Şimdi Ara

Garen Rehberi , The Garen İsem Keserim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
41.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Garen Rehberi , The Garen İsem Keserim

Hikaye

Tryndamere'la teke teke çıkmam ama Garen isem onu keserim

Beceri Açıklaması

Yetenekler

Perseverance : Garen 7 saniye boyunca hasar almazsa canını %0.5 tazelemeye başlar(doldurur).

Decisive Strike(Q) : Garen’in koşu hızı 4 saniyeliğine artar, 6 saniye içerisinde rakibine vurursa vurduğu rakip fazladan silah hasarı alır ve 2.5 saniyeliğine yeteneklerini kullanamaz(Silence).
    Cooldown: 12/11/10/9/8 saniye
    Toplam Fiziksel Hasar: 30/45/60/75/90 (Atak başına +1.4)

Bonus Hareket Hızı: 15/20/25/30/35%

Courage(W) :Garen kendine bir kalkan oluşturur bu kalkan 3 saniye boyunca gelen saldırı hasarlarının %20/24/28/32/36′sını azaltır.
    Pasif: Garen öldürdüğü her birim için büyü koruması(magic resist) ve zırhını(armor) 0.5 oranında kalıcı olarak arttırır.
    Cooldown: 30/27/24/21/18 saniye

Judgment (E): Garen kılıcıyla birlikte 3 saniye boyunca dönmeye başlar döndüğünde üzerinde bulunan yavaşlatma efektlerinden kurtulur ayrıca gelen yeni yavaşlatma efektleri %50 oranında daha kısa süre etkisinde kalır. Garen kılıcıyla birlikte döndüğü süre içerisinde her yarım saniyede bir etrafındaki düşmanlara hasar uygular(minion ve monster’lar yarı yarıya az hasar alır). Judgment özelliğini kullanan Garen bu süre içerisinde Decisive Strike yada Demacian Justice özelliğini kullanamaz. Bu özelliği Critical vurma kabiliyetine sahiptir.
    Cooldown: 13/12/11/10/9 saniye
    Saniyede Fiziksel Hasar: 50/90/130/170/210 (+1,4 başına bonus attack damage)

Toplam Fiziksel Hasar: 150/270/390/510/630 (+4,2 başına bonus attack damage)

Minions için Saniyede Fiziksel Hasar: 25/45/65/85/105 (+0,7 başına bonus attack damage)

Minions için Toplam Fiziksel hasar: 75/135/195/255/315 (+2,1 başına bonus attack damage)

Demacian Justice(R) :Garen Demacia’nın adaletini düşmanı üzerinde uygular düşmana inen bu büyük darbe büyü hasarı uygular ayrıca düşmanın kaybettiği her can için fazladan hasar uygular.
    Cooldown: 140/120/100 saniye
    Büyü Hasarı: 175/350/525

Saldırı Başına Ek 1 Hasar: 3.5 / 3 / 2,5 sağlık (hedefin eksik sağlık 29/33 /% 40) eksik

Mastery Trees

Runes

- 9 Greater Mark of Desolation
    - 9 Greater Seal of Resilience
    - 9 Greater Glyph of Shielding
    - 3 Greater Quint of Fortitude

Summoner Spells

Skill dağılımı bence "e" büyüsünü kastırın biraz

İtem Build

Karşıya takıma göre
    veya
    bu itemle başlayın.Daha sonra Garenin hızını dahada hızlandırmak için
    alıyoruz ve "q" büyüsüyle daha iyi işler çıkarıyoruz.Sonra
    alarak "e" büyüsüyle dönerken gg oluyoruz.Damage vurmak içinde hemen bir
    ve defans bakımından iyi olduğu kadar atack bakımındanda iyi oluyoruz.Karşıda bizi rahatsız eden bir ap champ varsa
    alıyoruz ve birazda olsun korunuyoruz sonrada üst itemi olan
    alıyoruz ve tam anlamıyla aplerden korunmuş sayılırız.Birazdaha canımızı arttırmak adına
    alıyoruz..Oyun çok uzadıysa
    satıp karşı takıma göre
    veya
    alıyoruz.zaten genelde bu kadar uzun sürmez

