Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (918. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 916917918919920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Öner

Şu Margery'nin nesine hastasınız anlamıyorum.
    ağzı yamuk, fiziği güzel değil, ölçüler orantısız.

Ben de hiç beğenmiyorum.Suratından bi sinsilik akıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

Eğer ismi Hodor değilse sıkıntı yok. Ben ismini Hodor sanıyordum durmadan kendi ismini söylemesi tuhaf geliyordu

Bu arada hiç kimse Melisandre'yi dememiş. Gerçekte o kadar iyi değil de dizide çok iyi geliyor bana. Bir de Doreah vardı Dizidekilerin hepsi birbirinden güzel. Theon'a gelen ikili de baya iyiydi.

Melisandre'i teke tek alıcan hacı. Kızıllar yahşi ve vahşi olur.

Gendry de öyle diyordu
    Ama daha fazlasına bile değer tabi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

Orijinalden alıntı: eexpert

Beyler biraz işsizim de bağlamayı aldım GOT Müziğini çalmaya çalıştım Güzel olmadı pek ama dinlerseniz sevinirim, çok sert eleştirmeyin

http://vocaroo.com/i/s1XcVwBR1Pbz

güzel olmuş, biraz daha düzelt ve youtube'a koy. video'yu yüklerken altına video hakkında açıklama yazıyorlar ya, oraya bağlama hakkında ingilizce birkaç şey de yaz çünkü yabancılar izlerse bağlamanın ne olduğunu soracaktır direk.

bu arada sansa 17, arya 16 yaşında ama sansa 20 arya 10 gösteriyor resmen.

Game of Thrones (2011 - 2019)

Arya 1.52
    Sansa 1.75
    Ygritte 1.68
    Margaery 1.68

boyları böyle ama aradaki farklar büyük.

• O zaman breaking bad e başlamanın vakti geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmariacci

quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

Orijinalden alıntı: eexpert

Beyler biraz işsizim de bağlamayı aldım GOT Müziğini çalmaya çalıştım Güzel olmadı pek ama dinlerseniz sevinirim, çok sert eleştirmeyin

vocaroo.com
    Vocaroo | Voice message
    http://vocaroo.com/i/s1XcVwBR1Pbz

güzel olmuş, biraz daha düzelt ve youtube'a koy. video'yu yüklerken altına video hakkında açıklama yazıyorlar ya, oraya bağlama hakkında ingilizce birkaç şey de yaz çünkü yabancılar izlerse bağlamanın ne olduğunu soracaktır direk.

bu arada sansa 17, arya 16 yaşında ama sansa 20 arya 10 gösteriyor resmen.

her türlü Sansa derim başka bişey demem

Sophie Turner adında başka bir bağyan daha varmış. Google görsellere yazınca noluyo lan dedim.

• en güzeli bu...ross
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

en güzeli bu...ross

Ross'u söyledik zaten :)
    şu an yaşayanlar içinde demiştim ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

en güzeli bu...ross

Konu iyice başka yerlere gidiyor yalnız.
  • gitti gideceği kadar zaten :)
  • Konu çok başka yerlere gidiyor. "Ros, Arya, Sansa, Ygritte, Margaery, Cersei, Osha, Missandei " bunların hiç biri güzel değil, Daenerys Targaryen aralarından en güzel olanı ki oda pek güzel değil.

Birde şu durum var tabi, Daha reşit olmamış kızlar hakkında ileri geri konuşan yok değişik kombinasyoni yok portakal, yok üst üste bunlar ne kadar pis bir düşüncenin ürünüdür ? Eminim ki bu düşüncelerin sahipleride aynı durumdadır. Artık ne diyeyim umarım kısa sürede bu yorumları yazanlar akıllanırlar.
  • roslin freyde fena değildi 5 yaş daha genç olsa cersei her türlü alır hataa böyle bile gençlerden güzel yahu
  • Margaery yi tek geçerim ama Theon un ablasıda çok tatlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

çok güldüm buna ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Odaxre

quote:

Orijinalden alıntı: Zeoritz

Arkadaşlar kitapların sıralaması nasıl? Ona göre okuyacağım, 2. kitaptan falan başlamayalım şimdi.

1. - Taht Oyunları
    2. - Kralların Çarpışması, Kısım I
    3. - Kralların Çarpışması, Kısım II
    4. - Kılıçların Fırtınası, Kısım I
    5. - Kılıçların Fırtınası, Kısım II
    6. - Kargaların Ziyafeti, Kısım I
    7. - Kargaların Ziyafeti, Kısım II
    8. - Ejderhaların Dansı [Daha çıkmadı.]
    9. - Kış Rüzgarları [Daha Çıkmadı.]
    10. - Baharın Rüyası [Daha çıkmadı, son kitap.]

Tabi bu çıkmayan kitaplar da 2 kısımdan oluşabilir. Hatta son kitap 3 kısım bile olabilir.

yalnız ejderhaların dansının türkçesi daha cıkmadı neyse ben şu ek kitapları sormak istiyorum bilgin varsa

• Zevkinize tüküreyim beyler dizinin en güzel hatununu hatırlayan çıkmamış.

Roxanne McKee - Doreah

Sakın gugıllamayın ismini gece gece.

• quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

çok güldüm buna ya

• Arkadaşlar ben bu sezonu düzenli bir şekilde takip edemedim, doğrusunu söylemek gerekirse diğer sezonları da unutmuşum. Bu sezon bazı bölümleri başından, ortasından, sonundan yakalayarak cnbc-e'den izledim, 9.bölümde kanım dondum, hadi bari 10'u da izleyeyim bari deyip, indirip izledim. Kafama takılan bir şey var; bu pencereden düşen çocuk niye duvarın öteki tarafına gitmek istiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Arkadaşlar ben bu sezonu düzenli bir şekilde takip edemedim, doğrusunu söylemek gerekirse diğer sezonları da unutmuşum. Bu sezon bazı bölümleri başından, ortasından, sonundan yakalayarak cnbc-e'den izledim, 9.bölümde kanım dondum, hadi bari 10'u da izleyeyim bari deyip, indirip izledim. Kafama takılan bir şey var; bu pencereden düşen çocuk niye duvarın öteki tarafına gitmek istiyor?

3 gozlu karga duvarin otesinde cunku, bran'in ona gidip egitim almasi lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Konu çok başka yerlere gidiyor. "Ros, Arya, Sansa, Ygritte, Margaery, Cersei, Osha, Missandei " bunların hiç biri güzel değil, Daenerys Targaryen aralarından en güzel olanı ki oda pek güzel değil.

Birde şu durum var tabi, Daha reşit olmamış kızlar hakkında ileri geri konuşan yok değişik kombinasyoni yok portakal, yok üst üste bunlar ne kadar pis bir düşüncenin ürünüdür ? Eminim ki bu düşüncelerin sahipleride aynı durumdadır. Artık ne diyeyim umarım kısa sürede bu yorumları yazanlar akıllanırlar.

şunca insan varken dediğimin doğruluğuna laf atan tek kişi sensin tabi onunda nedeni açık kuyruk acısı belirtmek isterm ki o yazanlardan sadece biri bana ait buda başka arkadaşlar için onuda editledim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cutnawall -- 14 Haziran 2013; 8:32:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 916917918919920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.