Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3020. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30183019302030213022
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tyrion karakterini bir olaya hazırlıyorlar sanki. Son zamanlarda yaptığı aptalca hamlelere rağmen yine son kararda dahi olduğu hususunda birleşmeleri bu adamın sezonun kırılma noktasında çok zekice bir eylem yapacağını gösteriyor bence. Eski Tyrion'dan böyle bir şey görsek fazla şaşırmazdık ancak adamdaki çıtayı bilerek düşürdüler ki yapacağı eylem daha etkileyici olsun diye.

Bir de bu savaşın kazananı Night King olsa (yaşayanlar tamamen yok olmayacak yalnız) kötü bir final mi olur? Bence olmaz. Hatta bu şekilde dizinin devamı da söz konusu olabilir. Demir Taht'ı Night King'den almak gibi bir hikayeyi kim izlemek istemez ki?
  • Sanat Günesi kullanıcısına yanıt
    Nereden biliyorsunuz ayrıca insan spoilerin içeriğiyle ilgili bir şey yazar. 2. bölümle ilgili bir spoiler sandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lekesizlerin hani pipisi yoktu. Esortman gibi seyden oldukca belli oluyor.

• doknisot kullanıcısına yanıt
    benim bildigim testisleri yok, pipisi olmaz olur mu yav adam nasıl işeyecek yav
    edit:üslup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi facepunchS -- 23 Nisan 2019; 14:22:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: facepunchS

benim bildigim testisleri yok, pipisi olmaz olur mu yav adam nasıl işeyecek yav
    edit:üslup
    :D sanki bölümün birinde çubukla işeyeni hatırlıyorum ben ama yanlış diziden mi yoksa doğru diziden mi bahsediyoruz bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanat Günesi

Bu arada Danny'i sevmeyenler ya da uyuz olanlar ..

Hatun ölecek beyler rahat olun.
    Ya ben 2.bölümle ilgili yorum sandım ne kadar sıkıntılı insanlarsınız siz

• facepunchS F kullanıcısına yanıt
    komple yok, nasıl işeyecek orasını kendi düşünsün

Hocam kadınlarda da yok ama sorun olmuyor. Bence ikisi de yok çünkü konuşurken dizide "alet" diye konuşuyorlar
    Bu arada aklıma geldi dün gece:

Night King piyasada gözükmüyor. Ya ejderha ile King's Landing'e gittiyse de orayı darmadağın edip ölülerle birlikte güneyden gelecekse? Eğer tek amaç Bran'i öldürmekse Kuzeydeki akgezenler bunu hallettikten sonra mesele kalmaz. Kuzeydeki savaşı kazanan canlılar güneye inip Night King ile savaşır, yendikten sonra taht odasına giren Dany'nin "taht odasına kar yağdığı vizyon" da gerçekleşmiş olur. Diziyi izlemekten daha keyifli bu şekilde tahminler çıkarmaya çalışmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Bölüm çok iyi değildi benim içinde. Tabi ki önemli sahneler vardı ama çok boş sahne de vardı ve gereksiz yere zaman geçirilmiş bu boş sahnelerle.

Duvardan gelen adamların ww de ejderha olduğunu söylememesi çok saçmaydı.

Kaç sezon oldu dizi bitiyor artık şu Arya'yı kirletmeseydiniz bari :D

Benim asıl kızdığım olay şu. Kos koca bir evreni olan diziyi 4 bölümde nasıl finale erdirecekler. O kadar çok gösterilmesi gereken şey varki ben bir sürü eksik şey kalarak çokta tatmin etmeyen bir final olacağını düşünüyorum.

Daha ww ile savaş var. Ondan sonra Cercei ile ilgili olaylar var. Demir tahta kim oturacak nasıl oturacak onlar var. Nasıl bunların hepsi sonuçlanacak 4 bölümde merak ediyorum. Zaten 1 bölüm sadece savaşla geçer geri kalan olaylar için kaldı 3 bölüm.

Bakalım neler olacak.
    3. ve 4. bölüm ww ile savaşla geçecek. trailerda neredeyse savaşa girmedi bile, trailer sonunda brienne saldırın diye komut verdi sadece

• alpmirza kullanıcısına yanıt
    Çılgın kel stannis barantuen tahta oturacak rez alın.
    +1
  • quote:

We shall see

• quote:

Bencede. Brienne onu öldürmedi. Kellesini veya cesedini görmedik geçen sezonlarda.
  • Cersei'nin ölümü kimin elinden olacak sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jowiyaga

Cersei'nin ölümü kimin elinden olacak sizce?
    Olmayacak inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt
    Arya'nın elinden olur diye bekliyorum ben ama eğer ölmezse o kazanırsa manyak final olur. Mutsuz son herkes şok olur
  • Jaime diyorum ben.
  • Son bölümlerde Jamie yapacakmış gibi bir hava veriyorlar oda doğru.

• Sansa ve Theon buluşmasında gözlerim doldu valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jowiyaga

Arya'nın elinden olur diye bekliyorum ben ama eğer ölmezse o kazanırsa manyak final olur. Mutsuz son herkes şok olur
    Arya artık eski arya değil

Beklemeyin öyle şeyler derim

• 
Sayfa: önceki 30183019302030213022
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.