Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2865. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28632864286528662867
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: His Last Vow

8. sezon senaryosu da sızdı. Bu herhalde böyle olmaz. Değiştirirler umarım.

Daha senaryo yazılmadı hocam, senaristler dedi. Fan art o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

Orijinalden alıntı: His Last Vow

8. sezon senaryosu da sızdı. Bu herhalde böyle olmaz. Değiştirirler umarım.

Daha senaryo yazılmadı hocam, senaristler dedi. Fan art o.

Ha iyi o zaman.
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    [Spoiler]Jaime ile cercei nasıl yatağa giriyorsa buda bana normal gibi geliyor tek sıkıntısı akraba olması biraz Kafa karıştırıcı işte birde sanırım Bir dahaki sezona hamile kalacak herhalde.[/Spoiler]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sufistike kullanıcısına yanıt
    Sanki banada oradaki hikâye gibi olabilir gibi geliyor açıkçası fan artmi bilemiyorum Ama Bir kaç yeri doğruysa baya Bir sallamislar yalnız.

• quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Sanki banada oradaki hikâye gibi olabilir gibi geliyor açıkçası fan artmi bilemiyorum Ama Bir kaç yeri doğruysa baya Bir sallamislar yalnız.

Şuan sızdığı söylenen senaryoyu tekrar okuyorum da değiştirilmediyse bir önceki sezon ile her şey aynı galiba doğru bu
  • merak etmeyin 8.sezon diye dolaşan bütün senaryolar yanlış, ne azor ahaisi var ,nede başka olaylar geçiyor, direk bren i öldürmüşler geride kalan herkes de teker teker ölmüş, arya gidip cercei yi öldürmüş, jon dany de ölmüş e ozaman kim kaldı geriye, saçmasapan uyduruk yazıyı senaryo diye uydurmaya çalışmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

bir gün baştan sona izleyeceğim bu diziyi, bir ben kaldım

İzledikten sonra bir sürü laf edersin diziye sen şimdi, boş ver izleme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu süre olayının hızlandırılmasını sevdim. Diğer türlü 4-5 bölüm geçiyor, zaten 10 bölüm oluyordu sezonlar. Bitirmeye yakın yol yapmaya başladılar, varsın böyle geçsin. Ancak hikaye basit ve tahmin edilebilir bir hal aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulx

8 sezon olan bölümler hangi kitap a acaba geliyor beklemektense alip okuyalim bari ?

Daha çıkmayan ve ne zaman çıkacağı belirsiz olan yeni kitaplara dayanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞŞakira

Sonuna kadar Night King ! Sahne çok boş ve aceleciydi. Hepsi boş , Baelish de ölünce tek gerçek Night King !

bencede hocam, ejderha ilk göründüğünde seçemedim bile ne olduğunu, mübarek f16 gibi hızlı uçuyordu ,onca yıllık duvar 3dk da maf oldu
  • sen git kac sezon kis geliyo akgezen geliyo oluler yolda diye gez. sonra kendi elinle ejderhayi kaptir duvari yiktirt. kralliktanda destek alama aksine kucagina dus, bu jondan olmaz.

ote yandan gece kralina bak, adam ne yaptigini biliyor. Ongorusu var, fevri hareketleri yok. Adam ejderhayi aldiginin ikinci gununde usta bi sekilde 5 dkda duvari indirdi.

artik bende karanlik tarafli izleyecem diziyi, sonunda iyiler kazanirsada bizim hakkimizdi hakem yakti derim gecerim.
  • çooook ağır spoiler
    okuma

Çok çok uzak kuzeyde, Daimi Kış Toprakları'nda veda ediyoruz. Bir Ak Gezen atını sürüyor ve Bran Stark'ın cesedini bir sunağa getiriyor. Gece Kralı, Bran'i ikinci bölümde hançerlemişti hatırlayın. Ejderhacamıyla kalbinden bıçaklanmıştı. Belli bir ayin düzenliyor ve Bran gözlerini açıyor. Gün gibi maviler. Ak Gezen Bran'in başına bir taç takıyor ve sunak yavaşta bir buza dönüşüyor. Kış geliyor…
  • quote:

