Şimdi Ara

Gamebooster RTX 3060 Ti - 7.299 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
8.278
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet doğru duydunuz, gamebooster :)

    Nedir ne değildir göreceğiz, İthalatçı firma Vektron'muş, orda sorun yok. Pc Hocası incelemesini yapmış, değerleri ve fiyat fena değil gibi.
    https://www.sinerji.gen.tr/gamebooster-geforce-rtx-3060-ti-dual-gaming-oc-8gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-p-44742?utm_source=pchocasi&utm_medium=youtube&utm_campaign=inceleme


    https://www.youtube.com/watch?v=OnWCSlvM0gw&feature=youtu.be


    Not: İlanı ilk açtığımda fiyat 7.999'dü. Sonradan bir ara 7.299'a kadar düştü. Sonradan ise 7.899 oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 27 Ocak 2023; 21:13:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Bu kartın Türkiye'de yerel pazardaki bilinen marka adı Galax kart birebir aynı aslında marka Japon kökenli ve Japonya'da aynı kart Galakuro ismiyle satılıyor ama kartın üreticisi Galax hatta Japonya Amazon'dan RTX 3060 Ti getirip mining için kullananlar bu kartı çok iyi bilir DH 2.elde de bu kartlardan çokça satılmıştı neyse gelelim Gamebooster markasının yaptığına aynen yaptıkları şey şu üretici firma Galax ile anlaşıp orijinalinden farklı görünsün diye kartın üstüne mavi şerit çektirip, kendi adında da kutulatıp Türkiye'ye getirip satmasından başka bir şey değil pazarlamadan bildiğimiz klasik Barebone satış modelidir bu parasını ver, üstüne markayı bas ve sat olay bu sizin de paranız varsa aynı iş modelini yapabilirsiniz.


    Edit: Bir ek yapayım herkesin bildiği Casper, Monster, Gamegaraj gibi markalar da aynı iş modeliyle Türkiye'de örneğin laptop, monitör vs. ürün gruplarından satıyorlar bunun gibi daha bir çok ürün satan firma var sanmayın ki bu markalar ürünleri kendileri üretiyor hayır değil parasını verip Çin'de ürünün asıl patent sahibine yani üreticisiyle anlaşıp ürünlere kendi adlarını bastırıp Türkiye'ye getirip satıyorlar.


    Videoyu çeken Taner de başlığı ilgi çeksin diye VALLAHİ ŞOKTAYIM! diye atmış da aslında kendisi de biliyor Gamebooster'ın Nvidia ile anlaşarak ürün üretmediğini o işler öyle kolay değil de ne diyecek abi parayı verip düdüğü çalmışlar diyecek hali yok sponsorlu içerik her şey duygusal olacak tabii ki :)

    1- UV performans kazanımı için yapılmaz, UV, UC ve OC u birbirine karıştırmayın


    2- UV stabilite riski oluşturmaz, voltajın azdır oyun çöker, donar biraz artırırsın sıkıntı kalmaz, stabilite ''riski'' diye bir şey söz konusu bile değil


    2- 3060Ti bal gibi de modelden modele 70+ dereceleri gören bir kart (bknz: ventus x2, twin edge, eagle, dual mini vs. vs.)


    3- Bu kartlar stok 200W, custom PL PCB ye sahip olanlar ise 230-325W arası TDP değerlerine sahip yani verdiği performansa göre pek verimli sayılmayan kartlar


    4- Bizzat 3060 Ti Ghost ile UV deneyimlemiş biri olarak kartın güç tüketimi ortalama 20-25W düşüyor (bu modelden modele değişir) fakat bununla beraber sıcaklık değerleri de ortalama 5-7 derece civarı düşüyor. Bu UV işlemini 3060 Twin X2 ile yaptığım zaman güç tüketimi ortalama 35-40W, sıcaklıklar da 10 derece net düşüş oluyordu.


    5- Sıcaklık, watt, enerji hepsini birbirine katmışsınız, UV yaptığın zaman hepsi düşüyor zaten. 1fps bile kaybetmeden daha az güç tüketiyor, daha az ısınıyor ve daha verimli hale geliyor.


    6- Son olarak UV her karta fayda sağlar ister yüksek sıcaklıklar görsün isterse de yük altında 30 derece de çalışsın fark etmez ama az ama çok mutlaka enerji tüketimini ve sıcaklıkları düşürür.

