Şimdi Ara

Garen Rehberi , The Garen İsem Keserim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
41.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

quote:

Orijinalden alıntı: Viktorr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IIBerkII

öncelikle garen oynamadım ve hiçbirşeyini bilmiyorum oyunda bir çok kez karşılaştım kendisi ile yorumlara bakılırsa eksik ve yanlışlar olduğu söyleniyor ancak benim görüşüme göre uğraşmıssın sonuçta garen abartılıcak bir hero değil emeğine sağlık güzel bir paylaşım garen alıcak olursam buna göre birşeyler yaparım

bencede çok abartılcak bir hero değil hem kolay hem kullanışlı önerdiğim itemleri alırsan cidden iyi işler çıkarırsın

ilk hangi ksille başlıyorsun e mi

evet

hiç ap garen deneyen varmı? :D yada denednmi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapaksız Logar

sana güvenip 9tane Greater Quint of Fortitude aldım takacak yer yok elimde patladılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

öncelikle garen oynamadım ve hiçbirşeyini bilmiyorum oyunda bir çok kez karşılaştım kendisi ile yorumlara bakılırsa eksik ve yanlışlar olduğu söyleniyor ancak benim görüşüme göre uğraşmıssın sonuçta garen abartılıcak bir hero değil emeğine sağlık güzel bir paylaşım garen alıcak olursam buna göre birşeyler yaparım

bencede çok abartılcak bir hero değil hem kolay hem kullanışlı önerdiğim itemleri alırsan cidden iyi işler çıkarırsın

evet

sakın öle bi hata yapma

quote:

Orijinalden alıntı: kronik

trololol kötü, kötü, kötü..

senin fikrin yinede teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

evet

sakın öle bi hata yapma

quote:

Orijinalden alıntı: kronik

trololol kötü, kötü, kötü..

senin fikrin yinede teşekkürler

full demacian team kuralım yanına lux yada jarvan olarak gelirim DEMACİAAAAA

• heyt tam beni anlatmışsın.ayrıca üstteki resimde çok cool.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncudostu -- 10 Ocak 2013; 10:13:43 >
  • Bence garene mr aykkabı 100 armorluk item vardi o sonra mr itemi sonra warmog sonra 1 tane phantom sonra ebedi kılıç yada blood thrister yada 75 ad veren yeni bi item wardi onu alin adam hem fazla wuruo hem olmuyo cok fena bisiy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• O artık yok.
  • garen mütiş oynuyo da teemo ya ölmüştü o yüzden 2 garen almıyom
  • bence garen'e yakın zaman bir nerf gelebilir, forumlarda istekler artmaya da başladı çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

bence garen'e yakın zaman bir nerf gelebilir, forumlarda istekler artmaya da başladı çünkü

Vlad 1 minion dalgasina 2 atiyor diye nerflediler garen 3sn de yok ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

(R)Demacian justice: Düşmanı seçerek yukardan büyük bir kılıç iner ve hasar verir.Düşmanın canı ne kadar fazlaysa o kadar çok damage vurur
    Bu kadarı da olmaz dediğim nokta.O kadar zamandır garen oynuyorsun ve gerçekten ultini bilmiyor musun ?
    İngilizcesi > (Active): Garen brings down Demacian Justice on his opponent, dealing magic damage, plus additional magic damage based on how much health his opponent is missing.
    Düşmanın canı ne kadar azsa o kadar fazla vurur , fazlaysa değil.Direk yanlış anlamışsın skilli.

Hocam bence arkadaşın bahsettiği durum, garenin ultisinin rakibin eksik canına göre vurması.Mesela toplam 4k canlı birinin canı yarıdayken vurduğu damage in, toplam 2k canlı birinin canı yarıdayken vurduğu damage den daha fazla olduğunu anlatmak istemiş
    Yani canı ne kadar fazlaysa o kadar vururdan kastı, toplam can miktarının ne kadar fazla olduğu
    Bunu demek istemiş ama yanlış cümle kullanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 16 Şubat 2013; 23:51:05 >

