Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (2867. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.493.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28652866286728682869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

bir gün baştan sona izleyeceğim bu diziyi, bir ben kaldım

İzledikten sonra bir sürü laf edersin diziye sen şimdi, boş ver izleme.

niye ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAtes52

Beyler şu kitap işine de bi giresim var, 2 yıl boş boş bekleyeceğime okuyayım diyorum ama kafamda sorular var, hangi sıra ile okuyacağım, bütün kitaplar çıktı mı, yazılıyor mu vs vs. Kitap konusu hakkında genel bilgi verecek var mıdır?

Tüm kitaplar çıkmadı daha. A Game of Thrones ilk kitap. Sonra sırasıyla A Clash of Kings, A Storm of Swords, A Feast for Crows son kitapta A Dance with Dragons. 2 kitap daha çıkacak.

• Gece Kralı'na ihtiyacı olan her şeyi insanlar verdi resmen. Duvar büyülüydü, Bran sağolsun büyü kalmadı. Ejderha ile oraya gitmeselerdi imkanı yok o duvarı geçemezdi Gece Kralı. Cercei şerefsizi de bekleneni yaptı ejderha boşa gitti.
  • zeki adam imajı sarsılmadı aslında stratejileri yine zekiceydi özellikle casterly kayasına saldırı planı vs.

ama orda anlatılmak istenen dany'nin yanında westerosu iyi bilen bir askerin bulunmamasıydı bence. tyrion hala zeki bir adam ama iş askeri stratejiye gelince jaime bile ondan iyi komutan oluyor ki Jaime 'de Robb onu yendikten sonra çok daha stratejik davranmaya başladığını belirtiyor.

ayrıca duygusallığıda sadece ailesinden Jaime'ye karşı.
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    Bağlı mesaja bakarsan görürsün hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoylırrr

Yav Viserion sanki ejderha değil helikopter böceği. O ne biçim hız, o ne biçim çeviklik, o ne sınırsız ateş üfleme? Ak gezenler çok hızlı ondan demeyin, duvara 7 sezonda gelebilen bi topluluk. Bide şekil gözüksün diye Viserion'un kanatlarını delik deşik etmiş Night King abimiz. Tam bağcılar apaçisi çıktı.

• Dizi artık bitti arkadaşlar güzel bir şeyler beklemeyin 7 sezon izlediniz, 8.yi de izlersiniz ama o muhteşem, o efsanevi kısmı gitti senaryo saçmalıkları ile.

kitap efsane olabilir ama dizi bitik artık öylesine izleriz.
  • saimertug kullanıcısına yanıt
    Eyvallah üstad. Keşke kitaplar bitmeden çekmeselermiş diyebilir miyiz o zaman? Farklı bi son olabilme ihtimali var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

Gece Kralı'na ihtiyacı olan her şeyi insanlar verdi resmen. Duvar büyülüydü, Bran sağolsun büyü kalmadı. Ejderha ile oraya gitmeselerdi imkanı yok o duvarı geçemezdi Gece Kralı. Cercei şerefsizi de bekleneni yaptı ejderha boşa gitti.

o duvarı delmek max 4-5 tane mızrağa bakardı. Ejderhayı çaprazlama delip geçen mızrak o duvarı anında haşat eder bırakırdı. Zaten duvar buzdan oluşuyor en kötü dibindeki ağaçları yakar yine eritirdi büyütmeyin. Hatta elinde devler var, koca koca zincirler var en kötü dağdan taştan koca koca mancınıklar yapar ejderha boyunda taşları ata ata yıkardı

zaten o duvarın 50 katı büyüklükte buzlar her ay küresel ısınma ile denize dökülüyor şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangokudbgt -- 29 Ağustos 2017; 12:39:40 >

• Neden bölüm sayısını azaltmayı tercih ettiler acaba? Diğer sezonlarda ki gibi 10 bölüm olsaydı, detaylara daha fazla yer verebilirlerdi. Şimdi alışılmışın dışında detaylara hiç yer vermeyip, olayları hızlıca olup bittiye getirince insanlar yadırgadı doğal olarak. Tek sorun bu bana göre. Onun dışında diziye bitti falan diyenler neyin kafasında? Efsanelerin efsane bir yapım oldu şimdiye kadar ve öylede noktalanacak.

• Santiago Munez kullanıcısına yanıt
    Zekice değildi, zekice olsaydı olumlu sonuçlar doğururdu. Mesela Casterly Kayası planı da duygusal bir plan, temelinde aile var.

