Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3018. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30163017301830193020
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şurda kalmış 4 bölüm. SADECE 4 bölüm! Ama biz ne izledik?

Arya'nın önce Gendry ile flörtleşme sahneleri, sonra malum sahnesini.
    Brienne'in şövalye olmasını.
    Ateş etrafında çok da gerekli olmayan bir takım konuşmaları.
    Dany-Sansa arasındaki son sezon için çok da önemli olmayan gelin görümce çatışması.
    Theon ile Sansa'Nın duygusal karşılaşma sahnesi.
    Gri Solucan ile Missandei'nin romantik sahneleri.
    Ateş etrafında muhabbet yetmedi şarkı söylemeleri.

Geri kalan sahnelerde kayda değer bir kaç şey vardı o kadar. Jon Dany'ye kendi hakkındaki gerçeği söyledi. Önemli bi sahneydi.
    Ha ayrıca savaş stratejisi yapılırken kimsenin Night King'deki ejderhadan bahsetmemesi de ayrı bi saçmalık. Bran söyledi bunu geçen bölüm ama kimse umursamıyor görünene göre.
    Zaten 1. bölümde Snow'un ejderha sürmesini de hiç garipsememişti Dany. Sanki her gün ejderha sürüyor adam.

Bu saydığım sahneler 5-6. sezonlarda olsa eyvallah bir şey demem. Ama son sezona gelmişiz. Şurda 4 bölüm kalmış. Buralarda olmaması gereken şeyler bunlar. Artık sonuç odaklı bölümler lazım. Umarım 80'er dakikalık son 4 bölümlerde böyle sahneler görmeyiz.

• karstarkların hepsi ölmedi

• Bence ilk iki bölüm süperdi...savaş öncesi karakter tanımlama, son psikolojik yapı ve buluşmalar..aksiyon isteyenler başka film izlesinler..bu dizi herkese göre değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 23 Nisan 2019; 10:53:25 >
  • Aryanın sahnesini kısa yapmislar olmamış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu an dizi kitaba göremi gidiyor ? Ufak tefek detaylar hariç kitabın konusundan sapma varmı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm düz 7/10 alır benden. Bundan önceki sezonlarda ki bölümler çoğunlukla 8.5/10 alıyordu benden ama final sezonu diye mi beklentileri yükselttik bilmiyorum, son iki bölümü çokta beğenmedim. Gene de izlenebilir cinstendi ama bu bir stratejide olabilir, bu iki bölüm bizi sıktıktan sonra kalan 4 bölüm de baya şaşırtacaklar diye düşünüyorum. Bu arada bahseden olmamış o vadide ki Littlefinger manipülesi altında çocuk vardı, ona noldu? Yohn Royce kuzeyde ama o çocuğun olmaması ben düşündürüyor, tamam ödlek, korkak ve güçsüz biri ama bunun altından birşey çıkacak bence.

• PHI kullanıcısına yanıt
    Son 3 bölüm 80 dakika olacak, 3. bölüm de 55 dakika sanırım. Winterfell savaşı 2 bölüm sürecek denmişti geriye zaten 2 bölüm kalıyor onda da cersei ile savaş olacak. Cevaplanmamış bir sürü soru var bunlar için kitaplara yöneleceğiz artık, son kitap hala çıkmadı diye biliyorum cevaplar orada olacak. Dizide sadece tahta kimin oturacağı belirlenecek. Diğer şeyler cevapsız kalacak. Zaten 8 sezondur cersei tahtta oturuyor, 2 bölümlüğüne de başkası otursun ne olacak dizinin kazananı cersei

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 23 Nisan 2019; 11:10:53 >

• Bölümün sonundaki bu sahnede Tyrion'u Warglayan kişi Night King mi acaba? Onun da Warg olduğunu söyleyenler çok.
  • Bölüm çok iyi değildi benim içinde. Tabi ki önemli sahneler vardı ama çok boş sahne de vardı ve gereksiz yere zaman geçirilmiş bu boş sahnelerle.

Duvardan gelen adamların ww de ejderha olduğunu söylememesi çok saçmaydı.

Kaç sezon oldu dizi bitiyor artık şu Arya'yı kirletmeseydiniz bari :D

Benim asıl kızdığım olay şu. Kos koca bir evreni olan diziyi 4 bölümde nasıl finale erdirecekler. O kadar çok gösterilmesi gereken şey varki ben bir sürü eksik şey kalarak çokta tatmin etmeyen bir final olacağını düşünüyorum.

Daha ww ile savaş var. Ondan sonra Cercei ile ilgili olaylar var. Demir tahta kim oturacak nasıl oturacak onlar var. Nasıl bunların hepsi sonuçlanacak 4 bölümde merak ediyorum. Zaten 1 bölüm sadece savaşla geçer geri kalan olaylar için kaldı 3 bölüm.

Bakalım neler olacak.
  • Yeni bölümü hala seyredemedim neyse lakin

Ekşide şu arya'nın fotoğraflarını gördüm çıplak

Dizide sizcede haddinden fazla cinsellik sahnesi yok mu? Dizi iyi güzelde +18 sahneler, savaş sahnelerinden nasıl fazla oluyor?
  • Ya bu korsan izleyenler neden burada gelip yok şuradan buldum izledim, yok şöyle, yok böyle diyor? Burada çoğu kişi para verip izliyor bu diziyi. Amacınız nedir?
  • Para verme sende lafa bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diziyi o sahneler için izliyoruz heralde fazla olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: GK13

Yeni bölümü hala seyredemedim neyse lakin

Ekşide şu arya'nın fotoğraflarını gördüm çıplak

Dizide sizcede haddinden fazla cinsellik sahnesi yok mu? Dizi iyi güzelde +18 sahneler, savaş sahnelerinden nasıl fazla oluyor?
    Sen birde Spartaküsü izle

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Ya bu korsan izleyenler neden burada gelip yok şuradan buldum izledim, yok şöyle, yok böyle diyor? Burada çoğu kişi para verip izliyor bu diziyi. Amacınız nedir?
    HBO'da hissenmi var dostum ? Kim nerden izlerse izler sanane. Bırak milyardolarlık firmalar düşünsün. Çok zoruna gidiyorsa diğer türlü izlenmesi sende öyle izle ya da izleme. Bu dizi dünya çapında atıyorum 100 milyon izleniyorsa bunun en az yarısı korsan. Free izleyenler olmasa bu kadar popüler olamazdı zaten.
  • KortX kullanıcısına yanıt
    Tyrion'u warglayan yok o sahnede, gözleri ile duvarın arkasını kesiyor sonra dönüp Jon'a bakıyor.
  • Bu tarz içerikli sahnelere bence hiç gerek yok. İnsanların zihinlerini bunlarla doldurmak ne kadar doğru . Örneğin Spartacus nasıl bir dizi diye soruyorsun adam sadece cinsel içerikli sahneleri hatırlıyor . Senin elinde sağlam senaryo , oyuncu ve mekan örgüsü varsa böyle ucuz şeylerle dikkat çekmenin anlamı yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ejderyaların anası halen tahtın peşin de.

• Lan vicdansız karaktersiz hacker sürüleri yaptığınız etik mi hala 3. bölümü sızdıramadınız
  • 
Sayfa: önceki 30163017301830193020
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.