Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2864. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28622863286428652866
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu sezonu beğenmedim. Bi önceki sezon finaline bak birde buna . Önceki sezon finalindeki şarkı ve görüntü uyumu nere bu cgi görüntüler nere ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkakay08 -- 29 Ağustos 2017; 4:24:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.sezon senaryosunu okuyanlar varsa bana özelden link atabilirler mi acaba
  • Şimdi mutfağın çekmecesinden bir ekmek bıçağı alıp havaya kaldırarak King in the North diye bağıracağım. Çok dokunaklı lan, acayip gaza geldim şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Önümüzdeki sezon şöyle bir ortam yapalım da beraber izleyelim lan

Videodan çok big boobs insanın gözünü alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LaTTidU*

Umarım öyledir. Gercekten bana da hepsi olabilir gibi geldi. Fakat çok rahatsız hissettim okumayı bitirince. Izlemeye nasıl dayanırım bilemedim.

Link var mı hocam?
  • Son kısım olmasa ilerleterek geçecektim sahneleri. Şükürler olsun ki night king kurtardı bölümü. Gerçi mantıksız bir cümle oldu bölümün bende ki etkisinden bahsediyorum. Bazı kısımlar o kadar beklediğim gelince ileri sarma istegi geldi. Ama son bölümü ben bildiğin arkadaşa anlatmışım onu anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 29 Ağustos 2017; 4:46:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Kalem

quote:

Orijinalden alıntı: LaTTidU*

Umarım öyledir. Gercekten bana da hepsi olabilir gibi geldi. Fakat çok rahatsız hissettim okumayı bitirince. Izlemeye nasıl dayanırım bilemedim.

Link var mı hocam?

Google game of thrones 8. sezon sızan senaryo yazarsan bulabilirsin hocam,
    ayrıca neden okumak isteyesin ki okumamanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 29 Ağustos 2017; 4:55:46 >

• Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Petyr Beaslish aka Littlefinger aka keraneci huzur icindr yat,toprağın bol olsun..Böyle efsanevi bir karakteri de osbirci Bran yılların salagi Sansa ve 1 sezonda god mode acan Aryaya yediren senarist senin ben
    Senaryo ve diyaloglarin vasatlasmasi bin kere yazılmış ama tekrardan birde ben yazayım.Hatta aksiyon sever arkadasim yani öyle derinlemesine olay falan pek takılmaz o bile begenmedi sezonu,olaylari kitapları satın alacağım falan diyor

Dizide Gendry,Hound,Jaime,Bronn harici geri kalan herkesi NK keser umarım

• ŞŞakira kullanıcısına yanıt
    Desteksiz sallayıp sonra lafı çevirme.
    10 saniyede binlerce yıllık Westeros tarihini mi anlatacak sana? Gören de 5-10 dk birlikte olma sahnesi gösterdiler sanar neyine battı bu kadar? Kimse dizi savunacağım diye saçmalamıyor da b*klayacağım diye bir yerinden element uydurunca komik oluyor. 10 saniyede neyin tarihini anlatacaksın? Şu yazdığında mantık var mı? Ne dediğini kendin bile bilmiyorsun. Büyü biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spache -- 29 Ağustos 2017; 8:05:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkliburak92

quote:

Orijinalden alıntı: Expireme

quote:

Orijinalden alıntı: bjkliburak92

quote:

Orijinalden alıntı: Yellow Claw

Ya Spoiler diye bi tuş var onu kullanın artık kafanız almıyor mu? Sövdüreceksiniz kendinize.

Kardeş bölümü yeni izledim.Ve izleyene kadar ne bu başlığa ne ekşi sözlüğe ne Twitter'a girmedim.Spoiler yiyeceğini bile bile bu başlıkta ne arıyorsun.Yani spoilersız şu başlıkta ne umuyorsun anlamak güç.Hadi git izle bölümü.

O spoiler tusunu baban bassin diye değil sen bas diye koydular. Herkes senin izlemeni beklemiyor isteyen 1 gun sonra izler ama sen pasa pasa o spoiler tusuna basacaksin

Bölümü izlemeden bu başlığa gelen adamlar umrumda değil.Basmak zorunda değilim.He her zaman basıyordum bugün unuttum.Ama yine spoiler veririm yine basmam.Gelmeyecek arkadaş bu başlığa.Ne aradığını kendi de bilmeyen adam gelmeyecek bölümü izlemeden.

