Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (919. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 917918919920921
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cutnawall

quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Konu çok başka yerlere gidiyor. "Ros, Arya, Sansa, Ygritte, Margaery, Cersei, Osha, Missandei " bunların hiç biri güzel değil, Daenerys Targaryen aralarından en güzel olanı ki oda pek güzel değil.

Birde şu durum var tabi, Daha reşit olmamış kızlar hakkında ileri geri konuşan yok değişik kombinasyoni yok portakal, yok üst üste bunlar ne kadar pis bir düşüncenin ürünüdür ? Eminim ki bu düşüncelerin sahipleride aynı durumdadır. Artık ne diyeyim umarım kısa sürede bu yorumları yazanlar akıllanırlar.

şunca insan varken dediğimin doğruluğuna laf atan tek kişi sensin tabi onunda nedeni açık kuyruk acısı

Sen kimsin ? Ne diyorsun arkadaş sen ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cutnawall

quote:

Konu çok başka yerlere gidiyor. "Ros, Arya, Sansa, Ygritte, Margaery, Cersei, Osha, Missandei " bunların hiç biri güzel değil, Daenerys Targaryen aralarından en güzel olanı ki oda pek güzel değil.

Birde şu durum var tabi, Daha reşit olmamış kızlar hakkında ileri geri konuşan yok değişik kombinasyoni yok portakal, yok üst üste bunlar ne kadar pis bir düşüncenin ürünüdür ? Eminim ki bu düşüncelerin sahipleride aynı durumdadır. Artık ne diyeyim umarım kısa sürede bu yorumları yazanlar akıllanırlar.

şunca insan varken dediğimin doğruluğuna laf atan tek kişi sensin tabi onunda nedeni açık kuyruk acısı

Sen kimsin ? Ne diyorsun arkadaş sen ?

yav he he

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Ben hatırladım ya la. İsmini değil de kendisini hatırladım. Bence yüz olarak en güzeli buydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eexpert

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aycibin

quote:

Beyler biraz işsizim de bağlamayı aldım GOT Müziğini çalmaya çalıştım Güzel olmadı pek ama dinlerseniz sevinirim, çok sert eleştirmeyin

http://vocaroo.com/i/s1XcVwBR1Pbz

Enteresan bir ezgi olmus baglamayla calinca.55inci sn'de birkac nota atlamis ama orkestral bir parcayi boyle calmak kolay da degil.eline saglik:)

Tesekkurler elimden geldigince ezgiye bagli kalmaya calistim ama cok sesli oldugu icin muzik eksik kisimlar oluyo maalesef

Hocam Youtube a yüklesene. Güzel olmuş.

Tesekkurler hocam hic aklimda yoktu ama uzerinde biraz daha calisip yukleyebilirim, sizlerin fikirlerini almak istedim

bir öneri.kaydın üzerine bir kayıt daha yapıp 2 sesli yükleyebilirsin.birinde ana ezgiyi çalar,2inci kayıtta da yan ezgileri çalarsın.birlikte dinlerken çok daha zengin olacağını sanıyorum.kendin kendinle duet yapıyormuş gibi olur :) tabi istersen.kulağın bence baya kuvvetli.yapabileceğine inanıyorum ;)

• Arkadaşlar 3.sezonda bitti ve bu konuyu okurken yedigim spoilerin haddi hesabı yok tutamıyorum kendimi..

Lütfen bana suan hangi kitabın kacıncı sayfasından baslamam gerektigini soylesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıçların fırtınasının 2.kitabının ortası
    @GeyikVakti
  • Eşek yüküyle para verseler bu dizide oynamam.Her bölümde biri soyunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Game of Thrones (2011 - 2019)

çok güldüm buna ya

• Kiliclarin firtinasi 2.kitabi simdi aldim sahaflarda baslamak icin sabirsiZlaniyorum.ilk bastan baslamak isterdim kitaplara ama zaman yok :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

Kiliclarin firtinasi 2.kitabi simdi aldim sahaflarda baslamak icin sabirsiZlaniyorum.ilk bastan baslamak isterdim kitaplara ama zaman yok :(

Yapacak birşey yok o zaman. Takıldığın, anlamadığın yerler olursa ki olacak kesinlikle (dizi kitaptan farklı gidiyor çünkü) kitap bölümüne yazarsın yardımcı oluruz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler biraz işsizim de bağlamayı aldım GOT Müziğini çalmaya çalıştım Güzel olmadı pek ama dinlerseniz sevinirim, çok sert eleştirmeyin

