AZ ÖNCE BİLETİX İ ARADIM İNANIN 15 DAKİKA YADA YADA 20 DAKİKA BEKLEDİM VE ANCAK MÜŞTERİ HİZMETLERİYLE GÖRÜŞEBİLDİM. BENKİ EN SON 2 YADA ÜÇ SENE ÖNCE MAÇA GİTMİŞTİM AMA KLUBÜMÜZÜN GERÇEKTEN MADDİ VE MANEVİ DESTEĞE ÇOK İHTİYACI VAR BEN 5 ADET KOMBİNE ALDIM VE TELEFONA BAKAN ARKADAŞA SORDUĞUMDA AŞIRI TALEP OLDUĞUNU SÖYLEDİ BÜTÜN FUTBOLSEVERLERİ 12 EYLÜL GECESİ OLİMPİYATTA GÖRMEK İSTİYORUZ.BİRAN ÖNCE ARAYIP BİLETİNİZİ ALIN BÜYÜK İHTİMALLE TÜKENECEK.
internetten de sadece numaralı yan veriyorlar en iyi ve kombineyi vermiyorlar.
hangi tribun aldın? numaralı sönükmü gecer acaba, kapalıdanmı alsak
KAPALI ÜST ALDIM BENDE OLİMPİYATA İLK DEFA GİDİCEM BENCE MÜKEMEL BİR ATMOSFER OLACAK VE DEDİĞİM GİBİ BİLETİX ÇALIŞANI FELAKET BİR YOĞUNLUK OLDUĞUNU SÖYLEDİ ALLAHIN İZNİYLE STAD DOLACAK
ben 2-2 fb macına gittim ve yanılmıyosam statın %90 doluydu ama ali sami yen deki normal lig macı heyecanını bile vermemişti,cunku bizde dürbün yoktu
quote:
Orjinalden alıntı: 34lvt53
KAPALI ÜST ALDIM BENDE OLİMPİYATA İLK DEFA GİDİCEM BENCE MÜKEMEL BİR ATMOSFER OLACAK VE DEDİĞİM GİBİ BİLETİX ÇALIŞANI FELAKET BİR YOĞUNLUK OLDUĞUNU SÖYLEDİ ALLAHIN İZNİYLE STAD DOLACAK
gerçekten haklısın HEP DESTEK TAM DESTEK
işte galatasaraylılığın ayrıcalığı keşke bende istanbulda otursaydım 3 kombinede ben alırdım ama işte olmuyo.istanbullu kardeşler siz gidin.imkanlarımızı zorlayalım biraz.üm dünya görsün galatasarayı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme