Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2866. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28642865286628672868
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Bethesda game of thrones oyunu üzerinde çalışıyormuş sorun etmemiş olabilirler

Bethesda´dan bir Game of Thrones oyunu görmek isterim, keşke gerçek olsa
  • Bu sezon genel olarak beğenmeme sezonu. Hayır nesi var, güzelim sezonun onu anlamadım...Millet eleştirmek için resmen sebeb arıyor....Vay serçeparmak ölmüş niye ölmüş...Vay efendim o kuzgunlar 24 saatte o kadar nasıl uçmuş...Vay efendim night king john ları kıstırdıklarında niye hemen öldürmemiş.....Biraz düşünüp izlersen belkide bir açıklama bulabilirsin.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 30 Ağustos 2017; 11:5:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Game of Thrones (2011 - 2019)
  • Kaldı 6 bölüm ve 6 bölümde
    Azor Ahai'nin doğuşunu
    Büyük Savaş'ı
    Son Taht Savaşı'nı
    anlatmaları gerekiyor bakalım nasıl işlenecek.

Söylemesem olmaz, Baelish çok tıtr gitti
  • Güzel sezon finali oldu, 2019 da görüşmek üzere

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

Kaldı 6 bölüm ve 6 bölümde
    Azor Ahai'nin doğuşunu
    Büyük Savaş'ı
    Son Taht Savaşı'nı
    anlatmaları gerekiyor bakalım nasıl işlenecek.

Söylemesem olmaz, Baelish çok tıtr gitti

Cok fazla konu ve anlatilmasi gereken sey olduğundan 2019 da gelebilir aciklamasi yaptilar 2 kere hemde.

Ben bu sefer unutluyum bakalim bekleyelim 2019 un başında gelir.

• Finalde bişiler yapalım diye Baelish harcadılar.

Bir ejdarha duvarı 2 dk tuzla buz etti lan bi gidin.

Rikon ile samwell konuşmasına güldüm resmen :)
  • saimertug kullanıcısına yanıt
    Melisandre nin müziğini özlemişim yahu. Vaadedilen prens büyük ihtimalle belli. Bu dakikadan sonra dizide diğer alternatifler çok zorlama olur. Kitapta her olasılık mümkün. Bu arada bu sahnede Stannise itfaiyeci eldiveni giydirdiler heralde

• Diziyi nasıl sonlandıracaklar merak ediyorum. Dany ve Jon kucaklarında çocuk ile The End olursa GOT'a yakışmaz. Umarım öyle bir hata yapmazlar. Bu ikiliden biri, bana göre ikisi de ölmeli.

Bu arada 7. sezonda yaşanan neredeyse her olayda ufak adam Tyrion'un aklı vardı. Kendisi ufak ama etkisi büyük oldu. Ben en çok Tyrion'un hikayesi nasıl sonlanacak onu merak ediyorum.
  • Adamlık sıralaması

1)Night King

2)Jorah Mormont

3)Jaime

4)Bronn

5)Tyrion

• 8. Sezon senaryosunu okudum ne kadar kötü ya. İnşallah sızdığı için değiştirirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞŞakira kullanıcısına yanıt
    Tyrion bence hain.Orada cersei ile ne konuştular göstermedi ve cerseinin teklifi de çok uçuk du
  • Keşke dizi kitaplar bittikten sonra çekilseydi de kitapla aynı gitseydi. Son 2 sezon önceki sezonlara göre çok kötüydü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

Keşke dizi kitaplar bittikten sonra çekilseydi de kitapla aynı gitseydi. Son 2 sezon önceki sezonlara göre çok kötüydü.

George son kitabını çıkaralı 6 sene oldu. Dizi o zaman başlamıştı zaten. İnat etti adam yazmıyor hatta dalga geçilen videolar var.

• Tyrionun aklı mı? Senaristler aklını almış garibin. 😀 Senaristler sayesinde sezon boyunca verdiği bütün kararlar yanlış sonuçlar doğurdu. Sadece Jaime'nin kazanılması var, başka olumlu hiç bir şey yok.

Jon kuzeyli, Ned'in oğlu falan safliklari dizide cok göze batmiyor (ki kitapta aslında jon'un zeki/Cingöz olduğu yazar ). Ama Tyriona bunu yapmaları akla mantığa sığmıyor.

• nowo kullanıcısına yanıt
    Sanmam ya

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞŞakira

Adamlık sıralaması

1)Night King

2)Jorah Mormont

3)Jaime

4)Bronn

5)Tyrion

Adam gibi adam Oberyn Martell'siz liste olmaz olsun

• Beyler şu kitap işine de bi giresim var, 2 yıl boş boş bekleyeceğime okuyayım diyorum ama kafamda sorular var, hangi sıra ile okuyacağım, bütün kitaplar çıktı mı, yazılıyor mu vs vs. Kitap konusu hakkında genel bilgi verecek var mıdır?

• thelmessos kullanıcısına yanıt
    Hocam ben olumlu sonuçlar doğurdu yazmadım zaten, dediğin gibi verdiği kararların çoğu yanlıştı. Ancak nihayetinde Tyrion'un aklına uydular, neredeyse tüm olayları Tyrion etkiledi yani.

Tyrion'un "zeki adam" imajı biraz sarsıldı bu sezon. Bunu, işin içinde Lannister sülalesi olduğu için duygusal davrandı şeklinde açıklayabilirler. Çünkü Tyrion gerçekten duygusal davranıyor.
  • https://youtu.be/v8hZtdzLM18 Paylaşılmadıysa paylaşalım spoiler içerebilir dikkat.
    Buda güncel versiyonu.https://www.youtube.com/watch?v=MakyIPo2wKQ&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgny58x -- 29 Ağustos 2017; 12:25:4 >
  • 
Sayfa: önceki 28642865286628672868
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.