Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (474. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Game of Thrones serisinin kitaplarının hepsinin Türkçe çevirisi var mı?Veya kaçıncı kitaba kadar Türkçe?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheWestWood -- 2 Ağustos 2012; 18:33:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

quote:

3. kitabı okursanız Johnun Nedin piçi olduğunu anlarsınız.Kitapta yazıyor.Hatta annesinin adını veriyor.Annesi bir leydiymiş Johnun.

hacı öyle diyorsunda serinin 5 kitabını okuyanlar benim teoriyi haklı çıkarıyor. Meselenin kırılma noktalarından biride annesinin ismi. Herkese elemanın annesinin ismini farklı söylüyor.

Abi 5. kitap değil o 3. kitap 2 cilt neyse konuya gelecek olursak.
    Arya Cesur Kardeşlere esir düştüğünde Lord Beric'in uşağı Johnun annesinin yeğeni.Çocuk olayı Arya'ya anlatıyor.Arya söylenenleri kabullenmiyor.Hatta Leydi Ned Stark tarafından terk edilince aşkından intihar ettiğini söylüyor.O zaman bu çocuk niye bunları Arya'ya anlatsın ki çok saçma

ona bakarsak kitapta bi yerde adamın teki daenerys'in büyük büyük babasının 1 metre şeyi vardı diyo

• son bölümüde izledim, yeni sezonu bekleyeceğiz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenjaMean

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

quote:

3. kitabı okursanız Johnun Nedin piçi olduğunu anlarsınız.Kitapta yazıyor.Hatta annesinin adını veriyor.Annesi bir leydiymiş Johnun.

hacı öyle diyorsunda serinin 5 kitabını okuyanlar benim teoriyi haklı çıkarıyor. Meselenin kırılma noktalarından biride annesinin ismi. Herkese elemanın annesinin ismini farklı söylüyor.

Abi 5. kitap değil o 3. kitap 2 cilt neyse konuya gelecek olursak.
    Arya Cesur Kardeşlere esir düştüğünde Lord Beric'in uşağı Johnun annesinin yeğeni.Çocuk olayı Arya'ya anlatıyor.Arya söylenenleri kabullenmiyor.Hatta Leydi Ned Stark tarafından terk edilince aşkından intihar ettiğini söylüyor.O zaman bu çocuk niye bunları Arya'ya anlatsın ki çok saçma

ona bakarsak kitapta bi yerde adamın teki daenerys'in büyük büyük babasının 1 metre şeyi vardı diyo

Bilemeyiz aga

• umarım önceki 2 sezonun bi özetini yayınlarlar yeni sezona kadar her şeyi unutur giderim
  • şu an sezon 1-5'deyim. şu tyrion lannister çok kafa adam çok sevdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

şu an sezon 1-5'deyim. şu tyrion lannister çok kafa adam çok sevdim

5.bölümden sevdiysen 2. sezonda taparsın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randy Marsh

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

şu an sezon 1-5'deyim. şu tyrion lannister çok kafa adam çok sevdim

5.bölümden sevdiysen 2. sezonda taparsın artık

Bence tam tersi. Dizin ilk sezonu ne kadar güzelse 2. sezonu o kadar kötü

• ak yürüyenler acıdıkları kişiye zarar vermiyorlar mı ? ilk ve son bölümde 2 kişinin gitmesine izin veryolardı
  • 2 sezondur istediğimi alamıyorum kitaplarını aldım okuyorum. 3.sezon umarım adam gibi olur
    Yine de game of thrones gibi dizi yok gözümde
  • 3 kitapları da aldım en kısa zamanda başlıyorum
  • süper dizi
  • Az önce bitti 2nci sezon 3ncu sezon ne zaman çıkıcak bilgisi olan varmı? Ne kadar kaldı yani

Birde kitap serisi var galiba başlamayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz? İlk kitaptan mı başlamalı çok sıkıcı olur sanki bildiğim şeyleri okumak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

Az önce bitti 2nci sezon 3ncu sezon ne zaman çıkıcak bilgisi olan varmı? Ne kadar kaldı yani

Birde kitap serisi var galiba başlamayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz? İlk kitaptan mı başlamalı çok sıkıcı olur sanki bildiğim şeyleri okumak?