Not:Çok iyi bir rehber olmasada arkadaşlara yardımımın dokunacağını umuyorum.daha iyi birşeyler çıkarmak istiyordum ama bu saatte ancak bu kadar yapabildim eksiklerim olursa söylersiniz ve bende tamamlarım.şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 20 Temmuz 2012; 0:27:31 >

• Skill açıklamalarını beğenmedim.Başlangıç için bot 3 pot çıkman daha iyidir.Bot olarak rakipte cc fazlaysa onu alman bir şey ifade etmez.Hikaye çok kısa.Bir solo top champine her zaman aynı build çıkılmaz karşıdaki adama göre değişik buildler yada çıktığın itemın sırası değişir o yüzden rehber aşırı yetersiz.Ayrıca W skill inin açıklaması ne öyle -__- mastrylerde defasif gitmen daha iyi olur zaten full tank buildi yapıyosun.Rehberler yeni oyunculara yardım olsun diye yazılır uzun süredir dh desin daha mantıklı bir rehber beklerdim baştan savma bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyksgece -- 28 Ocak 2012; 3:19:22 >
  • Güzel rehber olmamış,üzerinde daha çok durman gerekir.

Teşekkürler.
  • aslına bakarsanız önceden xin zhao rehberide yapmıştım o da begenilmemişti ama bu rehber benim için çok önemliydi güzel bişiler yapmaya çalıştım ama begenmemekte haklısınız ama bu rehberi yapmayı kendime borç bildim anladığım tek şey ben rehber yapamıyorum

edit.ben bu buildle gerçekten 10 dan fazla kill aldığımı quadra attığımı bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 28 Ocak 2012; 3:34:32 >
  • emeğine sağlık biraz daha üstünde durman lazım..
  • Gece gece rehber hazırlamışsın eline sağlık ama skill açıklamaları çok baştan savma olmuş build tank buildi sanırım bi yat uyu sabaha geliştirirsin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Gece gece rehber hazırlamışsın eline sağlık ama skill açıklamaları çok baştan savma olmuş build tank buildi sanırım bi yat uyu sabaha geliştirirsin :)

skill açıklamarını çevirmeye çalıştım ancak bu kadar oldu
  • W ve R skillerinin açıklamaları yanlış. Ayrıca rehber yetersiz kalmış ama eline sağlık yinede uğraşmışsın.
  • Çok eksiği olan bir rehper bu örn: W skili en fazla 25 puan armor verir vs. vs. gider böyle. Ayrıca brutalizer çıkmayan bir garen mid ve late game de anca ks atmaya yarar. (verdiği cd falan cabası) Garen oldukça esnek bir build yapısına sahiptir kesinlikle rakibe göre gidilmeli örneğin 3 tane düşük hp li rakibin olduğu takımlarda off tank veya tank görevini başka herolar üstlenmeli ki team fightta tek komboda en aşağı iki rakibi temizleyebilesin (bu durumda hafif hp desteği yanında ad ağırlıklı bir build çıkılır.)
  • Üstte verdiğim link en ideali oyunu sonlarına doğru 5 adama girip 4'ünü alıp çıkıyorum
  • masteriesler berbat bazı skill açıklamaları yanlış itemler de tamamen tank için neyle damage atmayı düşünüyorsun ultiyle ks mi skill damagelerini cdlerini falan da yazmamışsın daha ayrıntıya gir
  • bende 3 doran sword le başlayıp b.f sword oradanda infinity edge kasıyorum
  • Herşey kırmızıya bulaşmış bu ne
  • Ben tank yapıyorum.Güzel oluyor

Bu arada garen tryanı zor keser biraz
  • Niye bütün yazılar kırmız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar la mı kesiyosun panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: WexaR

bunlar la mı kesiyosun panpa

Garen ise keser
  • fail runes - 9 Greater Quint of Fortitude
  • Hmmm,şey şu Ultisinde ki şey diye düzeltmelisin sanırsam " Düşmanın max. canı ne kadar fazlaysa,o kadar çok damage verir. "
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.