Şimdi Ara

Garen Rehberi , The Garen İsem Keserim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
41.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ultiyi bile yanlış yazmıssın kötü ama emeğine sağlık
  • Elllerine sağlık güzel bir build olmuş herkezin anlamsızca yorumlar atması senin canını sıkmasın ama çevirirken felan hata yapmamak için ing bilen bir arkadaşına sor faydası olur sonuçta bu bölümde adamı ezmek dalga geçmek için can atan bir sürü troll var.

Beyler adam daha yeni bu işte ne bekliyosunuz anlamadım 2. buildiymiş ve kendince bir build tasarlamış olamazmı yani illa hatalarını yüzüne vurmanız konuyla alakasız mesajlarmı atmanız lazım.Bu bölümde belli kişiler var saviyeli olan ama onlar dışındakileer full trol ve yeni gelenlerde ormalmiş gibi trollüyo yani zincirleme etki yapıyo şu sitede hiç bir admin yok galiba bu bölümle ilgilenen.

League Of Legands Bölümü diğer bir adıyla adminlerin gözünden Hayalet bölüm çünkü hiç bir admin ilgilenmiyor ve görmüyo burayı onca gereksiz mesajı saçma ve gereksiz konuları.

• quote:

Orijinalden alıntı: RixTy
    konuları.

gördükten sonrasını okumadım
  • skill açıklamaları yetersiz örn. W skili 25 e kadar stacklanır. yani max 50 minion gibi
  • skillerin ad den aldıkları oranları falan yazsaydın keşke
  • quote:

Elllerine sağlık güzel bir build olmuş herkezin anlamsızca yorumlar atması senin canını sıkmasın ama çevirirken felan hata yapmamak için ing bilen bir arkadaşına sor faydası olur sonuçta bu bölümde adamı ezmek dalga geçmek için can atan bir sürü troll var.

Beyler adam daha yeni bu işte ne bekliyosunuz anlamadım 2. buildiymiş ve kendince bir build tasarlamış olamazmı yani illa hatalarını yüzüne vurmanız konuyla alakasız mesajlarmı atmanız lazım.Bu bölümde belli kişiler var saviyeli olan ama onlar dışındakileer full trol ve yeni gelenlerde ormalmiş gibi trollüyo yani zincirleme etki yapıyo şu sitede hiç bir admin yok galiba bu bölümle ilgilenen.

League Of Legands Bölümü diğer bir adıyla adminlerin gözünden Hayalet bölüm çünkü hiç bir admin ilgilenmiyor ve görmüyo burayı onca gereksiz mesajı saçma ve gereksiz konuları.

Abartmıyorum sen baş trolsün.
    Arkadaşın yaptığı hatalar tabiki söylenecek. yoksa forumun ne anlamı kalır.
    Herşeyi biliyormuş gibi davranma çok itici oluyorsun.

• Alınma ama bir rehberden çok her şeye benzemiş , oyuna yeni başladığını ve çok iyi bilmediğini biliyordum ama bari her mesajında garen yazdıktan sonra garen ı iyi öğrenseydin.Bir kere Garen'ın base damageları o kadar yüksek değil nerflerinden beri , ama attack damage ratioları yüksek , seninde hiç attack damage yok buildinde , bu halinle ad carry yi bile kesmen çok uzun sürer biraz lifesteal ı da varsa , silence ınıda saymazsak sen yokmuşsun gibi davranabilirler direk.

Skill açıklamaları çok yetersiz:
    (W)Courage Active: Garen bir kaç saniyeliğine hasar almayı yok sayar
    Yok sayar ? Ne demek yok sayar ? Görende kayle ultisiyle aynı sanacak.

(R)Demacian justice: Düşmanı seçerek yukardan büyük bir kılıç iner ve hasar verir.Düşmanın canı ne kadar fazlaysa o kadar çok damage vurur
    Bu kadarı da olmaz dediğim nokta.O kadar zamandır garen oynuyorsun ve gerçekten ultini bilmiyor musun ?
    İngilizcesi > (Active): Garen brings down Demacian Justice on his opponent, dealing magic damage, plus additional magic damage based on how much health his opponent is missing.
    Düşmanın canı ne kadar azsa o kadar fazla vurur , fazlaysa değil.Direk yanlış anlamışsın skilli.

Onu da geçtim masterylere gelelim.21-6-3.Buildinde bir atma's impaler bile yokken 4 points crit chance e bir tane de crit damage a vermişsin.Hadi onu da geçtim ultisi tamamen magic damage ken magic penetration vermemişsin , skilleri sadece cooldown üzerine kuruluyken cdr vermemişsin.Utility ye harcadığın boşa giden 3 puanı saymayacağım bile.

