Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2868. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28662867286828692870
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu zamana kadar hep tarafsız kaldım, sadece dany'i sevimsiz buluyordum, gücünü sadece ejderhalardan aldığı için ve onu da bir adamın altına yatarak kazandığı için bana hep gülünç geldi kraliçelicik oynaması,

bir yanda bir karga iken sayısız şey yaşayıp kuzeyin kralı olmuş jon snow diğer yanda sürgün yemiş sayısız dehşet ve mucize görmüş dünyanın her yerini dolaşmış girmediği genelev kalmamış ve yaşayan en büyük denizci ünvanını kazanmış olan euron greyjoy, bir başka tarafta düzenli olarak 15 yıl boyunca kral kocasını aldatmış, 3 çocuğu kadeşinden yapmış ve tüm saray ahalisine yedirmiş, kral kocasını öldürmüş ve bu işten sıyrılmış, kral eli'nin ölmesine vesile olmuş ve yırtmış, iki oğlunu kral yapmış, paralel yapıyı ortadan kaldırmış ve nihayetinde tahta oturmuş cersei lannister, diğer yanda ise doğuştan gelen yanmama skilli olan ve daha önce dediğim gibi başkasının altına yatarak kazandığı ejderha yumurtası olan dany targeryan,

bu oyunun adı taht oyunları, eğer demir tahtı kazanmak istiyorsan bilmelisin ki verilen sözlerin, edilen yeminlerin ve sadakatlerin hiçbir değeri yoktur, ne dünyayı kurtarmak isteyen jon snow ne de kraliçelicilik oynayan dany targeryan benim ilgimi çekmiyor, çünkü değrerli olan tek şey ailedir ve onları hayatta tutmaktır, bu zamana kadar hep tarafsız kalan ben yaklaşan tehlikeye karşı en akıllı adımları atan cersei lannister ve euron greyjoy'u kendime yakın bulmaya başladım bu bölümle birlikte ve onları tutmaya başladım, yaptıkları planda ihanet olması umrumda değil, çünkü cercie reis'in dediği gibi,

"when you play the game of thrones, you win or you die."

eğer canlılar kazanırsa büyük darbe yemiş olacaklar savaşta ve güçsüzleşecekler, bu süre zarfında assos'tan gelen ordu ile cersei onların canına okuyabilir, eğer ölüler kazanırsa zaten bütün ordu ölülerin olacak ve ölülerin 3 ejderhası olacak, onları durdurmaya çok az şeyin gücü yeter, belki kimsenin gücü yetmez, belki de cercie reis geçmişte yaptığı gibi bir plan yaparak durdurabilir, asos'tan gelen ordunun pek işe yarayacağını düşünmüyorum,

kısaca en doğru ve en akıllı adımları atarak düşmanlarını alt etmeye en yakın kişi cersei lannister ve euron greyjoy bana göre, var olsunlar,

hear me roar!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne ara bitti yav
  • Ulan zuhahhahahahahahahagagageghahehrbdhwhwhdheudjeje

• Bugün son bölümü zevkle izleyeceğim başlangıç müziğini damarlarimda hissedeceğim

• Reddit postlarına bayılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mersin uyducu

Bugün son bölümü zevkle izleyeceğim başlangıç müziğini damarlarimda hissedeceğim

Hocam tadını çıkarın, önümüzdeki 2 sene yok.
  • Tall Man kullanıcısına yanıt
    Bölümlerin uzunluğu daha fazla olacak,Her bölümün 80-90 dk olması pkanlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braVe112 -- 29 Ağustos 2017; 13:17:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözümden yaş geldi gülmekten
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle sana katılıyorum. Hükümet gibi kadın.Ergenlere dersini vermeli . Bence dizi şöyle olmalı cersei dany i öldürmeli ardından arya da cersei yi (ne yazık ki ) öldürmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rash_x

