Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (427. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Game of thrones nasıl okunuyor beyler ? google trans acayip birşey söylüyor. Doğrusu nedir siz nasıl okuyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlıtzKrıeg

Game of thrones nasıl okunuyor beyler ? google trans acayip birşey söylüyor. Doğrusu nedir siz nasıl okuyorsunuz ?

Ben Geym of Turons diye okuyorum ne kadar doğru bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: delibasi95

arkadaşlar benim bir sorum var
    ben 2 sezonuda izledim ama kitaplarıda okumak istiyorum
    dires 3. kitabı alsam problem olur mu

Aslında kitapta anlatılıp dizide farklı işlenen kısımlar falan var. Tavsiyem 2. kitaptan başlaman ilk kitapla ilk sezon neredeyse birbirinin aynısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

quote:

Game of thrones nasıl okunuyor beyler ? google trans acayip birşey söylüyor. Doğrusu nedir siz nasıl okuyorsunuz ?

doğrusu geym of turons zaten googledaki ablamız tuhaf okuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egot

quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tornado42

yine olmamış imza bildiğim kadarıyla boyutlar 100x100 ü geçmemeli

100x100'ü geçmiyor zaten.

başta geçiyordu da düzeltmişsiniz sonra imza güzel olmuş bu arada

Düzelttikten sonra belirtmiştim ama mesajın için de görememeniz çok doğal.Beğenmenize sevindim.

benim duyduğum kadarıyla en büyük teori ned strakın kız kardeşine deli kral tecavüz ediyor.snow yarı stark yarı targeryan.
    hatta cüce de lannisterın oğlu değil o bile targeryan olabilir." kitabın bir bölümünde lady lannisterın targeryan kralına aşık olduğu yazıyormuş".mantıkende şehri savunmasına rağmen babası tarafından görevden alınıp ıssız bir odaya sürgün edildi.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1453since -- 8 Haziran 2012; 15:03:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

quote:

quote:

Geym of Tırons diye okunuyor, ne Turonu usta? Dizide de mi hiç dikkat etmiyorsunuz yav.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_sast

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_sast

yanlış görmüş/hatırlamış olabilirim ama wightlerden biri sanki; ned starkın ilk bölümde başını kestiği elemanmış gibi geldi, birde zombi atıda görünce direk aklıma ejderhalar,ulukurtlar diğer bilumum hayvanat geldi tabi ölü ejderha bulmak teoride zor gibi ama aslında öyle pek zorda bir şey değil biri kemiklerini bir araya topluyordu sanırım yada hiç olmadı öldürürler sonra eller tekrar canlandırırlar, ejderhalar tabi ki basit hayvanlar değil ama kel büyücünün sihrinin kaynağı oldukları için bu kadar kolay öldürdüler bence, sonuçta ne demişti jorah "ejderhalar da öldürülebilir" tabi bunların mantıksal bir temeli olsa bile bende biliyorum ak yürüyenlerin zombi ejderhalarının olmayacağını ama olsun istiyorum güç dengesi biraz o yönde bozulsun bana göre o evrende hayatta kalmayı hak eden sadece stark ailesi ve stannis var ama onlarında yüzü gülmediği için yazara bozuğum biraz

Stannis bana göre sadece Melisandre(Kızıl Kadın)'ın maşası.Onu istediği gibi yönetebiliyor.Hayatta kalmayı hakeden sadece Stark'lar değil.Tyrion ve Daenerys Targaryen'ı atlamamalısın.

tyrionu atlamışım hakikaten oda yaşamayı hak ediyor ama daenerys ölsün istiyorum, koskoca drogo sırf onun aptallığı yüzünden öldü gitti o ilk falsosuydu, ikinciside çok artistleşti jorah mormontun kendisini sevdiği biliyor ama ona karşı takındığı tavır hiç hoşuma gitmiyor yok sana mı güveneceğim demeler ikide bir terslemeler, sevmiyorsa sevmiyor ama böyle kullanmaya da hakkı yok bence jorahı, adam kendisini heba ediyor onun için. stannis ise bence tam tersi melisandreyi kullanıyor işine geldiği gibi, sinirlenince boğazlayabilmesi veya sefere çıktığında yanında götürmemesi bunlara işaret tabi stannis yalnız başına ne olduğu belirsiz melisandreye karşı koyamaz tek başına davos yaşasa iyi olur yani

