< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🍀 Garanti BBVA [ANA KONU] (24. sayfa)
-
-
Masterpassa kart eklemeye 250 bonus yada iadeydi, birde 750 tl masterpass internet alışverişine 150 şeklindeydi.
-Biz kartı ilk defa ekledik
-Hepsiburada sitesinden garantipay ile ödeyeceğiz dedik, tamam sıkıntı yok dedi.Verdiği bilgi doğrultusunda alışveriş yaptık.
Ben bu masterpass ile ödeme nedir nasıl oluyor onu hala bilmiyorum bile.
_____________________________ -
Şöyle bir karışıklık olmuş olması gerekli hocam, Masterpass dijital ödeme ve kart saklama alt yapısı sunan bir Mastercard alt markası ancak Hepsiburada, Masterpass alt yapısı kullanmıyor.
Kampanyadan yararlanmak için GarantiPay yerine normal "kartla öde" yazan alan kullanılmalıydı ama yine de kampanyadan yararlanamazdınız çünkü Hepsiburada, masterpass alt yapısı kullanmıyor.
Yani aslında size temsilci tarafından çok yanlış bilgi verilmiş, yapılan harcama gerçekten kampanyaya dahil değil ama bu konuda yapılacak tek şey çalışanın uyarılması olur muhtemelen.
Banka, kampanyayı Mastercard yürütüyor gerekçesi ile kendini temize çıkararak tanımlama yapamayacağız diyecektir, çalışanı da işten atmayacaklarına göre sanırım yapılacak fazla bir şey yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ayki kampanyalar çok kötü. Garanti de bozdu.
Merhaba. Garanti bankasında hesabım yok.
Garantinin sitesinde altın gram ve gümüş gram paritesi var.
Fon değil direkt gram olarak tek bankada altın ve gümüş biriktirmek istiyorum. Garanti bankası kıymetli madenlerde kar/zarar gösteriyor mu?
-
düzenli alım planlayıp altın ve gümüşte kar/zarar oranı gösteriyor diye başvuru yaptım. online görüşmede onaylandı dendi. telefondan banka kartı istiyorum tıklayıp adresi onayladım. 5 gün geçtiği halde en ufak bir gelişme yok, hala kartım gelmedi.
uygulamasına girerken ise tek kullanımlık şifre telefona gelmiyor, sim kart değişikliği nedeni ile şifreniz iletilemedi yazıyor. bu hatayı nasıl düzeltirim? operatör değişeli 1 ayı geçti, garantiye başvuralı 1 hafta olmadı ne alaka?
Garantiden daha dandik başka banka yoktur herhalde. Hiç bir kampanyaları yok. Başka bankaya geçeceğim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Eski kullanıcı adım : Sefid.dL
Eski şifrem : k_4547203ddsa
bir aşk şarkısı söylüyordun ki,
birden sustun.
düşmemek için saçlarına tutundu dünya.. -
Hepsi aynı üstad emin ol daha kötüleri var, aşağıdaki üç kart hariç gerisi fasa fiso.
1-Yapı Kredi World
2-Garanti Bankası Bonus
3-İş Bankası Maximum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 25 Şubat 2025; 14:31:5 >_____________________________ -
garanti dijibes yaptıran oldu mu?
_____________________________ vızzzzzt tokai. -
Akbank'ı görüyorum paso kampanya yapıyor. Garanti'de ise sadece yeni müşteriler için kampanyalar var. Yıllardır Garanti kullanıyorum hiç bir faydasını görmedim daha.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Eski kullanıcı adım : Sefid.dL
Eski şifrem : k_4547203ddsa
bir aşk şarkısı söylüyordun ki,
birden sustun.
düşmemek için saçlarına tutundu dünya.. -
ben yaptırdım bir yılı geçiyor.
Merhaba
Garanti hesabını sadece altın ve gümüş alımı için kullanmak istiyorum. Banka kartı var ama uygulamadan temassız özelliğini kapatmayı bulamadım. Temassızı iptal etme şansı yok mu?
Ayrıca diğer bankalara göre biraz daha fazla bonus veriyor gibime geldi. Günlük harcamaları garantiden yapmak mantıklı mı sizce? 4-5 alışveriş yaptım toplam 10 kuruş puan vermiş.
-
Sms iptali için ne yapmamız lazım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Arkadaşlar garanti mobilde ekstr ödeme haftası 1. Hafta 2. Hafta 3. Hafta vs diye seçiliyor hesap kesim tarihi seçimi farklı gün seçme şansı yok mu deneyen varmı hesap kesim her ayın 6 sı olsun istiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
![🍀 Garanti BBVA [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/a1/37/7c/a1377c3634d22801a59eacb9a7003904.jpeg&t=0&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
![🍀 Garanti BBVA [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f9d%2f8c%2f15%2f9d8c1540b2238a25110b4926ad696e6e.jpeg&t=160815627&width=480&text=1)
Hızlı