Enteresan bir ezgi olmus baglamayla calinca.55inci sn'de birkac nota atlamis ama orkestral bir parcayi boyle calmak kolay da degil.eline saglik:)

Tesekkurler elimden geldigince ezgiye bagli kalmaya calistim ama cok sesli oldugu icin muzik eksik kisimlar oluyo maalesef

Tesekkurler hocam hic aklimda yoktu ama uzerinde biraz daha calisip yukleyebilirim, sizlerin fikirlerini almak istedim

bir öneri.kaydın üzerine bir kayıt daha yapıp 2 sesli yükleyebilirsin.birinde ana ezgiyi çalar,2inci kayıtta da yan ezgileri çalarsın.birlikte dinlerken çok daha zengin olacağını sanıyorum.kendin kendinle duet yapıyormuş gibi olur :) tabi istersen.kulağın bence baya kuvvetli.yapabileceğine inanıyorum ;)

Cok guzel fikir hocam eve gdince deniycm hemen ama iki ezgiyi tam olarak ustuste oturtmak ugrastiracak baya

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cok guzel fikir hocam eve gdince deniycm hemen ama iki ezgiyi tam olarak ustuste oturtmak ugrastiracak baya

Sanırım bunun gibi demek istediniz.
    http://www.youtube.com/watch?v=1yydcG9woWA

• quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sanırım bunun gibi demek istediniz.
    http://www.youtube.com/watch?v=1yydcG9woWA

Evet aynen hocam boyle ama nota olmadan kulaktan dolma calarak birbirine uydurmak biraz zor olacak

• Ben beğendim hocam güzel olmuş.Farklı bir çalgı daha eklenirse daha güzel olur.

@eexpert
  • quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Eşek yüküyle para verseler bu dizide oynamam.Her bölümde biri soyunuyor.

son 2 bölümde soyunan görmedik ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2y

quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

Eşek yüküyle para verseler bu dizide oynamam.Her bölümde biri soyunuyor.

son 2 bölümde soyunan görmedik ama

Tyrion yerinde olmak isterdim ama

• bugün kitaplar elime ulaştı.kılıçların fırtınası 1. kısımı biraz okudum inceledim kitap genel olarak diziye aktarılmış gibi geldi öyle çok aman aman bir bölüm farklılığı yok sanırım.gerçi resmen çorba etmişler diziyi bi 2.kısımdan bölüm koymuşlar bi 1. kısımdan.umarım 1. kısmı okumadan geçerek yanlış yapmamışımdır.her neyse 2. kısımdan okumaya başladım.ama anlamadığım bir bölüm oldu.yanıtlarsanız sevinirim.
    !!kitaptan spoiler dikkat !!

robblar daha ikizlere gitmemişken birleri geliyor balon greyjoyun öldüğü haberini veriyor ki çokta saçma geldi ölüm şekli bana.acaba yalan mı söylendi.sonuçta dizide hala yaşıyordu robblar öldükten sonra bile.acaba kitabın devamında birşeylermi olacak yoksa bu mudur yani balon greyjoyun ölümü ? birde Yara yı göremedim 1. kısımda ve 2. kısımın geldiğim bölümüne kadar(red wedding öncesindeyim).dizide theon u kurtarmaya gitmişti ama oda mı ilerki bölümlerde anlatılıyor yoksa 1. kısımda mıydı ben mi atladım oraları ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevenSeptember_ -- 14 Haziran 2013; 18:49:41 >

• Khaleesi'nin şu an ki yardımcısı çok tatlı. Dothraki pörsüğünden sonra bu esmer yardırdı resmen Qarth da kilitlediği hatun Doreah da çok iyidi. Özellikle Viseyrs sahnesi Öyle ölmesine üzülmüştüm. Gereksiz bir şekilde öldürüldü bence.
  • Oldukça güzel şeyler mevcut. Ucuz yollu bir şey alıp denemek lazım aslında.

Edit: Oha Iron Throne'un replicası mevcut. Gerçek boyutlarında 30.000 $

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 14 Haziran 2013; 19:43:31 >
  • Benide yaz
  • 
Sayfa: önceki 917918919920921
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.