Şimdi Ara

gamebattles cod5 xbox 360 clanı efsanecodcular

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler gamebattles a atılmaya karar verdik dh de turnuvalar veri,msiz napalım yabancılarla yapcaz clan 8 kişi olacaktır şu an 6 kişi doludur en azından rezervedir:D
    katılanlar
    1-ultraslan01
    2-tevezgdk
    3-fataliyt
    4-efsanacodcu:D
    5-taha13
    6-buraktr2
    tkaım linki:http://gamebattles.com/xbox360/call-of-duty-world-at-war/team/efsanecodcular/ yeni kurdum takımı

• Diğer turnuva vardı, fifa, ne oldu o?
  • ondada oynucam yane beni bilen bilir turnuva aksatmam 10 saat onlineyim her gün:D o süper lig kapanabilr çöpe kapandıÇD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miracberkk -- 12 Temmuz 2009; 21:17:12 >
  • Ben varım da 1 hafya yokum xbox 3k yedi bu arada
    gt:fatality9434
  • vay bee gamebattlesda oynamak ne demek yaa saldırın gavurlara
  • öle yapcaz ii düşünce dimi memo clan adı nası:D
  • clan adı da süper olmus ne zaman başlıyoz maclara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takım tamalanınca herkez gamebatllese üye olsun takıma alacam
  • Beni de yazabilirsiniz ama oyun saatleri benim için önemli haftaiçi iş yüzünden pek verimli olacağımı sanmıyorum.

Gamertag : burak302 (Gamebattles için de geçerli)
  • Miraç dalgamı geçiyorsun
    Ne cod5 klanı biz bu oyunu bırakıyoruz artık baydı badcompany yaz battlefield 1943üde indirdik ama beyenmiyenler var artık klan olarak bad companye geçelim ne codu yetti artık cod6 çıkana kadar mola verelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatality94

Ben varım da 1 hafya yokum xbox 3k yedi bu arada
    gt:fatality9434

Geçmiş olsun Anıl ya. Kesin ablanın parmağı vardır bu işte.

Bu arada bilenler bilir beni de en COD 5 beceremeyen olarak ekleyebilirsiniz.

• Saolasın
  • Beni çıkarın clandan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: chetaci

Beni çıkarın clandan...

Hayırdır ne oldu?
  • Zamanım yok.
  • Cod 5 artık pek oynanmıyor. BF var. MW2 ye kadar bence böyle bir clan yapmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

Cod 5 artık pek oynanmıyor. BF var. MW2 ye kadar bence böyle bir clan yapmayın.

Zaten diyorum ben yeni klan açıp burdaki tüm arkadaşları oraya toplıycam cod5 zaten bizde oynamycaz 1943ü aldık bazıları almadı şimdi bad company aldım yarın gelicek herkes onu alıcak sanırım artık onu oynıycaz cod6ya kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 13 Temmuz 2009; 13:21:53 >
  • Hobbaa Bad Company mi başlıyor. Dur hemen çekeyim, ona gelirim işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Hobbaa Bad Company mi başlıyor. Dur hemen çekeyim, ona gelirim işte.

Evet şuan bu klandan burak abide var bana yarın gelicek,miraç çarşamba alıcam diyo,memo desen belli değil artık bad company takılıcaz
  • Ben bugün başladım bad company'e . 61 score filan yapıyorum. Öyle bir olay olacaksa gelirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.