Yazan oldu mu bilmiyorum ama bir sonraki sezon göreceğimiz "şok" etkisi yaratacak olay bence bu olacak

Cersei ilk başta yardım etmeyi kabul etmedi. John aşkından dolayı Dany için savaşacağım diyince tüm planlar suya düştü gibi göründü. Tyrion tek başına kız kardeşi ile görüşmek istedi ve gidip görüştüde. Beklediğimiz gibi ilk başta atışmalar oldu herkes kendi derdini anlattı ve sonunda Tyrion dedi ki "Ben ailemizi parçalamak istemiyorum, tam aksine bizi koruyorum" Hem kendine hemde Cersei ye şarap döktü ve sahneyi bitirdiler. Ardından Cersei gelip koşulsuz şartsız destek vereceğini söyledi. İçeride konuşulan hiçbirşeyi duymadık, sırf aklımız karışsın diye Cercei'nin hamile olması öne atıldı. Ancak benim aklıma gelen olasılık Cersei'nin hamile olması Lannisterlerin soyunun devam edecek olması anlamına geliyor ve Tyrion da Danny ve John'a ihanet edip Cersei ye bu aklı verdmesi. John ve Danny seviştikleri sahnede Tyrion odalarına bakıp düşüncelere dalmıştı. Bu sahneden sonra Tyrion'un Cersei ile işbirliği yaptığını düşünmeye başladım. Jamie'yi odaya almadılar çünkü karşı çıkacağını biliyorlardı. Jamie ayrıca hiçbir zaman sinsi planların adamı olmadı. Tyrion her ne kadar iyi tarafta yer almış olsa da dizinin son sezonunda Lannister olduğunu gösterecek gibi geliyor bana.

hear me roar!

benim de aklıma bu geldi ben de ailemi düşünüyorum deyince, umarım bu olur ve verilen sözlerin, edilen yeminlerin ve hislerin bir boka yaramadığını, sadece akılını kullananların kazanacağını ve hayatta kalabileceğini görürüz, umarım jamie de akıl yerine duyguları seçtiği için geberir gider ve lannister'lar kazanır,

gerçekten bu olursa tyrion ve cersie'nin karşısında kimse duramaz, ve dizi güzel bir ders vermiş olur,

hear me roar!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Lannister ailesini bu kadar benimseyen birini görmemiştim hayırdır memleket casterly rock mu :D

Bu neyin hıncı bu kadar

• UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Amaç yatağa atması değil hocam aralarındaki aşkı yaratmaktı. Sezon başından beri bu aşkı yeşertiyorlardı artık alevlendirmiş oldular. İki karakter de birisini yatağa atayım geceyi onla geçireyim tipi karakter değiller zaten

• OKUMA! Varys Daenerys i öldürüyormuş

• Belishi sevmiyordum son zamanlarda iyice gereksiz olmuştu.
  • Teşekkür ederim düzeltme için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

Orijinalden alıntı: halithalit

merak etmeyin 8.sezon diye dolaşan bütün senaryolar yanlış, ne azor ahaisi var ,nede başka olaylar geçiyor, direk bren i öldürmüşler geride kalan herkes de teker teker ölmüş, arya gidip cercei yi öldürmüş, jon dany de ölmüş e ozaman kim kaldı geriye, saçmasapan uyduruk yazıyı senaryo diye uydurmaya çalışmışlar

Genelde kitapları okumayıp ordan burdan duyan dizi izleyicileri yapıyor bu her şeye azor ahai demeleri falan, sanki dizide 6 bölümde hemen azor ahai diye bir şey tanıtacaklar, ki TPTWP ile aynı şey değil en fazla beklenen kişiydin sen derler geçerler, tam bir fan fiction senaryolar, youtube teorileri izleyip sallamışlar.