Cersei ye karşı da pek aklıyla hareket etmiyor. Öyle olsa gidip de Cersei gibi bir karakterle aile ilişkilerini kullanarak anlaşma yapma gibi saçma bir fikre kapılmazdı. Gerçi sondaki muhabbetleri biz görmedik, belki de ipler Tyrion'un elindedir, bilemiyorum.
  • 8. sezon iki sene sonra mı ?

• saimertug kullanıcısına yanıt
    Dizide yansıtmaya bilirler gibi geliyor bana açıkçası. O kılıcı çekeni de gördük nalları dikti zaten.

Sızan senaryoya baktığımızda böyle Bir durum olmuyor sanki o senaryodaki olaylar olacak gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Daha Theon'un Yara'yı kurtarmasını izleyeceğiz

Gerçi her bölüm standart bir sinema filmi uzunluğuna yakın olacak deniyor. Her bölüm ortalama 80-85 dakika olacaksa hepsine süre yetebilir gibi.

Theon'nun Yara'yı kurtaması ve Arya'nın listesi konularını unutmuşum onlar vardı birde
    İlk 3 bölüm 60+ dakika olacak son 3 bölüm ise 90+ dakika olacak diye duymuştum tabi kesin değil iddia.

• Bi insan sızan senaryoyu niye okur anlamak güç.Sızan senaryoyu okuyanlar bu sezon game of thrones çok bozdu diyen adamlarla aynı adamlar.E sen ne olacağını bilerek izlersen dizi bozdu sanarsın öyle.

Bir de sekizinci sezonu bile okuyorlar gerçekten çok enteresan.Bir de gerçek değil falan diyorlar sekizinci sezon sızan senaryo için.Şimdi 8. Sezonu da senarya gerçek mi değil mi kafasıyla izleyeceksiniz.Yine tat almayacaksınız.

Sizden tek bir ricam var orda burda sızan senaryodan birşeyler yazmayın biz okumayanların zevkini de öldürmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkliburak92 -- 29 Ağustos 2017; 12:51:42 >
  • Dizide -aslında- ölmeyecek adamlar :

1)Varys

2)Baelish

3)Qyburn

4)Theon

5)Tyrion

• Theonun Yara'yı kurtarması umurumuzda değil ya. İzlemek istemiyoruz keşke daha fazla NK sahnesi görsek onun yerine.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞŞakira

Dizide -aslında- ölmeyecek adamlar :

1)Varys

2)Baelish

3)Qyburn

4)Theon

5)Tyrion

Kitapta 2 tane kehanet var biri Varys için diğeri Baelish için oradan hareketle 2'sininde öleceği kesin. Tabi dizi farklı kulvardan gidiyor. Senaristler isteseydi Baelish'i öldürmezdi.

• Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 29 Ağustos 2017; 13:8:12 >
  • Yazan oldu mu bilmiyorum ama bir sonraki sezon göreceğimiz "şok" etkisi yaratacak olay bence bu olacak

Cersei ilk başta yardım etmeyi kabul etmedi. John aşkından dolayı Dany için savaşacağım diyince tüm planlar suya düştü gibi göründü. Tyrion tek başına kız kardeşi ile görüşmek istedi ve gidip görüştüde. Beklediğimiz gibi ilk başta atışmalar oldu herkes kendi derdini anlattı ve sonunda Tyrion dedi ki "Ben ailemizi parçalamak istemiyorum, tam aksine bizi koruyorum" Hem kendine hemde Cersei ye şarap döktü ve sahneyi bitirdiler. Ardından Cersei gelip koşulsuz şartsız destek vereceğini söyledi. İçeride konuşulan hiçbirşeyi duymadık, sırf aklımız karışsın diye Cercei'nin hamile olması öne atıldı. Ancak benim aklıma gelen olasılık Cersei'nin hamile olması Lannisterlerin soyunun devam edecek olması anlamına geliyor ve Tyrion da Danny ve John'a ihanet edip Cersei ye bu aklı verdmesi. John ve Danny seviştikleri sahnede Tyrion odalarına bakıp düşüncelere dalmıştı. Bu sahneden sonra Tyrion'un Cersei ile işbirliği yaptığını düşünmeye başladım. Jamie'yi odaya almadılar çünkü karşı çıkacağını biliyorlardı. Jamie ayrıca hiçbir zaman sinsi planların adamı olmadı. Tyrion her ne kadar iyi tarafta yer almış olsa da dizinin son sezonunda Lannister olduğunu gösterecek gibi geliyor bana.

• 
Sayfa: önceki 28652866286728682869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.