Şimdi Ara

Garen Rehberi , The Garen İsem Keserim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
41.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaw arkadaşlar bence hiç biriniz bilmiyorsunuz garende ilk önce doranın kalkanı ile başlayın sonra hırpalayın ı çıkın(hani kara baltanın bir alt itemi) sonra günateşi pelerini çıkın sonra da kara baltayı tamamlayın.

üçüncü olarak duruma, düşmana göre zırh ayakkabı yada hareket hızı veren bir ayakkabı çıkın.
    dördüncü olarak karşıda ad karakter çoksa çivili zırh çıkın sonra wormoung zırhı çıkın yada ap çoksa ruh gömleği ile koruyucu gömlek işe yarar
    son olarak canınız saldırı yada tank kasmak istiyorsanız donmuş balyoz, ebedi kılıç işinizi rahat götürür

sonra skill dağılımında sırasıyla q,e,q,e,w,r,q,e,q,e,r,q,e,w,w,w,w,r
    ben böyle yapıyorum ve çok rahat oluyorum...
    saygılarımla.... yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: optimusapo

yaw arkadaşlar bence hiç biriniz bilmiyorsunuz garende ilk önce doranın kalkanı ile başlayın sonra hırpalayın ı çıkın(hani kara baltanın bir alt itemi) sonra günateşi pelerini çıkın sonra da kara baltayı tamamlayın.

üçüncü olarak duruma, düşmana göre zırh ayakkabı yada hareket hızı veren bir ayakkabı çıkın.
    dördüncü olarak karşıda ad karakter çoksa çivili zırh çıkın sonra wormoung zırhı çıkın yada ap çoksa ruh gömleği ile koruyucu gömlek işe yarar
    son olarak canınız saldırı yada tank kasmak istiyorsanız donmuş balyoz, ebedi kılıç işinizi rahat götürür

sonra skill dağılımında sırasıyla q,e,q,e,w,r,q,e,q,e,r,q,e,w,w,w,w,r
    ben böyle yapıyorum ve çok rahat oluyorum...
    saygılarımla.... yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D

Hort... Tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan o değil o konu bu muymuş? Hortlatanın klavyesine sağlık.
  • Garen isem keserim kajsdaj
  • canım çekti ya bi ara crit garenımla akayım
    güzel hort delikanlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

Orijinalden alıntı: Viktorr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IIBerkII

öncelikle garen oynamadım ve hiçbirşeyini bilmiyorum oyunda bir çok kez karşılaştım kendisi ile yorumlara bakılırsa eksik ve yanlışlar olduğu söyleniyor ancak benim görüşüme göre uğraşmıssın sonuçta garen abartılıcak bir hero değil emeğine sağlık güzel bir paylaşım garen alıcak olursam buna göre birşeyler yaparım

bencede çok abartılcak bir hero değil hem kolay hem kullanışlı önerdiğim itemleri alırsan cidden iyi işler çıkarırsın

ilk hangi ksille başlıyorsun e mi

evet

karşına pant gelince napıyorsun?

• ultisi büyü hasarımı vuruyormuş bugün bi deniyim uktisiyle tek atar belkide

• quote:

Orijinalden alıntı: Rookiee07

ultisi büyü hasarımı vuruyormuş bugün bi deniyim uktisiyle tek atar belkide

e ile kritik de vuruyor,ap yapmaya gerek yok tek ofansif item ebedi kılıç ve karabalta+defansif olarak warmog+randuin+ruh gömleği gayet iyidir.
  • Uyuz adam *kıl ın oldugu gunler.. 2012dekı LoL nerden nereye geldı bee. Huzunlendım bak sımdı

• quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Ulan o değil o konu bu muymuş? Hortlatanın klavyesine sağlık.

Bu kelimeyi ben burada kullanmadım adamın teki tryndamare ile ilgili bir konu açmıştı bende öyle demiştim oradan beri var lafın çıkışı buradan değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

Ulan o değil o konu bu muymuş? Hortlatanın klavyesine sağlık.

Bu kelimeyi ben burada kullanmadım adamın teki tryndamare ile ilgili bir konu açmıştı bende öyle demiştim oradan beri var lafın çıkışı buradan değil.

He saol keke.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.