Rehber demişsin ama lol wiki de bile daha çok şey yazıyor , ne skill order yazmışsın , ne nasıl oynanacağı ile ilgili bilgi yazmışsın nede takımdaki rolünü yazmışsın.

Uzun zamandır kimseyi bu kadar sert eleştirmemiştim , kusura bakma , ama uzun zamandır gördüğüm en kötü rehber diyebilirim.Build ile rehber aynı şey değildir zaten ama sen bırak rehberi tam bir build bile hazırlayamamışsın.

• quote:

Elllerine sağlık güzel bir build olmuş herkezin anlamsızca yorumlar atması senin canını sıkmasın ama çevirirken felan hata yapmamak için ing bilen bir arkadaşına sor faydası olur sonuçta bu bölümde adamı ezmek dalga geçmek için can atan bir sürü troll var.

yüzüne vurmayın diyorsunda neresine vurucaz

• aylardır bekliyorum okuyum hemen

olmamış kanka skill açıklamaları eksik ayrıca tank garen ultiyle ks atıp fighti kaybeder o yüzden warmogs yapıp infinity alcaksın onun dışında defensive tree daha güzel durur garende ayrıca botla başlamak daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReverdyFromLoL -- 28 Ocak 2012; 13:27:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Alınma ama bir rehberden çok her şeye benzemiş , oyuna yeni başladığını ve çok iyi bilmediğini biliyordum ama bari her mesajında garen yazdıktan sonra garen ı iyi öğrenseydin.Bir kere Garen'ın base damageları o kadar yüksek değil nerflerinden beri , ama attack damage ratioları yüksek , seninde hiç attack damage yok buildinde , bu halinle ad carry yi bile kesmen çok uzun sürer biraz lifesteal ı da varsa , silence ınıda saymazsak sen yokmuşsun gibi davranabilirler direk.

Skill açıklamaları çok yetersiz:
    (W)Courage Active: Garen bir kaç saniyeliğine hasar almayı yok sayar
    Yok sayar ? Ne demek yok sayar ? Görende kayle ultisiyle aynı sanacak.

(R)Demacian justice: Düşmanı seçerek yukardan büyük bir kılıç iner ve hasar verir.Düşmanın canı ne kadar fazlaysa o kadar çok damage vurur
    Bu kadarı da olmaz dediğim nokta.O kadar zamandır garen oynuyorsun ve gerçekten ultini bilmiyor musun ?
    İngilizcesi > (Active): Garen brings down Demacian Justice on his opponent, dealing magic damage, plus additional magic damage based on how much health his opponent is missing.
    Düşmanın canı ne kadar azsa o kadar fazla vurur , fazlaysa değil.Direk yanlış anlamışsın skilli.

Onu da geçtim masterylere gelelim.21-6-3.Buildinde bir atma's impaler bile yokken 4 points crit chance e bir tane de crit damage a vermişsin.Hadi onu da geçtim ultisi tamamen magic damage ken magic penetration vermemişsin , skilleri sadece cooldown üzerine kuruluyken cdr vermemişsin.Utility ye harcadığın boşa giden 3 puanı saymayacağım bile.

Rehber demişsin ama lol wiki de bile daha çok şey yazıyor , ne skill order yazmışsın , ne nasıl oynanacağı ile ilgili bilgi yazmışsın nede takımdaki rolünü yazmışsın.

Uzun zamandır kimseyi bu kadar sert eleştirmemiştim , kusura bakma , ama uzun zamandır gördüğüm en kötü rehber diyebilirim.Build ile rehber aynı şey değildir zaten ama sen bırak rehberi tam bir build bile hazırlayamamışsın.
    Bişwy sorcam bu ultide şimdi adamın canı 400 full canı 2000 bu dm ultide ne kadar artıyo füşen hp nin yarısınımı alıyo dmg ekliyo.

• quote:

Tüm mesajları sırayla okudum ve en gereksiz mesajın seninki olduğunu düşünüyorum , çoğu kişide benle hemfikirdir sanırım.Bu forumda gerçekten anlamsız , "troll" denilebilecek şahıslar var , ama bu mesajda öyle biri yok , herkes gayet seviyeli , düzgün bir şekilde eleştirisini yapmış , çoğuda eleştirisinin altında yatan sebebi belirtmiş , senin haricinde.Ortaya bir varsayım atıyorsan bunun sebebini de belirtmelisin , yoksa kimse seni ciddiye almaz.
    Bu bölümle ilgilenen bir yetkili var ve emin ol gereksiz mesajlar siliniyor , üç gündür kaç tane konu daha ben mesaj atamadan silindi.Şuan senin bu gereksiz mesajın ve ben dahil bu mesajı alıntılayanların mesajları dışında kimsenin mesajının silineceğini zannetmiyorum , çünkü ortada hiç bir yanlışlık yok.