Sıkıcı olmuyor hocam. Asıl ayrıntıları kitaptan öğreniyorsun. İlk kitaptan başlamanı öneririm. 3. sezon Nisan'ın başında çıkakacak.
  • İlk kitabı aldım. Özlemimi kitaplarla gidereceğim artık.
  • quote:

Az önce bitti 2nci sezon 3ncu sezon ne zaman çıkıcak bilgisi olan varmı? Ne kadar kaldı yani

Nisan 2013.

Tavsiye ederim, hem de şiddetle. İlk kitaptan başla mümkünse, ilginç ayrıntılar, daha çok detay okuyup seveceksin. Zaten ikinci sezonu ikinci kitaptan farklı biçimde, olayları değiştirip daha kötü bir biçime sokarak işlediler, yok ben ilk kitabı okumak istemiyorum diyorsan en kötü ikinci kitaptan başla. Bence kitapları diziden daha çok seveceksin.

quote:

Orijinalden alıntı: Kâğân

ak yürüyenler acıdıkları kişiye zarar vermiyorlar mı ? ilk ve son bölümde 2 kişinin gitmesine izin veryolardı

Hayır, öyle bir şey yok. Zaten şu ana kadar iki defa ak gezenleri gördük. İlkinde üç kişiden ikisini öldürdüler, geriye birini canlı bıraktılar. Onun sebebi de gidip gördüklerini anlatması için. İkinci ve sezon finalindeki görüşümüzde ise yukardaki arkadaşa dediğim şey geçerli oluyor işte, kitapta Ak Yürüyenlerin Sur'u basması daha farklı, böyle değil, öyle Sam'i görüp çok korktu ama bir şey yapmayalım yok yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Nisan 2013.

Tavsiye ederim, hem de şiddetle. İlk kitaptan başla mümkünse, ilginç ayrıntılar, daha çok detay okuyup seveceksin. Zaten ikinci sezonu ikinci kitaptan farklı biçimde, olayları değiştirip daha kötü bir biçime sokarak işlediler, yok ben ilk kitabı okumak istemiyorum diyorsan en kötü ikinci kitaptan başla. Bence kitapları diziden daha çok seveceksin.

quote:

ak yürüyenler acıdıkları kişiye zarar vermiyorlar mı ? ilk ve son bölümde 2 kişinin gitmesine izin veryolardı

Hayır, öyle bir şey yok. Zaten şu ana kadar iki defa ak gezenleri gördük. İlkinde üç kişiden ikisini öldürdüler, geriye birini canlı bıraktılar. Onun sebebi de gidip gördüklerini anlatması için. İkinci ve sezon finalindeki görüşümüzde ise yukardaki arkadaşa dediğim şey geçerli oluyor işte, kitapta Ak Yürüyenlerin Sur'u basması daha farklı, böyle değil, öyle Sam'i görüp çok korktu ama bir şey yapmayalım yok yani.

Kitapların türkçesi var demi ya Bu arada
    Şu jaime lannister'a neden kral katili diyolar daha doğrusu hangi kralı öldürmüş?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Nisan 2013.

quote:

Kitapların türkçesi var demi ya Bu arada
    Şu jaime lannister'a neden kral katili diyolar daha doğrusu hangi kralı öldürmüş?

Var tabii, hali hazırda çevrilmiş üç kitap var, dördüncüsü de çevriliyor, sonbaharda gelir.

Aerys II, yani Çılgın Kral'ı öldürdü Jaime.

• Spoiler veriyorsunuz, tıklayasım geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.