Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (476. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 474475476477478
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

senin video'dan sonra çıkanlardan izledim buda süper.

Video sonunda oynayan kızın adı var Google görsellerde bi aratın

• quote:

Orijinalden alıntı: Real Madrid

quote:

senin video'dan sonra çıkanlardan izledim buda süper.

Video sonunda oynayan kızın adı var Google görsellerde bi aratın

At kalbi ve Ned süper olmuş

Bir de

• quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

Lost ve pb den sonra izlediğim en iyi dizi diyebilirim. 3 sezon ciksada izlesek

lost ve pbden sonramıbence izleme bu diziyi

• Beyler sezon 3 açılış müziği düştü

• 3.sezon da olacak olayların neredeyse %90ını biliyorum ve kitabı okumuş biri olarak şunu söylüyorum 3.sezon çooook bomba olucak. Haa kitapdan bağımsız ya da önemli yerleri değiştirerek diziyi çekerlerse ona birşey diyemem fakat 3.kitap da yani kılıçların fırtınasında çook deli olaylar oluyor. Dizinin gidişat 180 derece dönücek kim kime dum duma misali. Ölen ölene hemde önemli karakterler
  • Eğer üçüncü sezonda, ikinci sezondaki gibi olayların zamanını, oluş şeklini değiştirip kitaptakine oranla daha kötü bir hale getirirlerse feci hayal kırıklığına uğrarım yalnız. Üçüncü sezon, iki parça şeklinde kitapta olduğu gibi aktarılmalı. Öyle abuk abuk hareketlere girişmesinler yine. Çünkü bu üçüncü sezon, ikinci sezonda düşen çıtayı birinci sezondan bile daha yükseğe koymaları için en büyük şansları, harcamasınlar. Ama mecbur ikinci sezonda yapılmış bazı gereksiz farklılaştırmaları üçüncü sezonda devam ettirmek zorundalar tabii öte yandan, temeli atıldı bir kere, bazı konularda bir şey olmamış gibi kitaptaki haliyle devam etmeleri mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 6 Ağustos 2012; 21:49:36 >
  • 3. sezonu beklerken kitabı okumaya başladım ayrıntılı haliyle daha bir süper oldu hikaye... her sahne gözümde canlanıyor resmen daha okumamış olanlara tavsiye ederim :)
  • Benim elimde tüm kitaplar var, İlk kitabı okudum ama diziyi kitabı okumadan önce izlediğim için sıkılmadım desem yalan olur. Şimdi soru şu, ikinci sezonuda izledik şimdi ben ikinci kitabı okumadan 3. kitaba başlasam ne kaybederim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

quote:

Herkesin görüşüne saygı duymak lazım aslında...

bu diziyi pb den önce izleyemezdim değil mi illa ki sonra olucak yani

• quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

Benim elimde tüm kitaplar var, İlk kitabı okudum ama diziyi kitabı okumadan önce izlediğim için sıkılmadım desem yalan olur. Şimdi soru şu, ikinci sezonuda izledik şimdi ben ikinci kitabı okumadan 3. kitaba başlasam ne kaybederim?

Hocam dizide olup kitapta olmayan bi iki karakter var onları kaçırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Beyler sezon 3 açılış müziği düştü

En iyi giriş müziğine sahip dizi diyebiliriz.
  • quote:

quote:

Benim elimde tüm kitaplar var, İlk kitabı okudum ama diziyi kitabı okumadan önce izlediğim için sıkılmadım desem yalan olur. Şimdi soru şu, ikinci sezonuda izledik şimdi ben ikinci kitabı okumadan 3. kitaba başlasam ne kaybederim?

Pek önemli karakterler değil heralde ama merakta etmiyor değilim

• quote:

quote:

quote:

yine de zamanın varsa oku derim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

quote:

Herkesin görüşüne saygı duymak lazım aslında...

bu diziyi pb den önce izleyemezdim değil mi illa ki sonra olucak yani

sıralamaya koydun sandım ben arkadaşta öyle sanmış sanırım eğer ki öyle bir sıralama yaptıysan arkadaş haklı

• quote:

quote:

quote:

quote:

yine de zamanın varsa oku derim.

Zaman konusunda bir sıkıntım yok, okumaya karar verdim. Yorumların teşekkürler.
    sakın tıklama'da güzeldi.

• Bu yaz başladım ve 4 gunde bitirdim game of thrones'i acayip sürükleyici bir diziydi bırakamadım bağlandım açıkçası.
    Benim favori sahnelerim khalesii ile sıçanlarının sahneleri :D O sıçanları büyütünce bakalım ne olacak.BU arada final sahnesi muhteşem ötesi muhteşemdi white walkerlar akacak gibi :D
  • Bu 3. kitabı okuyanların yazdıkları sabırsızlık düzeyimi artırıyor beyler bir tane kötü, sıkıcı diyen görmedim 3.kitap için
  • quote:

quote:

quote:

Kitabı kesinlikle daha kaliteli diziden. Kitaplarını kesin oku derim. 4.kitabı bekliyorum ben.

• Su diziye bir turlu baslayamadim sanirim bayramdan sonraya kalacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2,5 günde 20 bölüm..
    Nisana kadar kim bekliyecek şimdi ? Keşke hiç tanışmasaydım.

2. sezon savaş anında biticek sanıyordum, %1'lik parçayı onlara vermiştim, ve %1 gerçekleşti. İlk bölümü gerçekten çok merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 474475476477478
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.