Bolumun basinda izlemeyenler gelmesin mi diyor? O tuşu ne icin koydular? Bolum kurallarında oyle bir sey mi yaziyor? Zutunuzden kuralmi uyduruyorsunuz beyfensi. Spoiler iceren bie yaziyi spoilee icine almak zorundasiniz, yok her zaman basarmista simdi unutmus. Unuttuysan bu atarin kime sucunu kabup et spoiler icine al. Unutmadin bilerek yaptiysan "daha önceden niye hep "spoiler icine aldin yoksa ruhsal bozukluklarin mi var? Adamin ne aradaigi belli game of thronez ariyor bu yuzden foruma geliyor manava mi gitsin? Hadi adam indirme linki icin geldi sana ne ne icin gelirse gelir sen kurallara gore o tuşa BA-SA-CAK-SIN

• Baelish olmesi cok sacma. Adam dizinin en karizmasi idi. Greyjoyun Yarayi kurtarmasindan daha onemli , sansanin olaylarindan daha onemli. Cok yazik oldu adama. Keske kendini o an kurtaracak plan yapsaydi ki yapacak zekadaydi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

[Spoiler]Baelish olmesi cok sacma. Adam dizinin en karizmasi idi. Greyjoyun Yarayi kurtarmasindan daha onemli , sansanin olaylarindan daha onemli. Cok yazik oldu adama. Keske kendini o an kurtaracak plan yapsaydi ki yapacak zekadaydi.

dizide bazı şeyler artık basite kaçmaya başladı, her şeyi hemen hallediveriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BooMANx

quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

[Spoiler]Baelish olmesi cok sacma. Adam dizinin en karizmasi idi. Greyjoyun Yarayi kurtarmasindan daha onemli , sansanin olaylarindan daha onemli. Cok yazik oldu adama. Keske kendini o an kurtaracak plan yapsaydi ki yapacak zekadaydi.

dizide bazı şeyler artık basite kaçmaya başladı, her şeyi hemen hallediveriyorlar

Dizinin ve oyuncularin eski kalitesi suan izlettiriyor zaten. Neydi o akgezenlere giderken hammer sallayan herif vardi. Sarisin uzun kadinin yaninda takiliyordu. Onu da birden efsane yaptilar. Bos bos isler.

• Baelish'i aradan çıkartıp son sezon tamamen Night King'e odaklanmak istediler. Yoksa kitaplarda Baelish'in bu ve buna benzer bir şekilde öleceğini düşünmüyorum.
  • Ryan Oreily kullanıcısına yanıt
    LOTR'u geçecek ha xd LOL

• Her şeyi eleştiriyorsunuz be kardeşim.Bence gayet güzeldi, ellerine sağlık.Bu kadar kısa süreye iyi sığdırmışlar bu kadar olayı.Ben de isterdim sezonun daha uzun ve ayrıntılı olmasını ama elden gelecek bir şey yok.Adam yazmış, çizmiş, koymuş ortaya.Yapımcıların kendi kendine hikaye uyduracak hali yok.Yazar böyle yazmış, böyle olmuş.Sonuçta adamın kendi yarattığı bir dünya bu.Olayları yargılamak size düşmez.Yok bu saçma olmuş, yok bunun böyle olmamalıydı gibi sözler biraz mantıksız kaçıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clexa -- 29 Ağustos 2017; 8:57:10 >
  • Diziyi dizi yapan herşeye sırt çevirmişler bu sezon. Keşke hiç yayınlanmasaydı. Lost'a bozdu diyorduk. Game of Thrones sollayacak gibi.

Bundan 5-10 yıl sonra kitaplar bitince diziyi tekrar çekecekleri belli kitaba göre. Bence onun yerini yapıyorlar.

John'la, dany'i yatağa sokmak için bu kadar uğraşacak ne vardı anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 29 Ağustos 2017; 9:7:44 >
  • 8. sezon senaryosu da sızdı. Bu herhalde böyle olmaz. Değiştirirler umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clexa

Her şeyi eleştiriyorsunuz be kardeşim.Bence gayet güzeldi, ellerine sağlık.Bu kadar kısa süreye iyi sığdırmışlar bu kadar olayı.Ben de isterdim sezonun daha uzun ve ayrıntılı olmasını ama elden gelecek bir şey yok.Adam yazmış, çizmiş, koymuş ortaya.Yapımcıların kendi kendine hikaye uyduracak hali yok.Yazar böyle yazmış, böyle olmuş.Sonuçta adamın kendi yarattığı bir dünya bu.Olayları yargılamak size düşmez.Yok bu saçma olmuş, yok bunun böyle olmamalıydı gibi sözler biraz mantıksız kaçıyor.

Sorun şu ki, son sezonlar kitaptan ayrılıyor ve bir çok farklılık içeriyor. İyice hollywood yapımlarına döndü dizi. Bir an önce bitse iyi olacak.
  • 
Sayfa: önceki 28622863286428652866
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.