Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (3016. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.494.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30143015301630173018
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son bölümün linkini atabilecek var mı pm den veya burdan bulamıyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Son bölümün linkini atabilecek var mı pm den veya burdan bulamıyorum da
    Zamunda indirip izledim ben hocam tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

bu bölümle ilgili tek eleştirim Bran konusu.

eleman kolunu gösteriyor, ben çok önemliyim benim için gelecek diyor. adam kısaca anahtar benim diyor biride çıkıp anlat hele kardeşim ne oluyor demiyor.

tamam geri kalan her şeye okeyim, savaş öncesi olacak şeyler ama şu Bran konusu artık açın biraz ya. sezonun 2 bölümünü seyredip şimdiden çöp demek istemiyorum, ama sonlara doğru artık bazı cevaplar bekliyorum. ve gereksiz detayların üzerinde durup sorulması gereken soruları sormadıklarında deli oluyorum.

umarım kalan bölümlerde en azından çoğu şeylerin cevaplarını verebilirler yoksa harbiden lost'a bağlıyor gibi sonu...
    Resmen kafamdakini yazmışsın Lost'a dönmez umarım bu nedir abi ya.

• Güzel bir video

Ayrıca hala link isteyen var.Kardeşim hiç uğraşmayıp indirin torrentten çakın altyazıyı da bakın keyfinize.
  • Mobilde torrent ile nasıl indiriyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

Zamunda indirip izledim ben hocam tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Evet indiriyorum şuan altyazıda buldum gömücem ona ama mobilde de izlenmesi için bir sitede link arıyordum eyvallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Evet indiriyorum şuan altyazıda buldum gömücem ona ama mobilde de izlenmesi için bir sitede link arıyordum eyvallah

Alıntıları Göster
    psarips.net daha iyi.
    1080p 618mb.

• Değişik bir bölümdü. 6/10

Tek yanlış gözüken bran e kimsenin bir şey sormaması, durup durup bir şey diyor. Ya aranıza hiç almayın ya da aldığınızda bir sorun. Kendi kendine bir şey diyor, bunlar da ha tamam diyor. Biri de çıkıp demiyor bran ne saçmalıyorsun, ne alaka. Gece kralı seni ne yapsın vs.

• Arya dayanamadı herkes yapıyor bende isterim diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıcı bir bölümdü, ileri sararak izledim bazı kısımları.

Şu bölüme efsane diyenler gördüm, okudum. HBO'dan para mı alıyorsunuz?
  • Wheatley kullanıcısına yanıt
    Süreden kısılmış belli ki mecbur kalmışlar. Sırf Bran ile olan iletişimdeki saçma gözüken kısımların olmaması için 2 bölüm daha çekilirmiş. Tyrion Lannister toplantıdan sonra yolculuğunu öykünü dinlemek istiyorum neler oldu diye baş başa sohbet için yanına oturdu.

Saçma gözüken bu kısmı böylece telafi edip geçmeye çalışmışlar. En azından Tyrion'un Branin başına neler geldiğine dair bilgisi olduğunu varsayıyoruz artık.
  • Bran nie müptezel gibi takılıyola
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alarak

Bran nie müptezel gibi takılıyola
    Geçmişte yaşanan her şeyi görebiliyo çünkü
  • Vay be Arya'ya bak, büyümüş de neler yapıyor
  • Sonunda buldum izledim. Son bölümde başlar Ekşın diye bekledim, oda olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Antikaruh

Bu arada diziye laf atıyoruz diye bizlere laf atan arkadaşlar : Dizi genel manada tepki almış Kitt (namı diğer Jon) tiwtterdan "bölümleri beğenmeyenler gitsin kendilerini s*****" diye laf atmış tepkiler çok olunca.

Farkında mısınız ? En büyük TV dizisinin 2 yıllık beklenti ardından gelen sonunun ne halde olduğunu ? 2. bir Lost vakası ile karşı karşıya kalabiliriz.

360 dakikanın 100'ü gitti !! 260 dakika kaldı bütün olaylar, hikaye, duygu, savaş, iyi/kötü, genel feslefesini bir zemine oturtma, reconcilation dediğimiz dizinin kendini arzı endam etmesine !

Bu bölümleri beğenen asıl ergendir ! Zoraki espriler, tonu bozulmuş dizi, atmosfer yerlerde, scriptler, geçişler çok çok çok basit GoT kalitesine göre, ergen ergen olaylar-bakışmalar-laflar...

Koca bir felsefe/siyaset kitabı gibiydi dizi. Mevzu sadece savaşta değil, genel ton açısından seviye yerlerde. Her yerinden kalitesizlik akıyor.

Başarılı dizilerin geleneği sanırsam, son sezonda sıçmak !
    Kit harington'un resmi twitter ve instagram hesabı yok. Fan sayfaları onlar.

