Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (917. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kkratoss

Beyler bu Hodor ne şanslı adam ya herif "Hodor" diye diye paraları götürüyor rolünde en ufak zorluk bile yok.

Gerçekten öyle Hodor da Hodor.
  • Ben Hodor'un da niye durmadan Hodor dediğini anlayamadım. Pokemon mu arkadaş bu, konuşmasa veya hebele hübele falan dese anlarım da durmadan Hodor Hodor nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

Orijinalden alıntı: eexpert

Beyler biraz işsizim de bağlamayı aldım GOT Müziğini çalmaya çalıştım Güzel olmadı pek ama dinlerseniz sevinirim, çok sert eleştirmeyin

http://vocaroo.com/i/s1XcVwBR1Pbz

güzel olmuş, biraz daha düzelt ve youtube'a koy. video'yu yüklerken altına video hakkında açıklama yazıyorlar ya, oraya bağlama hakkında ingilizce birkaç şey de yaz çünkü yabancılar izlerse bağlamanın ne olduğunu soracaktır direk.

bu arada sansa 17, arya 16 yaşında ama sansa 20 arya 10 gösteriyor resmen.

Game of Thrones (2011 - 2019)

• quote:

Beyler bu Hodor ne şanslı adam ya herif "Hodor" diye diye paraları götürüyor rolünde en ufak zorluk bile yok.

ee ne demişler "benim adım hodor, elimden gelen bodor."
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

quote:

ee ne demişler "benim adım hodor, elimden gelen bodor."

/>

• quote:

güzel olmuş, biraz daha düzelt ve youtube'a koy. video'yu yüklerken altına video hakkında açıklama yazıyorlar ya, oraya bağlama hakkında ingilizce birkaç şey de yaz çünkü yabancılar izlerse bağlamanın ne olduğunu soracaktır direk.

bu arada sansa 17, arya 16 yaşında ama sansa 20 arya 10 gösteriyor resmen.

16 mı şu margaery'e hastayım

• Şu Margery'nin nesine hastasınız anlamıyorum.
    ağzı yamuk, fiziği güzel değil, ölçüler orantısız.

o dizideki en güzel kadın Ross du, o da gitti.
    Bir de Dany'nin yanındaki Missandrei güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 13 Haziran 2013; 22:37:22 >
  • Şu yukarıdaki fotoda Arya gayette yaşını gösteriyor ama Sansa bi 20-22 arası vs. derdim bilmesem ve Ygritte ne güzel şeysin sen öyle
  • Game of Thrones (2011 - 2019)

• Konu DH ruhunu yakalamis
  • quote:

Orijinalden alıntı: eexpert

Konu DH ruhunu yakalamis

Gençler devam edin süper gidiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Ben Hodor'un da niye durmadan Hodor dediğini anlayamadım. Pokemon mu arkadaş bu, konuşmasa veya hebele hübele falan dese anlarım da durmadan Hodor Hodor nedir

bir sitede okumuştum yıllar önce, eskiden sık olan bir hastalığın eseriymiş bu rahatsızlık. aklıma verem, su çiçeği, kabakulak, menenjit gibi olasılıklar geldi ama hangisi olduğunu hatırlayamıyorum. muhtemelen bu karakter de küçükken o hastalığı geçirmiştir. bu arada dizide geçti mi bilmiyorum ama internette gezinirken gördüm, hodor'un gerçek ismi

walder'miş.

hodor kelimesinin de nereden geldiği bilinmiyormuş.

bu arada en güzelleri sansa-missandrei-cersei bence. aslında ygritte'de çok güzel ama çenesine baktıkça şunu hatırlıyorum:

margaery'de gayet güzel şimdi laf atmayın. şeytan tüyü var kadında kabul etmek lazım.

• bir an kendimi konu dışında sandım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Ben Hodor'un da niye durmadan Hodor dediğini anlayamadım. Pokemon mu arkadaş bu, konuşmasa veya hebele hübele falan dese anlarım da durmadan Hodor Hodor nedir

bir sitede okumuştum yıllar önce, eskiden sık olan bir hastalığın eseriymiş bu rahatsızlık. aklıma verem, su çiçeği, kabakulak, menenjit gibi olasılıklar geldi ama hangisi olduğunu hatırlayamıyorum. muhtemelen bu karakter de küçükken o hastalığı geçirmiştir. bu arada dizide geçti mi bilmiyorum ama internette gezinirken gördüm, hodor'un gerçek ismi

walder'miş.

hodor kelimesinin de nereden geldiği bilinmiyormuş.

bu arada en güzelleri sansa-missandrei-cersei bence. aslında ygritte'de çok güzel ama çenesine baktıkça şunu hatırlıyorum:

margaery'de gayet güzel şimdi laf atmayın. şeytan tüyü var kadında kabul etmek lazım.

Ygritte'in çenesi tespitine katılıyorum.

@Öner O hatunun Misfits'de ufak bir rolü() vardı hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanry -- 14 Haziran 2013; 0:09:56 >

• Eğer ismi Hodor değilse sıkıntı yok. Ben ismini Hodor sanıyordum durmadan kendi ismini söylemesi tuhaf geliyordu

Bu arada hiç kimse Melisandre'yi dememiş. Gerçekte o kadar iyi değil de dizide çok iyi geliyor bana. Bir de Doreah vardı Dizidekilerin hepsi birbirinden güzel. Theon'a gelen ikili de baya iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Şu Margery'nin nesine hastasınız anlamıyorum.
    ağzı yamuk, fiziği güzel değil, ölçüler orantısız.

o dizideki en güzel kadın Ross du, o da gitti.
    Bir de Dany'nin yanındaki Missandrei güzel.

Aynen ya surati bide benli bana igrenc geliyor . Melisandre taş gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk ve ikinci sezonda Dany'nin yardimcisi bir kiz vardim. O cok guzeldi mesela. Pis Dany kizi kiskanip kasaya kilitledi. Pislik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

İlk ve ikinci sezonda Dany'nin yardimcisi bir kiz vardim. O cok guzeldi mesela. Pis Dany kizi kiskanip kasaya kilitledi. Pislik.

Kavga mı istiyon?KAMON

• 
Sayfa: önceki 915916917918919
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.