Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (475. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Narthyard

Spoiler veriyorsunuz, tıklayasım geliyor.

Tıkla tıkla. Zararlı bir şey yazmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

Az önce bitti 2nci sezon 3ncu sezon ne zaman çıkıcak bilgisi olan varmı? Ne kadar kaldı yani

Birde kitap serisi var galiba başlamayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz? İlk kitaptan mı başlamalı çok sıkıcı olur sanki bildiğim şeyleri okumak?

Hocam bende diziyi bitirdikten sonra ilk kitaptan başladım. Okumak ve izlemek arasında çok fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Az önce bitti 2nci sezon 3ncu sezon ne zaman çıkıcak bilgisi olan varmı? Ne kadar kaldı yani

Birde kitap serisi var galiba başlamayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz? İlk kitaptan mı başlamalı çok sıkıcı olur sanki bildiğim şeyleri okumak?

Nisan 2013.

Tavsiye ederim, hem de şiddetle. İlk kitaptan başla mümkünse, ilginç ayrıntılar, daha çok detay okuyup seveceksin. Zaten ikinci sezonu ikinci kitaptan farklı biçimde, olayları değiştirip daha kötü bir biçime sokarak işlediler, yok ben ilk kitabı okumak istemiyorum diyorsan en kötü ikinci kitaptan başla. Bence kitapları diziden daha çok seveceksin.

quote:

Orijinalden alıntı: Kâğân

ak yürüyenler acıdıkları kişiye zarar vermiyorlar mı ? ilk ve son bölümde 2 kişinin gitmesine izin veryolardı

Hayır, öyle bir şey yok. Zaten şu ana kadar iki defa ak gezenleri gördük. İlkinde üç kişiden ikisini öldürdüler, geriye birini canlı bıraktılar. Onun sebebi de gidip gördüklerini anlatması için. İkinci ve sezon finalindeki görüşümüzde ise yukardaki arkadaşa dediğim şey geçerli oluyor işte, kitapta Ak Yürüyenlerin Sur'u basması daha farklı, böyle değil, öyle Sam'i görüp çok korktu ama bir şey yapmayalım yok yani.

Kitapların türkçesi var demi ya Bu arada
    Şu jaime lannister'a neden kral katili diyolar daha doğrusu hangi kralı öldürmüş?

Var tabii, hali hazırda çevrilmiş üç kitap var, dördüncüsü de çevriliyor, sonbaharda gelir.

Aerys II, yani Çılgın Kral'ı öldürdü Jaime.

Bu kralı öldürmesiyle ilgili tek anlamadığım nokta şu;

Şimdi bu çılgın kral yanlış hayırlamıyorsam ned stark'ın babası ve kardeşini diri diri yakmıştı sonrasında jamie de çılgın kralı öldürmüştü fakat ned stark ile jamie nin arası baya baya bozuk bunun nedeni nedir? Ned starkın jamie ve serseri arasında ki ensest ilişkisi biliyor olması dicem ama taa ilk bölümde robert'ın kış tepesine geldiği bölümde bile aralarında ki diyalogdan belliydi orada dahi bozuklardı. Nedeni nedir acaba?

• Bende diziye yeni başladım, 2 günde 7 bölüm. Bugün S2E2'ye kadar gelmeyi planlıyorum (arka arka 5 bölüm yapar)
    Sağlam diziymiş.
  • Dizinin CGI efektileri ile alakalı harika bir video:

Dikkat hafif spoiler olabilir:

• sırf spoiler yememek için daha fazla bölüm konusuna girmiyordum az önce facebooktan okkalı spoiler yedim lanet olsun böyle seyirci anlayışına ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

sırf spoiler yememek için daha fazla bölüm konusuna girmiyordum az önce facebooktan okkalı spoiler yedim lanet olsun böyle seyirci anlayışına ya.

Game of Thrones kitlesi en bilinçsiz kitle bu konularda.
  • S2E2:
    Vay arkadaş o ileri karakolda'ki adam ne yaptı öyle??

White Walker'lara saygı duyuyorum..
  • Sezon 2'nin son bölümüne geldim. Şu kadar söylüyorum dizideki tek delikanlı adam Tyrion Lannister arkadaş, tapıyoruz saygı duyuyoruz reyiz
  • Dizideki en kral adamlar bence Bronn, Sandor Clagane ve Tywin Lannister. 3. kitaba yeni başlıyorum umarım kötü bir şey olmaz bunlara.
    Bir de bi adam vardı ilk sezon kralın şövalyelerinden ama adını hatırlayamıyorum. Joffrey gelince yaşlısın diye görevinden alıyordu. Adını söyleyene şimdiden teşekkürler aklıma gelmiyor.

Edit: Buldum Barristan Selmy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 6 Ağustos 2012; 1:59:41 >

• Lan sakın spoiler falan vermeyin bi günde 6 bölüm izledim.
    Şimdi bi açık maçık görürsem vallahi basarım küfürü, diziden de soğurum.
    Konuya girmiyeyim girmiyeyim dedim hemen yorum bırakıp gidicem
    Çok sevdim diziyi bu arada, sonlarını öyle bir bağlıyorlarki izlemeyi kesemiyorum.
  • Lost ve pb den sonra izlediğim en iyi dizi diyebilirim. 3 sezon ciksada izlesek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19. bölümde nihayet bir savaş gördük o da ufaktan . dizi böyle giderse kendini bitirir . abartılıyor söylenildiği kadar başarılı bir yapım değil malesef .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 6 Ağustos 2012; 16:40:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

19. bölümde nihayet bir savaş gördük o da ufaktan . dizi böyle giderse kendini bitirir . abartılıyor söylenildiği kadar başarılı bir yapım değil malesef .

Kitabı okuyanlar gelecek sezonun çok iyi olacağını söylüyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

19. bölümde nihayet bir savaş gördük o da ufaktan . dizi böyle giderse kendini bitirir . abartılıyor söylenildiği kadar başarılı bir yapım değil malesef .

Katılmıyorum yazdıklarına. Spartacus ile başa baş giden bir yapım bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

Lost ve pb den sonra izlediğim en iyi dizi diyebilirim. 3 sezon ciksada izlesek

lost ve pbden sonramıbence izleme bu diziyi
  • kitaba aynı şekilde sadık kalınırsa eğer 3.sezon çok büyük olaylar yaşanacak şimdi burada spoiler vermek doğru değil ama kitap bölümünden bakarsa bu diziyi beğenmeyen arkadaşlar 3.sezonuda sıkılmadan bekler diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

Lost ve pb den sonra izlediğim en iyi dizi diyebilirim. 3 sezon ciksada izlesek

lost ve pbden sonramıbence izleme bu diziyi

Herkesin görüşüne saygı duymak lazım aslında...
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle belirteyim sorumun cevabı mutlaka konu içinde bir yerlerde vardır lakin spoiler yemeye niyetim olmadığından (malum bazı arkadaşlar spoiler butonunu gereksiz buluyor) ben sorayım cevap verecek arkadaş lütfen alıntılasın ki cevap geldimi diye kontrol etmek zorunda kalıp spoiler yemeyeyim.Soruma gelirsek sanırım bir kısmınız kitabını da okumuşsunuzdur.Ben ilk kitabı sipariş ettim ve diziye başlamadan önce kitabı bitirip daha sonra diziyi izlemek istiyorum.Bana ilk kitap dizinin şu bölümüne kadarki kısmını içeriyor ikinci kitap şu bölümüne kadarını diye bilgilendirirseniz ben de ikinci kitabı okumadan diziyi nereden sonra izlememem gerektiğini bilmiş olurum şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.