  • 7299 gözüküyor fiyat bende :)

  • Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt

    sanırım başlıktaki rakam hatalı olmuş... 7.299,05 dediğiniz gibi... 

  • PC Hocası TVyoutube
    Piyasadan böyle bir hamle beklemiyordum açıkçası. GameBooster RTX 3060 Ti 8GB ekran kartı üretilmiş ve Türkiye'yede satışa çıkmış. Görür görmez Sinerji Bilgisayar'dan rica ederek ürünü temin ettim ve testlerini yaptım. Firma NVIDIA'dan çipset alarak RTX 3060 Ti 8GB modelini üretirken, sıcaklıklar, performans ve DLSS, RTX gibi teknolojilerde nasıl tepkiler verecek merak ediyorum. İlginçtir şu anda internet fiyat verilerine dayanarak konuşuyorum en ucuz RTX 3060 Ti modeli bu. En yakın rakip ile arada 1.128 TL fark var. Ben de bu fiyat farkını arkama alarak, 7.999 TL GameBooster RTX 3060 Ti ekran kartı alınır mı tamamen şeffaf şekilde bunu test ediyorum. + Videoda test ettiğim ürün: https://bit.ly/Gamebooster3060Ti Gamebooster RTX 3060 Ti özellikler • Bellek boyutu: 8GB GDDR6 • Bellek arayüzü: 256-bit • CUDA çekirdeği: 4864 • Standart saat hızı: 1410 MHz • Arttırılmış saat hızı: 1665 MHz • Güç tüketimi: 200W • Tavsiye edilen PSU: 600W • Güç girişi: 8-pin • Ağırlık: 639 gram RTX 3060 Ti Türkiye'de pek çok pc toplama ve sistem toplama rehberi videolarında kullanılıyor biliyorsunuz. Şimdi insanların kafasında bu kart Türkiye'de yeni satışa çıktığı için "alınır mı?" algısı var. NVIDIA'dan aldıkları çipset tüm RTX 3060 Ti modelleri ile aynı olduğu için, burada konuşmamız gereken üzerindeki soğutucunun ne kadar iş yaptığı ve yük altında ne kadar etkili olduğu. Umarım kafanızdaki soru işaretlerinin hepsini cevaplamışımdır. Atladığımı düşündüğünüz yerler varsa, yorumlardan bana iletmeyi lütfen unutmayın. Bir sonraki sistem toplama rehberi ve oyun bilgisayarı toplama videosunda görüşünceye kadar, kendinize çok iyi bakın.. Ürünü incelemem için Gamebooster RTX 3060 Ti ekran kartını bana gönderen Sinerji Bilgisayar'a teşekkür ederim. Testler bittikten sonra ürünü kendilerine geri göndermiş olacağım. Bu videodaki zaman çizelgesi: 00:00 Intro 00:32 Bu Videodaki Amacımız 00:44 Kutu İçeriği 01:08 Kartın Arkasında Kim Var? 02:11 Kartın Tasarımı 03:24 Kartın Fiziksel Özellikleri 03:34 Kartın İçini Açıyoruz 04:36 İç Detaylar 06:48 Fan Sesi Testi 07:03 Fiyat Bilgisi 07:20 Teknik Özellikler 07:59 FurMark Testi 08:39 3DMark Time Spy Testi 09:04 DLSS Feature Test 09:44 Red Dead Redemption 2 10:50 Apex Legends 11:45 Valorant 12:45 God of War 13:47 Forza Horizon 5 14:36 Final ► w: https://pchocasi.com.tr ► f: https://forum.pchocasi.com.tr ► i: https://www.instagram.com/pchocasicomtr ► g: https://www.facebook.com/groups/pchgrup
    https://www.youtube.com/watch?v=OnWCSlvM0gw&feature=youtu.be
  • uzay montajda 70 derece

  • bi saate 600 koymuş üstüne güzel.

  • DerMeister_ D kullanıcısına yanıt

    Önyargılı olmamak lazım, adamlar incelemesini yapmış 10 dakika %100 yük altında furmarkta 65 dereceyi geçmiyor. Gayet güzel bir performans.


