Şimdi Ara

🍀 Garanti BBVA [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
513
Cevap
59
Favori
55.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3. Hafta seçerseniz ayın 7 si oluyor genelde. Bunun dışında tam gün belirlenmiyor maalesef.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Luftschloss kullanıcısına yanıt
    Benimde şuan 3. Hafta seçili bazen 7 si bazen 8 i 9-10 değişiyor bu ay 9 Şubat kesildi mesela gelecek ay 10 mart gözüküyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Luftschloss kullanıcısına yanıt

3. hafta nasıl ayın 7 si oluyor 20 -21 olması lazım

• Pazarama 750 TL harcamaya 200 TL bonus kampanyasını yapan varmı ? kampanya detaylarında hiçbir yerinde cüzdan yüklemeyi saymıyoruz veya cüzdan yüklemeleri dahil değildir diye birşey yok,bende buna güvenip 750TL cüzdana yükledim sayaç ilerlemedi,mhyi aradım provizyondan çıksın talep açarız cüzdan harcamaları ile ilgili olumsuz birşey yazmıyor detaylarda dedi,neler bekliyor bizi ? 🍀 Garanti BBVA [ANA KONU] 

• Bu aşamada kaldı.Gelir belgesini dediği gibi edevletten yolladım.Doğrulama bekliyor ne yapmam lazım.

🍀 Garanti BBVA [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhabalar , iyi forumlar .

2014 yılından beri Garanti bankası müşterisiyim. igaranti ve garantione da kullandım. Takdir edersiniz ki o dönemde igarantiye özel eft ücreti ödemiyorduk , ama şu an bizlere eft ücreti yansır oldu.

garanti bankasından ara ara kredi çekiyorum ve düzenli şekilde ödemelerini yaptığım kredi kartları da var. Bankaya durumdan bahsettim , şubeye de gittim , ama maalesef mevduata para koymadığım takdirde eft muafiye tanımlayamayacaklarını bana ilettiler . bizler eski igranti ve garantione müşterile olarak zaten bu haklara sahip değil miydik , neden bu şartlar ? Acaba bu tür durumla karşılaşıp , eski i garanti müşterisi olup eft ücreti muafiyeti alabilen arkadaşlar var mı ve nasıl aldınız

• 750 tl harcamaya 750 bonus dedi katıldım ama kampanya nerde göreceğim ekran kaydi aldım ama

• elif6634 E kullanıcısına yanıt
    Bonus flaş katıldığın kampanyaları görebilirsin

• AsilTürk68 A kullanıcısına yanıt
    Orda göremedim

• besiktasjk87 kullanıcısına yanıt

Maas musterilerinden ucret alinmiyor

Maas hesabi degilse seninki eft ucretli hocam size kim dedi bedava oldugunu

• Eski garantione kullanıcısı olan bir arkadaşım var hocam , ben de eski garantione müşterisiyim. Ondan eft ücreti alınmıyor, sadece geç eft den ücret alınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 22 Mart 2025; 19:54:55 >
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Evet gösteriyor

• e-haciz olmadığı hatta interaktif vergi dairesinden kontrol ettiğim halde beni hacizli gösteriyorlar bunu nereye şikayet edip kaldırttırıyoruz bdkyamı garantiyemi ?

🍀 Garanti BBVA [ANA KONU]
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Garantiye söyleyin hocam ne yaptılarsa sistemlerinde bu tarz şikayetler var.Arkadasimin kimlik bilgileri sistemde hatali (seri numarası üstelik ) ek olarak bende emekli görünüyordum bir ay önce ve maaş promosyonu yapabiliyordum halbuki emekli fln da değilim :) şube bilgileri güncelledi sorun düzeldi

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

şikayet vardan ve garantinin kendi sitesi üzerinden iletişim kısmından talep ilettim bakalım ne zaman dönecekler. 🍀 Garanti BBVA [ANA KONU] 

• Hepsiburada market posundan mi geciyor

• Dostlar garantide ayrıcalıklı müşteri olmak için ne kadar mal varlığı gerekiyor?

• glikoz surubu kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, Garanti BBVA Özel Bankacılık müşterisi olmanız için güncel olarak 10.000.000 TL varlık isteniyor.

• Sıkıntı hâlâ devam ediyor...

• naptı bunlar böyle ilginc

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.