Jorah Mormont'ı bende seviyorum fakat Daenerys ile arasında ki ilişki çok farklı,Daenerys ona değer veriyor hor görmek amaçlı bir tavır içerisinde değil.Zaten Jorah Mormont'ın lafını dinleseydi ne Ejderhalar dünyaya gelebilirdi ne de kayboldukları zaman bulunabilirlerdi.Daenerys sonuçta Yedi Krallığın gerçek sahibi insanlarla belli bir mesafesi olması gerekiyor.Henüz Melisandre'yi çok fazla tanımıyoruz zaten dizi de ki en gizemli karakter de kendisi.Sonuçta geçmişini ve neler yapabileceğini bilmiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

quote:

quote:

Geym of Tırons diye okunuyor, ne Turonu usta? Dizide de mi hiç dikkat etmiyorsunuz yav.

Turon ne kanka Khal Drogo Turon diyodu

• quote:

Orijinalden alıntı: Asdfcizxc

quote:

quote:

quote:

quote:

Turon ne kanka Khal Drogo Turon diyodu

Google trans'da tahrıns diyo. Allahdan güvenmemişim ona

• quote:

quote:

quote:

quote:

ı ve u birbirine çok karışır arada bende tırons derim ama turons daha bi güzel gibi

• 3. kitapdan başlıcam en fazla 2 kitap alabilirim param yetmiyor dizide 2. kitap bittimi şuan ak gezenlerin uyandığı yerdenmi başlıyor 3.kitap 2.kitapda dizide geçmeyen olayları biri özet geçse sevinirim.
  • Of fena

Game of Thrones (2011 - 2019)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

Kitaplar geldi dalıyım bari okumaya

Oku oku ama sakın spoiler verme
  • quote:

Sazan.avi mi değilse geym of turonz diye okunuyor
  • Geym of Tuırons diyelim geçelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sooth.Sayer

quote:

Yav kitapda bazı karakterler var ki dizine hiç sözü dahi geçmiyor hal böle olunca olayları anlamakta biraz zorlanıyor insan

• quote:

Targeryan Hanesi için bir imza yapılması fena olmaz değil mi ? İzlenimlere göre bir çoğumuz Daenerys'in destekçisiyiz.
    Slogan olarak ise Fire And Blood kullanabiliriz.
    Şu resimlerden güzel bir imza çıkabilir.

Kendim yapmayı bilmediğim için buradan dile getirdim,benimle aynı fikirde olanlar varsa bu düşüncenin değerlendirilmesini isterim.

Pek bilgili sayılmam ama imzamı ben yaptım.
    Boyut sorunu yüzünden biraz küçük oldu resim ama idare eder durumda.

• Beyler söyle bir teorim var. (Biraz spoiler içerir).

Bana kalırsa kitaptaki asıl karakter Bran gibime geliyor. Aldığım bir spoilera göre bu tüm canlıların zihnini kntrol edebilcekmiş(İlk kurdunun sonra da Hodor'u vb..). Bence bu yetenekleri sayesinde ejderhaları kontrol edip WW(Ak Gezenler) ateşle kökünü kazıcak ve tüm düşmanlarından intikam almaya başlıcak. Bu arada finalde cücemiz bazı acı gerçeklerle karşılaştı ve alıcaklar defterine babasını da net bir şekilde ekledi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sooth.Sayer

quote:

Yav kitapda bazı karakterler var ki dizine hiç sözü dahi geçmiyor hal böle olunca olayları anlamakta biraz zorlanıyor insan

Pişt sus la spoiler verme

• 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.