    Hiç kimse 1 günde asus msi olmuyor. Rekabet son kullanıcıya yarar, fiyat konusunda agresif davranışa devam etmelerini dilerim

  • Arondir kullanıcısına yanıt

    İlan ilk açıldığında fiyat 7.999'dü. Sonradan bir ara 7.299'a kadar düştü. Sonradan ise 7.899 oldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professor X -- 27 Ocak 2023; 22:17:54 >
  • Mining bitti ama aynı fırsatçı kafası devam ediyor firmalarda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 28 Ocak 2023; 11:4:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Professor X kullanıcısına yanıt

    evet doğru, dün ben yukarıdaki cevabı yazdığımda 7.299TL idi, ama dediğiniz gibi tekrar 7.8k ' ya çıkarmışlar fiyatı...


    600TL küçük bir rakam gibi görünebilir, ama bu devirde bilgisayar toplayan herkes bir şekilde bir yerlerden tasarruf edebilmek istiyor, o yüzden fiyat 7.2k ' ya düşürüldüğünde hakikaten de fırsatmış kart arayan üyeler için...  

  • uzay sistem sistemi daha serin çalıştırıyorsa neden ürünlerinizi kasaya tıkıştırıyorsunuz arkadaşlar? toz toplamasın diye 20 derece farkı görmezden geliyorsunuz.

  • galax'ın ürettiği model ile aynı. amazon japonya'da galakuro diye satılan model vardı o da aynı. üstüne marka basmışlar rebrand yani. videonun hepsine bakmadım karta bakıp geçtim bahsediyor mu bu durumdan bilmiyorum.

    https://www.galax.com/en/graphics-card/30-series/3060ti-series/geforce-rtx-3060ti-oc.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StG 44 kullanıcısına yanıt

    İlla sıfır isteyenler için 7300 TL ye muazzam fiyatmış.


    Aynı performansa sahip 6700XT en ucuz 8300 TL kaldı ki Nvidia stabilitesi, DLSS ve RTX performansı da cabası. Hiç AMD ye bulaşmadan aynı performansı çok daha ucuza alabiliyorsun.

  • vektron firmasının markasıymış.


    https://www.e-vektron.com/marka/gamebooster

  • Gayet iyi, alınıp geçilir. Her türlü UV yapılır.

  • Aga ne undervoltu ne uzay sistemi adam kasaya takmis stress testte 65 i gecmemis kart.

    Delinin biri tas atmis 40 akilli cikaramamis, adamin biri videoyu bile izlemeden b.k atti karta diye cozum onerisi sunuluyor. Gerek yok undervolta falan.

    Ayrica en kotu 3060ti bile 3060ti'dir. Az yakan cok kacan bir kart. Ne kadar kotu olabilir veya ne kadar isinabilir ki? Testleri izleyin yapan adamlar emek veriyor bu is icin iskembeden sallayanlara kulak asmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi güzel hoş da yapın kardeşim fiyatı sabit 7299 TL de millet alsın bu nasıl bir kurnazlıktır ki fiyatından dolayı ürün ilgi görünce aynı gün fiyatı 7899 TL 'ye çekiyorsun ya hiç indirim yapma hep bu fiyattan sat ya da indiriyorsan da stoku bitirene kadar ya da belirli bir adet için atıyorum ilk 50/100 Adet vs. için bu fiyat de ürün sayfasında da bunu belirt ve promosyon veya stok bitince ilgi gösteren herkese teşekkür edip 2. parti sevkiyat için aynı fiyattan satmaya çalışacağına veya yakın fiyat olacağına dair yeni talep topla ama yok bizim satıcıların zihniyeti aynen şu önce reklamı ver, ürünü incelet, video yayımlansın ve ilgi görsün insanlar almaya başlayınca baktın satıyor hop zammı yapıştır yazık bu oyuna gelmeyin.

  • yazdığım mesajdan kartı kötülediğim anlamını çıkaracak ne yaşadın sen? bilinen bir modelin aynısı, sadece marka farklı demişiz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saglamsalassa kullanıcısına yanıt

    Ne alaka? Yazdığımdan bunu mu anladın? Kart ısınmasa bile UV yaparım ben. Neden fazla voltajla çalışsın kart? Kaldı ki ısınmadığını biliyoruz zaten. Ne kadar az watt çekerse o kadar iyi.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.