O sizan seneryonun 7. sezon seneryosu sizdiktan sonra olaylarin akışına göre yazildigi söyleniyor. Adamin birisi daha 7. sezon baslamadan 10 sayfa kafasina gore hikaye yazip internete atmis bizim ota moka azor ahai diyen dizi tayfasida hemen atlıyor

Ha ama yazan seylerde mantikli şeyler de var ama onlari da herkes tahmin edebilir zaten 6 bölüm kalmış. (Mesela d nin hamile kalmasi falan.)

Evet öyle bariz tahmin edilen şeyleri yazıp yanına kendi ıslak rüyalarını ekleyip senaryo diye yutturuyorlar, biz de izliyoruz youtube alt shift x işte rockstars falan teorileri görüyoruz, yemezler yani.

• Dorne kraliçesi ve kızı hapisti, kız zehirlenmişti en son, ne oldu onlara ?

• Bu Golden Company yani Altın Mürettebat'ın kurucusu Büyük Piç Aegor Nehir imiş. Yani bir yarı Targaryen. Ancak kendisi Targaryen'e değil Blackfyre Hanesi'ne bağlıydı. Blackfyre İsyanı'nda kendisi gibi piç olan kardeşi Daemon'dan yana saf tutmuştu.

Bu arada bu Targaryen sülalesinin isimleri hep aynı anasını satayım, piçlere farklı isimler vermişler sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator_

Lannister ailesini bu kadar benimseyen birini görmemiştim hayırdır memleket casterly rock mu :D

Bu neyin hıncı bu kadar

hear me roar!

hırsla, acıyla, sevinçle, tutkuyla hareket edip ve tüm bunları akıl ile harmanlıyor cersei lannister aynı babası tywin lannister gibi, tüm bunları yaparken tek bir şeyi amaçlıyor, ailesini ve kendini güvende tutarak kazanmak ve daha çok kazanmak, tüm bunları yaparken his gibi din gibi toplum kuralları gibi maddi olmayan her şeyi hiçe sayarak yapıyor, biliyor ki o şeyler daha çok kazanmasına engel, hayran olmamak elde değil gerçekten cersei lannister'a,

hear me roar!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halithalit

merak etmeyin 8.sezon diye dolaşan bütün senaryolar yanlış, ne azor ahaisi var ,nede başka olaylar geçiyor, direk bren i öldürmüşler geride kalan herkes de teker teker ölmüş, arya gidip cercei yi öldürmüş, jon dany de ölmüş e ozaman kim kaldı geriye, saçmasapan uyduruk yazıyı senaryo diye uydurmaya çalışmışlar

Genelde kitapları okumayıp ordan burdan duyan dizi izleyicileri yapıyor bu her şeye azor ahai demeleri falan, sanki dizide 6 bölümde hemen azor ahai diye bir şey tanıtacaklar, ki TPTWP ile aynı şey değil en fazla beklenen kişiydin sen derler geçerler, tam bir fan fiction senaryolar, youtube teorileri izleyip sallamışlar.

O sizan seneryonun 7. sezon seneryosu sizdiktan sonra olaylarin akışına göre yazildigi söyleniyor. Adamin birisi daha 7. sezon baslamadan 10 sayfa kafasina gore hikaye yazip internete atmis bizim ota moka azor ahai diyen dizi tayfasida hemen atlıyor

Ha ama yazan seylerde mantikli şeyler de var ama onlari da herkes tahmin edebilir zaten 6 bölüm kalmış. (Mesela d nin hamile kalmasi falan.)

Evet öyle bariz tahmin edilen şeyleri yazıp yanına kendi ıslak rüyalarını ekleyip senaryo diye yutturuyorlar, biz de izliyoruz youtube alt shift x işte rockstars falan teorileri görüyoruz, yemezler yani.

sonunu da çok saçma yazmış. herkesin ölüp jon ve dany nin bebeğinin tahta geçmesi nedir yani o kadar kitap, o kadar bölüm bu saçma pembe dizisi sonu için miydi

• 
Sayfa: önceki 28662867286828692870
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.