• Ulaaa bir Arya vardı.
    Kaportası sağlam onuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

Ulaaa bir Arya vardı.
    Kaportası sağlam onuda
    Çok ayıp

• quote:

Orijinalden alıntı: just one bad day

1)
    1inci teorime şu fotoğraftan yola çıkarak ulaştım hocam. Gerçekten burada bize gösterilmeyen Night Kingi canlandıran oyuncu ile bir sahne çekildiyse ve bu sahne ned starkın gençliğini anlattığına göre tahmini 20 25 sene öncesinde geçiyor. ama ak gezenlerin binlerce yıldır var olduğunu dragonstone kayalığındaki çizimlerden biliyoruz. hatta bir çizimde Night King i de görüyoruz başında ki taç gibi duran dikenli çıkıntılar ile birlikte. Yani bizim gördüğümüz Night king ilk değil, binlerce yıl sonra çıkan Night king olduğunu düşünüyorum. Hatta şu düşüncemi spesifik bir sahne ile açıklayamam ama ilk sezonda Ned stark'a ak gezenler hakkında söylemler gelmeye başlar başlamaz sanki bir şeylerin farkındaymış gibi davranıyordu, çevresindekilere binlerce yıldır gözükmediğini korkar bir tavır söylüyordu ve bahsi geçtiği bir iki sahnede yardımcısı ile şaşkın tavırlarlar gözgöze geliyordu. Ve biz Winter is coming cümlesini ilk defa Ned Stark tan duyuyoruz ve akgezenlerin binlerce yıldır gözükmediğini söyleyip uzun kışın geldiğini ısrarla söylemesi beni Night king in Ned stark ile bağlantılı ve Ned'in bazı şeyler hakkında bilgisi olduğunu düşündürdü. Ve Ned in idam anını tekrar yüksek sesle izleyin. Bence Bran bu zamana geri dönecek, idamın hemen öncesinde yine tower of joy sahnesinde ki gibi "Father!" diye seslenecek, Ned bunu duyacak ve gene boşluğa bakacak, ve sonrasında '' ...name '' kelimesini duyuyoruz. Bence burada Night king in adını söylüyor olabilir. Ve biz Night king in gerçek kimliğini Ned'in ağzından Bran sayesinde öğrenicez.

Kastettiğim sahne bu . Biz Ned in nefes alışını duyuyoruz ve Bran'in sesini duyar duymaz kalabalığın sesi iyice kesiliyor. Ned gözüyle sesin geldiği yeri bulmaya çalışıyor ve SS teki heykelin dibine bakıyor. Bran'i kesinlikle bu heykelin dibinde babasına seslenirken görücez. Ned fısıldamasının ona seslenen kişi tarafından duyulduğunu hissederek bir cümle kuruyor ve kılıç iniyor.

2)
    Bran'in geçmişe müdahale edebileceğini bize göstermişlerdi. Fısıltı yolu ile. Duvarı inşa eden mimar'ın adıda Brandon olduğuna göre burada bir bağlantı olduğunu düşünüyorum. Bran yüzyıllar öncesine gidip mimara duvar hakkında, deli kral'ada yeşil ateş hakkında fısıldamış olabilir. Ancak bran'in bir kahramanlık yapıcak mentalitesi kaldığını düşünmüyorum hocam. Bran kendini daha üst bir varlık olarak görüyor.

3)
    dediğiniz gibi Bran geçmişe gidip jaime nin neden kralı öldürdüğüne bakıcak ve jaime nin kralı öldürerek binlerce kişiyi kurtardığını görücek ve onu aklayan kişi olucaktır yazdığınız gibi. Ancak olay şöyle gelişebilir. Night king, Bran i öldürmeye geldiği an Jaime yi warglayarak Night Kingi öldürebilir. Böylece böylece hem jaime kral katili foreshadowing'i gerçek olur, hemde Bran Night Kinge olan savaşını kazanır. Azor ahai nin kim olduğu net şekilde idafe edilceğini düşünmüyorum ucu açık bırakılabilir. Her izleyicinin kendine ait bir Azor ahai'si olucak sanki.
    Çok karmaşık bir teori, rüzgarına kapıldığında inanmamak güç.Lakin ben bu kadar karmaşık olmasını beklemiyorum senaristlerin de böyle düşünmediğini cast'e bakarak söyleyebilirim.Hatırlarsan Brann'ın orman çocuklarının anılarına gittiğinde ilk Night King'in ortaya çıktığı sahneye gidiyoruz.Oradaki "Vladimir 'Furdo' Furdik" hem o sahne'de öldürülüp Night King'e dönüşen adam hemde şuana kadar gördüğümüz tek Night King.O sahnedeki adam ile şuan castte karşımıza çıkan Night King'i aynı kişi canlandırıyor.

• m-99 M kullanıcısına yanıt

O sahneyi izlemek isterdim açıkçası. Missandei ile Grey Worm'un konuşma veya Jon'un Dany ile ejderhaya binme sahneleri yerine çok daha güzel olabilirdi.
  • 
Sayfa: önceki 30143015301630173018
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.