• garene atma lazım + last whisper
  • quote:

Bişwy sorcam bu ultide şimdi adamın canı 400 full canı 2000 bu dm ultide ne kadar artıyo füşen hp nin yarısınımı alıyo dmg ekliyo.

Magic Damage: 175 / 350 / 525

Additional Damage: 29 / 33 / 40 % of target's missing health

diyelim ultisi level 2 , karşısında maximum canı 2000 olup 400 canı kalmış bir adam.Bu da 1600 canı eksik demek oluyor.1600'ün %33 ü 528 eder , + 350 de base damage ı var , 528+350 den 878 vurursun ama bu magic damage olduğu için birde bunun reduction ı var.Adamın 100 de magic resistance ı varsa %50 reduction dan 439 vurursun , yani adam ölür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

Garen Rehberi , The Garen İsem Keserim

Hikaye

Tryndamere'la teke teke çıkmam ama Garen isem onu keserim

Beceri Açıklaması

Perseverance: Garen hasar almadan beklediği zaman saniyede sağlığı % 0.5 doldurur.

(Q)Decisive Strike: Garenin hızını arttırarak düşmana iyi bir patlama hasarı verir ve düşmanın büyü kullanmasını engeller.

(W)Courage Active: Garen bir kaç saniyeliğine hasar almayı yok sayar.Her minion öldüdüğünde 0,5 zırh verir.

(E)Judgment: Garen 3 saniye etrafa damage vurarak hasar verir.Sunfire cape almak bu büyü için çok uygun bir tercih.

Mastery Trees

Runes

- 9 Greater Mark of Desolation
    - 9 Greater Seal of Resilience
    - 9 Greater Glyph of Shielding
    - 9 Greater Quint of Fortitude

Summoner Spells

Skill dağılımı bence "e" büyüsünü kastırın biraz

İtem Build

Karşıya takıma göre
    />
    veya
    />
    bu itemle başlayın.Daha sonra Garenin hızını dahada hızlandırmak için
    />
    alıyoruz ve "q" büyüsüyle daha iyi işler çıkarıyoruz.Sonra
    />
    alarak "e" büyüsüyle dönerken gg oluyoruz.Birazdaha canımızı arttırmak adına
    />
    alıyoruz.Karşıda ap champion varsa hemen
    />
    alıyoruz ve tanklık görevimizi daha iyi yapıyoruz.Armorumuzu güçlendirmek istiyoruz
    />
    alıyoruz.Ama karşıda çok ap varsa
    />
    daha önce alıyoruz.

Not:Çok iyi bir rehber olmasada arkadaşlara yardımımın dokunacağını umuyorum.daha iyi birşeyler çıkarmak istiyordum ama bu saatte ancak bu kadar yapabildim eksiklerim olursa söylersiniz ve bende tamamlarım.şimdiden teşekkürler

(R)Demacian justice: Düşmanı seçerek yukardan büyük bir kılıç iner ve hasar verir.Düşmanın canı ne kadar fazlaysa o kadar çok damage vurur. Ultisi böyle değil yanlış yazmışsın Ayrıca kalkan skilinide yanlış yazmışsın o skilin aktifi öyle değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |D𐌲oogie| -- 28 Ocak 2012; 13:46:18 >

• skill açıklamalarının çoğu yanlış veya tam tersini yapmışsın

passive : garen 7 saniye boyunca damage almazsa hp sinin %0.5 ini geri kazanır bu tekrardan damage aldığında bozulur.

W skilli : hasar almayı yoksaymaz böyle bişey olmasına imkan yok sadece fizzde böyle bir skill o dahi aoe spellerden etkileniyor . sadece alınan hasarı yüzde olarak düşürür

R skill : tam tersi olmuş bu düşmanın canı ne kadar eksikse 175 +(eksik olan canın yuzdesi kadar) magic damage vurur
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentDoom

Niye bütün yazılar kırmız?

kodları yanlış yaptım düzeltmeye çalışıyorum olmuyo

arkadaşlar birde şu skill açıklamalarını düzeltmemde yardım edermisiniz konu yarardan çok yeni oyunculara zarar veriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

quote:

konuları.

gördükten sonrasını okumadım

Hocam bu arkadaşın mesajlarına baksana hepsi böyle Her mesajı en az 3241235 karakter

Garen kardeş senden daha etkili bir build beklerdik doğrusu, ben trynda isem seni bu itemlerle keserim, başkası olsa neyse ama sen Garen'sin büyük düşün.

• Olaf isem gareni true damage ile doğrarım
  • Fiddle isem Drain ile emerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MangekyouSharingan

Fiddle isem Drain ile emerim.

Cassio isem Scam ile üzerim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.