• garene of tank çıkacaksanız itemlerinizi söyleyeyim.ilk önce atiklik çizmesini çıkıp %200 hız veren efsunla efsunluyoruz.ikinci item vahşi hdyra çıkıyoruz.3. item warmogun zırhı çıkıyoruz.4.item koruyucu melek çıkıyoruz.son iki item olarak takıma göre önceliğini belirleyeceğiniz çivili zırh ve ruh gömleği çıkıyoruz.denerseniz lütfen yazın.işe yaradı mı yaramadı mı söyleyin.ama oynayışınızada bakıp öyle söyleyin işe yaradı mı yaramadı mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncudostu -- 17 Şubat 2013; 22:16:47 >
  • Hocam sana tavsiye rehberin güzel ama rehber hazırlarken herşeyin derinine en ince ayrıntısına kadar inmelisin biraz aceleye getirmişsin işi bence biraz daha kafa yorarsan daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: xJiggYx

Bence garene mr aykkabı 100 armorluk item vardi o sonra mr itemi sonra warmog sonra 1 tane phantom sonra ebedi kılıç yada blood thrister yada 75 ad veren yeni bi item wardi onu alin adam hem fazla wuruo hem olmuyo cok fena bisiy

Alın bunu buradan Türkçe bir mesajda ''w'' kullanmana mı yanayım, kelimelerin yarısını eksik veya yanlış yazmana mı, Garen'e Phantom Dancer almana mı yoksa eski sezondan kalma rehberi hortlatmana mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Güzel rehber olmamış,üzerinde daha çok durman gerekir.

Teşekkürler.

2 kere okudum.. sonra bastım kahkayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Bence garene mr aykkabı 100 armorluk item vardi o sonra mr itemi sonra warmog sonra 1 tane phantom sonra ebedi kılıç yada blood thrister yada 75 ad veren yeni bi item wardi onu alin adam hem fazla wuruo hem olmuyo cok fena bisiy

Alın bunu buradan Türkçe bir mesajda ''w'' kullanmana mı yanayım, kelimelerin yarısını eksik veya yanlış yazmana mı, Garen'e Phantom Dancer almana mı yoksa eski sezondan kalma rehberi hortlatmana mı

Kardesim hangi konuyu hortlaticagimi "W"e yazilarimi nasil yazicagimi sanami sorurcam ? Ayrica burada be kendi fikrimi koydum denedim we gayet guzel oldu snn bunu kotulemeye hakkin yok .

• quote:

quote:

quote:

Kardesim hangi konuyu hortlaticagimi "W"e yazilarimi nasil yazicagimi sanami sorurcam ? Ayrica burada be kendi fikrimi koydum denedim we gayet guzel oldu snn bunu kotulemeye hakkin yok .

Tamam kardeş bir şey demiyorum. İstediğin gibi kullan Türkçeyi. Anlatsam da anlamayacaksın zaten; neden w yerine v kullanmak gerektiğini, yazı yazarken neden biraz özenmek gerektiğini, sesli harflerin önemini. Unutacaksın zamanla bayrağının rengini, yönetim şeklini, kültürünü, tarihini. Belki zamanla dank eder kafana. Umarım çok geç olmaz o zaman. Ha dediğin doğru tabi. Senin fikrini kötülemeye hakkım yok. Ama yanmaya-yakınmaya hakkım var ilk mesajda yaptığım gibi. Tıpkı Türkçenin kirletilmesine ve bu vurdumduymazlığın artışına yakındığım gibi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam kardeş bir şey demiyorum. İstediğin gibi kullan Türkçeyi. Anlatsam da anlamayacaksın zaten; neden w yerine v kullanmak gerektiğini, yazı yazarken neden biraz özenmek gerektiğini, sesli harflerin önemini. Unutacaksın zamanla bayrağının rengini, yönetim şeklini, kültürünü, tarihini. Belki zamanla dank eder kafana. Umarım çok geç olmaz o zaman. Ha dediğin doğru tabi. Senin fikrini kötülemeye hakkım yok. Ama yanmaya-yakınmaya hakkım var ilk mesajda yaptığım gibi. Tıpkı Türkçenin kirletilmesine ve bu vurdumduymazlığın artışına yakındığım gibi.

kardeşim yazma şeklim milletimi unuttugum anlamına gelmıyor yeter konuşma bi daha ben boyle yazıyorum begenmezsen begenme

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.