul bu sayıya göre akademik kadro ayarlıyorsa bi sıkıntı yok ki. Zaten sabancının yaptığı da bu geçmişte az seçilen bölümler kapatıldı. Sabancı yöneticileri düşünemiyor mu sence serin düşündüklerini? Ayrıca yabancı üniversiteler de böyle harvardda cs50yi 800 kişiden fazla alıyo, introduction to econmy dersini de yine öyle. Üniversitede sizin zannettiğiniz gibi 50-100 kişiyle bi bölüm olmaz

Ayrıca Yurtdışına en çok gönderen okullar koç sabancı. Ayrıca artık hayatta önrmli olan şey senin ne kadar bildiğin falan değil. Artık önemli olan şey senin ne kadar kişi tanıdığındır. Sabancıda maddi durumu iyi birçok insan tanıyacaksın. İlerde bi iş kurarken bi girişim yaparken onlardan maddi destek alabilirsin. Mark da facebooku kurarken böyle yapıyo. Yoksa nasıl kursun parasız. Bu dünyada her şey para sen gtünü yırtana kadar çalışsan da bi önemi yok
  • olm toplam 60 kişi girio zaten 120 ne

• Hocam rahat girersiniz orası ayrı da hangisi olur bilemedim yönetim de gelebilir sanat da öyle absürt bir şey olmaz merak etmeyin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows Xp W kullanıcısına yanıt

o troll de 400-500 arasından kapatacak gibi geliyo nedense tam ucundan kaçırırım diye korkuyorum

• sabancı tam burslu ea kaçla kapatır

bu aralıkta kapatır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alexander Volg Zangief kullanıcısına yanıt

Bence sanata girersiniz 600 civarı kapatır diye düşünüyorum .

• Daha çok bir şey yemiş gibi sabancı tam burslu ea kaçla kapatır 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windows Xp W kullanıcısına yanıt

umarım hocam

• mf 8kyım edebiyat çalışarak 701. olmuştum bu sene de aynı çalışmayı yapıp 573 oldum ea ilk 100 ve mf ilk 10k kesinlikle aynı şey değil anca ilk 1k eder.

başta bilgisayar mühendisliği düşünüyordum ama mekatronik ve malzeme daha çok ilgimi çekti muhtemelen oradan ilerleyip akademiye yöneleceğim, bilgisayarda para çok diye falan istiyordum mantıksız bir düşünce bu. eaya geçme sebebim başta iktisat okumaktı bu arada akademisyen olmak için.

bundan 10 sene önce sabancıda herkes paso ie seçiyomuş zaten o dönemin cengi de ie imiş, okul o zamanlar ilk 120den almadıysa şimdi de almaz bence.

• mfye de çalıştım tmye de esogü tıp istiyordum bi yandan ama mf çözmedim sınav çok vaktimi aldığı için tm çözdüm sadece.

sabancıdaki sistemin bir benzeri koçta da var aslında, işletme seçiyorsun tıp hariç bütün bölümlerle çapı var, bilgisayara giden var makineye var hukuğa var çoğunlukla endüstriye gidiliyor ama. koç çok zor bir okul değil işletme de dünyanın en kolay bölümü o yüzden tek bölüm okuyormuş gibi oluyor. psikoloji seçip cengle çap yapan var felsefe seçip cenlge çap yapan var ingiliz dili ve edebiyatı seçip bile cenge giden var inanır mısın? ülkedeki en iyi 3 vakıf üniversitesinin 2 sinde böyle liberal bir sistem uygulanıyorsa eğitim sistemi mi yanlış yoksa bu okulların yaptığı mı?

edit: çaplara bakarken sözelden girip medya ve bilgisayar çapı yapan gördüm sabancı tam burslu ea kaçla kapatır 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexander Volg Zangief -- 23 Ağustos 2021; 1:57:21 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.