Şimdi Ara

🍀 Garanti BBVA [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
523
Cevap
58
Favori
58.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobil uygulamadan Bireysel'e basıp deneyince "Internal Server Error 500" hatası ile ilgili bir yazılım kodu görüntülüyorum.

Büyük ihtimalle bir sebepten dolayı server patladı ve 500 dediğine göre sorunun nerede olduğunu bulamıyorlar.

🍀 Garanti BBVA [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 2 Mayıs 2025; 20:7:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan arkadaşlar anladığım kadar sorun sadece mobilde. Kart ödemesi yaparken sorun yaşanmıyor değil mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghoulem -- 3 Haziran 2025; 13:59:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Garanti BBVA ile kampanyaya katılan Vestel Mağazalarından yapacağınız ve vestel.com.tr’den yapacağınız alışverişlerinizde Garanti BBVA alışveriş kredisi kullanabilir ve harcamalarınızı anında taksitlendirerek ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Vestel.com.tr alışverişleri için;

500 TL – 125.000 TL arasındaki alışverişlerinizi kredi kartı limitinizi doldurmadan 36 aya varan vade seçenekleri ile gerçekleştirebilirsiniz.Bunun için internet alışverişlerinizde ödeme yaparken Garanti BBVA Alışveriş Kredisi’ni seçmeniz yeterlidir. Bu ödeme seçeneğini seçtiğinizde,Garanti Bankası sayfasına yönlendirileceksiniz. Yönlendirildiğiniz Garanti Bankası sayfasında banka Müşteri Numaranızı veya TCKN’nizi girerek,internet bankacılığı parola ve şifreniz ile ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kullandırma işlemi yalnızca banka tarafından sağlanmakta olup banka ödemenizi onayladıktan sonra tekrar https://www.vestel.com.tr/ sayfasına otomatik olarak yönlendirilecek ve ödeme işleminiz tamamlanacaktır.

🍀 Garanti BBVA [ANA KONU]www.vestel.com.tr
    Vestel Mağazalarında ve vestel.com.tr’de Garanti BBVA Alışveriş Kredisi ile 36 Aya Varan Vade Seçenekleri | Vestel
    https://www.vestel.com.tr/kampanya/garanti-alisveris-kredisi

10 numara, 5 yıldız.

• Garanti Bonus Kampanyası

A101 Ekstra’da 800 TL’ye varan fırsat!

Garanti BBVA Mobil’den müşteri olun, A101 Ekstra’dan 400 TL indirim kazanın! Üstelik, Bonus ile 400 TL ve üzeri A101 Ekstra harcamanıza 400 TL bonus fırsatından yararlanın!

• Müşterimiz Olun - Genç Çekiliş Kampanyası

İlk kez Garanti BBVA’lı olup 3342’ye GENC2025 yazarak SMS atan gençlere 100 adet iPhone 16 256 GB’dan birini kazanma fırsatı!

• Çekiliş kampanyasına 1 - 31 Temmuz 2025 tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip ‘’Müşteri Olmak İstiyorum’ adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA müşterisi olan ve çekilişe katılmak için SMS gönderen müşterilerimiz için geçerlidir.
    • GENC2025 yazıp 3342’ye SMS atan 18-26 yaş aralığındaki bireysel müşterilerimiz, çekilişin ana koşulunu gerçekleştirerek 1 adet çekiliş hakkı kazanmış olacaktır. Ana koşulun yanında aşağıdaki ek koşulları Garanti BBVA Mobil’den gerçekleştirerek toplam 3 çekiliş hakkı kazanabilirler:

Karekod aracılığıyla yapacağınız para çekme/yatırma, ödeme veya gönderme işlemlerinden biri için 1 adet çekiliş hakkı kazanın.

* Bonus kredi kartlarından birine başvuru yapın ve kart başvurunuzun onaylanması halinde 1 adet çekiliş hakkı kazanın.

🍀 Garanti BBVA [ANA KONU]www.garantibbva.com.tr
    Müşteri Ol Genç Çekiliş Kampanyası | Garanti BBVA
    https://www.garantibbva.com.tr/kampanyalar/musteri-ol-genc-cekilis-kampanyasi

• kredi kartında bi deniyim dedim böyle denk geldi

bi garanti ayak sürüyor🍀 Garanti BBVA [ANA KONU] 

quote:

• Giriş sayfası altındaki menü alanını yukarı kaydırarak BonusFlaş, e-Trader, Kripto, Tami ve Emeklilik uygulamalarına kolayca ulaşabilirsiniz.
    • Miles&Smiles veya American Express kartınız varsa, S.M.A.R.T. özelliği ödeme sırasında sizin için en avantajlı kartı otomatik olarak seçer.

(!) Yeni özellikler tüm kullanıcılara zaman içerisinde açılmaktadır.

• elif6634 E kullanıcısına yanıt

iadeleri mi?

akbank için iade talepli mail attım

etresi gün aradılar iptal edin dedim ikiletmediler

qnb uygulamadan yazdım iptal edin diye

direk iptal ettiler

kısaca mail atmak ya da uygulamadan yazmak ile hallettim çoğunu

ama garanti direniyor

telefonda olmaz dediler mail bekliyorum

15 günlük süre dolunca e devletten şikayet başvurusu yapacağım

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.