Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
312.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'

Cikis Tarihi : 8 Kasim 2011

MW3 Geri Sayim Linki :
    www.sledgehammergames.com
    Sledgehammer Games® - Unexpected Error
    http://www.sledgehammergames.com/games

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 3 Kasım 2011; 11:51:08 >

• Efsane geliyor...
  • Umarim oyle olur. Zira efsane kadro artik yok. Malum bilmeyen neredeyse yok gibi Vince Zampella , Jason West ve infinity ve Call of Duty serisini efsane yapan cekirdek kadro artik kendi sutudyolarini kurup EA bunyesine gectiler. Bu sene asil bomba Infinity Ward kadrosunun Respawn Entertainment sutudyosundan gelebilir, ayrica Battlefield 3 ilk defa bu nesilde bu seride konsollara merhaba diyecek. Battlefield 2 PC de efsanedir. Bu yil infinty hem guc kaybetti hemde rakipler daha disli. Elbette yine her MW serisi gibi satis rekorlari kiracaktir fakat sahsim adina eski efsane ekibin olmadigini dusunursek ben MW3 den beklentilerim eskisi gibi degil. Fakat clan olarak yinede alacagiz ALLAHin emri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 19 Şubat 2011; 14:21:46 >
  • hadi hayırlısı
  • asıl bombayı respawn entertainment dan bekliyorum ben
  • YETTİ ARTIK FPS LER YA MİDEMİZ BULANDI ARTIK SAÇMA SAPAN FPS LERDEN HAFTADA 1 FPS ÇIKIYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Nation -- 19 Şubat 2011; 14:27:53 >

• PS'de son oyunla COD tamamen güven kaybı yaşadı,sanmıyorumki yine çok satsın.ben şahsen BF3 ve Respawn'dan bişeyler bekliyorum,özellikle BF3den.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eger bir tercih yapilicak olsa en son tercihimi MW3 den yana kullanirdim yukarida belirttigim sebeblerden dolayi. Oncelik Respawn Entertainmen ve Battlefield 3 den yana. Respawn Entertainmen yeni FPS oyununu sir gibi gizliyor. Muhtemele E3 2011 de ilk vidyolara ve bilgilere kavusmus oluruz. infinty den ayrilan bu efsane kadro Respawn Entertainmen sutudyosunu kurarak ureticegi yeni FPS oyunla birlikte ismi degisik olsada yeni bir devrin baslangici olarak nitelendirebiliriz.
  • multiplayer muhtesem olur

mw2 deki gibi guzel killstreaklar olmali

black opsdakinleri begenmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 19 Şubat 2011; 15:18:09 >
  • Battlefield 3 vs. Call of duty:Modern Warfare 3

Bakalım kim yenecek.Battlefield 3 eğer Hikaye modunda Şaheser yaratırsa anca MW3'ü geçebilir.Hadi bağalım hop hop hop.Bu sene harika oyunlar çıkyor hangisini alacağımı şaşırdım doğrusu.

Bu arada bu sene 3 rakamı moda oldu. MW3 Battlefield 3 Killzone 3 Uncharted 3 Motorstorm'un 3.oyunu, Duke nukem'in 3. oyunu Bu liste böyle uzayıp gidiyor..............................

Keşke bu oyunda Türkçe Çıksa.
  • Oyun çıkacaksa Türkçe çıksın.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 1 Mart 2016; 19:37:43 >
  • 2011 yılında online oyun piyasası özellikle fps çok büyüyecek diyolardı buna göre mw3 black opsu büyük ihtimal geçicek,battlefield 3ü saymıyorum çünkü oyun ne kadar iyi olursa olsun call of dutyi satışta geçmesi çok zor ,oyuna gelince iyi bişeyler bekliyorum ,efsane kadro yok ama 3 büyük firma yapıyor oyunu,buda zenginlik getirir bence oyuna
  • Yine en çok satan FPS olur ne kadar kötü olursa olsun.Ama bu sefer hakkımı BF3'ten yana kullanacağım.
  • Adını değiştirsinler yeter millet gidip alıyor zaten.
  • cod un ölüsü oynanır be ne olursa olsun gene satışları geçicek tüm fps leri bu sene ayrıca black ops küçük bir kesim tarafından beyenilmedi sayılır dünya üzerinde takır takır satıyor en çok online oynanan fps

ayrıca bence oyun sadece ghost un hikayeyi anlatmaz örneğin bi bölüm geçmişe döner sonra ileriye öle bi konu olur güzelde olur zaten ileriye dönük bitti son seri makarov işi var onlar helikopterle nereye gidicek hala aranıyolar falan filan
  • Ne Bf ne Kz nede bi başka bişe tek gerçek Call of Duty..
  • Fifa gibi her sene yeni bir COD olsun.
  • Umarım oyun sırf Ghost'un üzerine kurulu olmaz. Soap Mactavish ve John Price gibi sağlam karakterler olmadan bir Modern Warfare serisi düşünemiyorum. Hem zaten Ghost'un hayat hikayesi çizgi roman olarak çıkmıştı hatta forumda bir arkadaş da onunla ilgili yazı yazmıştı. Bence Modern Warfare 2'nin sonundan devam ettirmeliler. He ne olur yaparlarsa Soap kan kaybından bayılır sonra Ghost'la olan maceralarını hatırlar biraz eskiye döner bence böyle daha zevkli olabilir.
  • Egemen haklı. Ghost için bir DLC yapılıp onda 2-3 bölüm olsa yeter. Tüm oyunu Ghost'tan oynamak sıkar. MacTavish veya Price'a ne olacağını da görmeliyiz. İnşallah böyle bir saçmalık olmaz. Modern Warfare adlı bir oyunda geri mi gidilirmiş :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.