Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.488.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. sezonu genel kesimin aksine beğendim.dizi ve filmleri doğru beklentiyle izlemek lazım.ilk sezonda fırtına gibi esen,bir sürü olay yaşatan dizilerin 2. sezonu genelde durağan,bekleten yapıda olur.böyle bir şeyle karşılaşmayı bekliyordum,o yüzden de beğendim.dizinin durağanlığının sıkmamasının sebebi de güzel oyunculuklar diye düşünüyorum,izlemesi zevk veriyor.

tek beğenmediğim nokta dizideki bazı karakterler zaman zaman "artistik laf sokujam ben" ayağına polat alemdar'a bağlıyor.mümkünse ayar verme çabaları dozunu azaltsınlar.

3. kitabı 2 parçaya ayırıyorlar sanırım.o yüzden 3. kitabın sezonlarından -özellikle 2. kısmından- beklentim çok büyük.en çok iş beklediğim karakter de açık ara stannis ve yanındaki piskopat kadın.ancak stannis'i oynayan aktör pek iyi değil.karakteri gereği kasıntı birisi olmaya çalışıyor ancak çok yapmacık ve sinir bozucu duruyor,böyle önemli bir karakteri adam gibi birisine vermeleri gerekirdi.

kitabı okuyanlara bir soru,

hagen j'qhar'ın yüzü hep öyle mi kalacak ya?memati'ye benziyor lan.eski hali daha iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 30 Temmuz 2012; 0:30:07 >

• 3. kitabıda bitirdim 4.'nün türkiyeye gelmesini bekleyeceğiz diyeceğim şudurki 3. sezon dehşet olucak 2. sezon gibi sıkıcı olmayacak.
  • Ben kitaplarını daha incelemedim ama dizisi gayet müthiş. Ayrıca şöyle birşeyde ekleyeyim; eskiden Hun devletleri, Osmanlı, Selçuklu içinde kardeşler arası yapılan rekabet sonucu, diğerlerinin boğdurulması olayına delirirdim. Bu bir Türk töresidir. Atilla'da kardeşi Bledar'ı öldürerek tahta geçmiştir. Bana bu töre acayip saçma gelirdi. ama bu dizide yansıtılan ortaçağ dönemi sonrası hak vermeye başladım.

Cidden tahtı kim ele geçirecek diye binlerce kişi telef oluyor. Onun ordusuydu, bunun ordusuydu diye. Zamanında bunu düşünüpte böyle bir kanun konulmuş. Binlerce insanın telef olması, yağmalanması, tecavüze uğramasındansa birkaç kişinin ölmesi daha mantıklı. Tabi günümüz için konuşmuyorum o dönemin koşullarına göre değerlendiriyorum.
  • 3 günde 2 sezon bitirdim arkadaştan kitaplarını alıp devamını okuyacağım. Mükemmel bir dizi
  • 2 gün oldu diziye başladım bende. ilk sezonu bitirdim. fena değildi fakat yorumları okuyunca anlaşıldı ki 2. sezondan yakınan çok.

normalde zaten bu tür dizi ve filmleri pek izleme gereği duymam. bakalım nolacak
  • ben 2. sezonuda bitirdim 2 sezonuda beğendim 3.sezonu merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genius33

9 bölüm bitirdim 1-2 entrika dışında bir şey göremedim hala ağır,sıkıcı ilerliyor film.2. sezonda toparlar mı?

Game of thrones'un Türkçe anlamı nedir? Taht Oyunları, değil mi? Entrikalar olmayacakta ne olacak? Bu diziyi lütfen Spartacus ile karşılaştırmayalım. Kulvarları oldukça farklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randy Marsh

• jaqen hghar soytarı oldu. o ne öyle karizmatik bir adamdı. sokaktan adam bulup oynatmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kâğân

bronn ölücek mi ? köpeğin onu öldüreceğine dair bir spoiler yedim

İyi de bunu burda neden söylüyorsun kardeş sorunlu musun? Diğerleri de spoiler yesin diye mi? Git kitap bölümüne sor Allah Allah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myrnin -- 31 Temmuz 2012; 0:39:32 >
  • Game of Thrones'ı artık sadece alışkanlıktan ötürü izlemeye devam ederim. Açıkçası umrumda değil bu saatten sonra. Bomboş bir 2. sezon ve neredeyse 1 sene ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myrnin

quote:

İyi de bunu burda neden söylüyorsun kardeş sorunlu musun? Diğerleri de spoiler yesin diye mi? Git kitap bölümüne sor Allah Allah.

tama kardeş kusura bakma kitap bölümüne açmalıydım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

Kimsede demiyo ki aga bu nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

Aga bu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Game of Thrones'ı artık sadece alışkanlıktan ötürü izlemeye devam ederim. Açıkçası umrumda değil bu saatten sonra. Bomboş bir 2. sezon ve neredeyse 1 sene ara.

3.sezon kitap kadar iyi olursa ben görürüm seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Game of Thrones'ı artık sadece alışkanlıktan ötürü izlemeye devam ederim. Açıkçası umrumda değil bu saatten sonra. Bomboş bir 2. sezon ve neredeyse 1 sene ara.

niye böyle çirkef bir mesaj yazmak amacı ile bu konuya geliyorsun ki?içinde tut fikrini daha iyi.

bu arada iwan rheon 3. sezon kadrosuna eklenmiş.son bir iki sayfada göremedim bundan bahsettiğinizi de,söyleyeyim dedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Myrnin

quote:

tama kardeş kusura bakma kitap bölümüne açmalıydım

Abi yaktın bizi be. Yediğim spoilerların haddi hesabı yok. 3. kitabın ikinci partına yeni başladım ama 5. kitaptan bile spoiler yedim. Biraz daha dikkatli olun.

• 2. sezon son bölümde, ak gezenler kimlerdi? Winterfell ailesinden miydi hepsi? O mavi gözlü adam kimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kovadogs

2. sezon son bölümde, ak gezenler kimlerdi? Winterfell ailesinden miydi hepsi? O mavi gözlü adam kimdi?

Hepsi eskiden insandı sonradan böyle oldular.Zombi olayı gibi düşün.Çoğu yabanıl ve surun ötesindeki insanlar
  • 
Sayfa: önceki 470471472473474
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.