Orijinalden alıntı: halithalit

merak etmeyin 8.sezon diye dolaşan bütün senaryolar yanlış, ne azor ahaisi var ,nede başka olaylar geçiyor, direk bren i öldürmüşler geride kalan herkes de teker teker ölmüş, arya gidip cercei yi öldürmüş, jon dany de ölmüş e ozaman kim kaldı geriye, saçmasapan uyduruk yazıyı senaryo diye uydurmaya çalışmışlar

Genelde kitapları okumayıp ordan burdan duyan dizi izleyicileri yapıyor bu her şeye azor ahai demeleri falan, sanki dizide 6 bölümde hemen azor ahai diye bir şey tanıtacaklar, ki TPTWP ile aynı şey değil en fazla beklenen kişiydin sen derler geçerler, tam bir fan fiction senaryolar, youtube teorileri izleyip sallamışlar.

• Arkadaşlar son sezon 2019

• quote:

Orijinalden alıntı: sKjaer

quote:

Orijinalden alıntı: halithalit

merak etmeyin 8.sezon diye dolaşan bütün senaryolar yanlış, ne azor ahaisi var ,nede başka olaylar geçiyor, direk bren i öldürmüşler geride kalan herkes de teker teker ölmüş, arya gidip cercei yi öldürmüş, jon dany de ölmüş e ozaman kim kaldı geriye, saçmasapan uyduruk yazıyı senaryo diye uydurmaya çalışmışlar

Genelde kitapları okumayıp ordan burdan duyan dizi izleyicileri yapıyor bu her şeye azor ahai demeleri falan, sanki dizide 6 bölümde hemen azor ahai diye bir şey tanıtacaklar, ki TPTWP ile aynı şey değil en fazla beklenen kişiydin sen derler geçerler, tam bir fan fiction senaryolar, youtube teorileri izleyip sallamışlar.

O sizan seneryonun 7. sezon seneryosu sizdiktan sonra olaylarin akışına göre yazildigi söyleniyor. Adamin birisi daha 7. sezon baslamadan 10 sayfa kafasina gore hikaye yazip internete atmis bizim ota moka azor ahai diyen dizi tayfasida hemen atlıyor

Ha ama yazan seylerde mantikli şeyler de var ama onlari da herkes tahmin edebilir zaten 6 bölüm kalmış. (Mesela d nin hamile kalmasi falan.)

• Sarı kızın şeftalisiyle Jon'un Fayans gibi poposunu göstereceğiz diye yazılan senaryoya bak. Yeminlen Baelish'i harcadılar. Yazdıkları sona bak. Gece Kralı'na düzgün bir senaryo yazsalarda bari hakettiği gibi bitse

• spache kullanıcısına yanıt
    Sana ne yapsak aynı lafları söylersin , büyü birazmış lafa bak.Boşsun blokladım . Hadi işine , yürü

• Beyler Azor Ahai bir kehanet değil. Binlerce yıl önce White Walkerları mağlup etmiş adamın efsanesi. İşte Nissa Nissa Lightbringer o efsaneye ait.
    The Prince That Was Promised yada Azor Ahai'nin yeniden doğuşu ise kehanet. Neden Azor Ahai'nin yeniden doğuşu deniyor çünkü bu kişi de WW'leri mağlup eden kişi olacak.

Bu kehanet neleri içeriyor peki?

According to the prophecy, this figure would be born "amidst salt and smoke" and pull a sword named Lightbringer from flames, which they would use to combat an impending darkness. A "bleeding star" is supposed to herald the coming of the prince. The prince is said to have "a song", the song of ice and fire.

Yeniden doğan Azor Ahai ateşlerin içinden adı Işıkgetiren olan bir kılıç çekecek. Bu ne demek hiçbir fikrim yok ama 2. sezonun başından bir sahne paylaşalım.

TPTWP için herkesin kendi fikri var ama şu alevlerin içinden kılıç çekme kısmı gerçekten garip.

• Yalnız bu bölüm bana çok acele yapılmış gibi geldi. GoT'tan böyle şey beklemezdim. Ya da 2-3 bölümü kesip kesip 80 dakikaya mı sığdırdılar? Bir haber mi kaçırdım ben?
  • Riqus kullanıcısına yanıt
    Bethesda game of thrones oyunu üzerinde çalışıyormuş sorun etmemiş olabilirler
  • 
Sayfa: önceki 28632864286528662867
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.