Şimdi Ara

Garanti'nin yeni uygulaması: iGaranti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
6.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Garanti, iGaranti diye bir uygulama yayınlamış:

http://www.igaranti.com.tr

Fena olmamış gibi. Mevcut uygulamasına iPhone 5 desteğini bir türlü eklemediler; sanırım tüm hizmetlerini iGaranti altında toplayacaklar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 10 Mayıs 2013; 0:23:08 >

• yükledim süper mobil bankacılık konusunda bence en iyi uygulama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aslında sadece bir uygulama değil. Finansbank Enpara gibi bir şey, ayrıca. Daha tam çözemedim. Ayrıca arayüzü çok karmaşık geldi, bana.

• Mobil ve tablette iscep uzerine tanimiyorum

• İşcep akar.
  • Fena gözükmüyor arayüz olarak ama bir işcep olabileceğini zannetmiyorum.
  • bence tutar bu uygulama. Garanti zaten mobil bankacılık hususunda avrupadan ödüllerde aldı. Avantajlı fırsatlar çıkıyor igarantide en basisitnde ilk girişte Cafe Nero da istediğin boy kahve ücretsiz. Foursquare de check in yaptığın mekanda ve yakınındaki igaranti fırsatlarını da sunuyor. Zamanla popüler olacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vukleus -- 14 Mayıs 2013; 15:55:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Android'e böyle şeyler yapsalar şaşarım zaten
  • çok güzel bir uygulama bence tek ve en önemli eksiklerinden biri kredi kartlarını göremiyor ve işlem yapamıyor olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan850

çok güzel bir uygulama bence tek ve en önemli eksiklerinden biri kredi kartlarını göremiyor ve işlem yapamıyor olması.

Mevcutta sahip olduğum Garanti Bankası Kredi Kart ve Hesaplarımı iGaranti üzerinden görüntülüyebiliyorum. Zannedersem, siz deneme sürümünü kullanıyorsunuz. Eğer tam sürüme geçerseniz,bütün hesaplar ve kartlarınızı görüntülüyebilirsiniz.
  • Cafe nero da bedava kahve için 1 kere giriş yapın yazılmış. 10 kere girdim ama hala aktif değil. Aktif olan var mıdır?

• Gayet açık ve kullanışlı bir uygulama sanırım tüm işlemleri bu çatı altında yapacağız mevcut internet şubesi tarih olacağa benziyor
  • Çok kapsamlı olmuş kredi karı işlemlerini yapıyor ama ayarlamaları yapmak gerekli gercekten baya beğendim kafama takılan %100 ücretsiz mi ? Bundan bişey çıkartmasınlar bide kredi başvurusu yaptığım gözüküyor öyle bişeyde yapmadım

• Bugün baya inceledim herşeyi kendime göre ayarladım. İnanırmısınız çok memnun kaldım ben.

Herşeye tek bir yerde ulaşabiliyorum ve yönetebiliyorum.
  • Arkadaşlar ücret tablosuna baktım da orda yıllık üyelik ücreti diyor. 18 TL oniki taksit aylık 1,5 TL

http://www.igaranti.com.tr/ig/urun_ve_hizmet_ucretleri.page?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa5532 -- 15 Mayıs 2013; 10:56:22 >
  • İyi reklam yaptılar ben bile merak ettim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti ne yaygara yapti ilk mobil bankacilik uygulamasi sanki.. İs cep veya yapi kredinin'de uygulamalai on numara.

• quote:

Orijinalden alıntı: vukleus

Cafe nero da bedava kahve için 1 kere giriş yapın yazılmış. 10 kere girdim ama hala aktif değil. Aktif olan var mıdır?

bana içecek tanımlandı fakat nasıl kullanacağız sanal karta tanımlamışlar içeceği

• quote:

Orijinalden alıntı: bonjour_matmazel

quote:

Orijinalden alıntı: vukleus

Cafe nero da bedava kahve için 1 kere giriş yapın yazılmış. 10 kere girdim ama hala aktif değil. Aktif olan var mıdır?

bana içecek tanımlandı fakat nasıl kullanacağız sanal karta tanımlamışlar içeceği

evet banada tanımlandı 1 gün sonra tanımlanıyormuş. igaranti sanal kart üzerinden yapılacak ama nasıl bende bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Garanti ne yaygara yapti ilk mobil bankacilik uygulamasi sanki.. İs cep veya yapi kredinin'de uygulamalai on numara.

sadece mobil bankacılık değil. mobil sosyal bankacılık diye geçiyoır. Normal mobil bankacılığı türkiyeye ilk getirenlerden biri de garanti zaten. Maaş hesabım var pek sevmem ama internet uygulamalrında cidden iyi işler çıkarıyorlar. Daha havale eft gibi işlemlere para verdiğimi bilmem.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.